Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα! Ξέρεις αν θα κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό; Εγώ ας πούμε, που πήγα σε τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα προετοιμασία την 21 πρώτη μέρα του προηγούμενου κύκλου, όπου μου έκαναν μια ένεση ( είναι γνωστή, αλλά δε θυμάμαι τώρα ποια είναι γιατί έχουν περάσει και δυόμισι χρόνια)για καταστολή των ορμονών μου. Μετά πήρα dyphaston για να έρθει περίοδος και μετά ξεκίνησε η προετοιμασία του ενδομητρίου με χάπια. Στο ενδιάμεσο έκανα και κάποιους υπερήχους για να δούμε το ενδομήτριο και είχα κάνει ετ 17-18 μέρα του κύκλου..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μου φαίνεται πως ο πνευματικός σου είναι πολύ αυστηρός...:lol:

οχι μωρε καλος ειναι.βεβαια,αν υπαρχει σοβαρος λογος θα το κανεις,αμα σου πει η γιατρος πρεπει να γινει μ.παρασκευη,θα το κανεις?εγω τον ειπα για την εμβρυομεταφορα και ''τσινισε'',γιατι λεει θα αφοσιωθεις στα μπεμπε και θα ξεχασεις το πασχα,εγω λεω θα το κανω και οτι γινει ,αμα θελει ο θεος ας ειναι μαζι μου.τελικα τον επεισα και με ειπε να παω πριν την μεταφορα να μου δωσει ευχη.μπας και αλλαξει η τυχη. icon12.gif

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ!!!! ΕΕΕΕ!!!!

ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ!!!

ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!!

ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χα χα χα !! Πολύ γέλασα!!! Να σαι καλά!!!! :lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

TOUNTS ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΙΔΕΑ:!::confused::confused::!:.NA MΠEI Η AMARYLLIS ΤΑΜΙΑΣ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!!

ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ!!ΦΙΛΕΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ:-(.

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ!!!!

Το σκέφτηκα να την κάνω ταμία γιατί σίγουρα είναι τίμια και δεν θα κλέβει από τις εισπράξεις, αλλά είναι τόσο γλυκιά που θα μας βάλει μέσα με τις αγαθοεργίες της.. Απα πα πα .. Όχι ταμίας!! Θα σκεφτώ άλλη θέση!:-)

Κι εγώ θα είμαι εδώ το τριήμερο! Ανάμεσα στις δουλειές του σπιτιού, θα τα λέμε κιόλας!!

οχι μωρε καλος ειναι.βεβαια,αν υπαρχει σοβαρος λογος θα το κανεις,αμα σου πει η γιατρος πρεπει να γινει μ.παρασκευη,θα το κανεις?εγω τον ειπα για την εμβρυομεταφορα και ''τσινισε'',γιατι λεει θα αφοσιωθεις στα μπεμπε και θα ξεχασεις το πασχα,εγω λεω θα το κανω και οτι γινει ,αμα θελει ο θεος ας ειναι μαζι μου.τελικα τον επεισα και με ειπε να παω πριν την μεταφορα να μου δωσει ευχη.μπας και αλλαξει η τυχη. icon12.gif

Αφού έπεισες ακόμα και τον πάτερ, μη φοβάσαι τίποτα!! Όλα θα πάνε κατ'ευχήν!!

Το σκέφτηκα να την κάνω ταμία γιατί σίγουρα είναι τίμια και δεν θα κλέβει από τις εισπράξεις, αλλά είναι τόσο γλυκιά που θα μας βάλει μέσα με τις αγαθοεργίες της.. Απα πα πα .. Όχι ταμίας!! Θα σκεφτώ άλλη θέση!:-)

Κι εγώ θα είμαι εδώ το τριήμερο! Ανάμεσα στις δουλειές του σπιτιού, θα τα λέμε κιόλας!!

ΑΧ ΘΑ ΚΛΑΨΩ !!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΓΜΤ:mad::x:x

Διαφημίσεις

ΑΧ ΘΑ ΚΛΑΨΩ !!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΓΜΤ:mad::x:x

όχι μην κλαις!

:rolleyes:Πάρε ένα μπλοκάκι κι ένα στυλό και σημείωνε ό,τι θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας να μην τα ξεχάσεις και την Τρίτη πες μας τα όλα μαζεμένα!!

Χθες με πήρε τηλέφωνο μια πολύ αγαπητή φίλη. Θα γεννούσαμε σχεδόν μαζί....αυτή τέλη Φλεβάρη εγώ τέλη Μάρτη...Όσο και να θέλω να το κρύψω σε σας μπορώ να πω την αλήθεια....αναστατώθηκα...Μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι όλες αυτές τις εφιαλτικές ημερομηνίες...τώρα θα ήμουν τόσο, τότε θα γεννούσα κτλ,κτλ

Με άκουσε η κόρη μου να λέω πως σε λίγες μέρες θα γεννήσει αυτή η κοπέλα(σημειωτέον ότι θα είναι το τρίτο της παιδί αυτό-και για μένα το τρίτο θα ήταν)Και τότε είπε η κόρη μου:'Τυχερός ο Γιωργάκης, θα έχει άλλα 2 αδερφάκια' Αυτό ήταν , με πιάσανε τα κλάματα, τόσο πολύ που ήρθε η κόρη μου και με αγκάλιασε.Το μόνο που μου είπε ήταν:'Ξέρω γιατί κλαις, εγώ στις συμμαθήτριες μου όταν με ρωτάνε τους απαντώ τι έγινε το τρίτο αδερφάκι μου αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ γι' αυτό'. Και κλάψαμε μαζί....

Αυτή η ζεστή αγκαλιά της κόρης μου με έκανε κομμάτια και με ανάσταινε ταυτόχρονα....την είχα τόση ανάγκη....

Και μετά ακούστηκε και ο μπαμπάς μας απο μέσα που έλεγε:'Γιατί στενοχωριέστε κορίτσια; Θα κάνουμε και τρίτο παιδάκι αν το θέλει ο Θεός' Ήταν η πρώτη φορά μετά την απώλεια που τον άκουσα να λέει κάτι τέτοιο...και ακούστηκε τόσο όμορφο...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης για την θέση "κλειδί" του ταμία, αλλά ότι πεις εσύ αφεντικό. Μόνο επί των δρομολογίων μη με βάλετε, γιατί εγώ για Καβάλα προοριζόμουν, στη Δράμα κατέληξα! Είχαμε επισκέψεις ως πολύ αργά (γκρ...) και που μετά κέφι για φουντούκια, σαλαμάκια και τα τοιαύτα. Best luck next time:tongue:

ytBLp2.png

Χθες με πήρε τηλέφωνο μια πολύ αγαπητή φίλη. Θα γεννούσαμε σχεδόν μαζί....αυτή τέλη Φλεβάρη εγώ τέλη Μάρτη...Όσο και να θέλω να το κρύψω σε σας μπορώ να πω την αλήθεια....αναστατώθηκα...Μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι όλες αυτές τις εφιαλτικές ημερομηνίες...τώρα θα ήμουν τόσο, τότε θα γεννούσα κτλ,κτλ

Με άκουσε η κόρη μου να λέω πως σε λίγες μέρες θα γεννήσει αυτή η κοπέλα(σημειωτέον ότι θα είναι το τρίτο της παιδί αυτό-και για μένα το τρίτο θα ήταν)Και τότε είπε η κόρη μου:'Τυχερός ο Γιωργάκης, θα έχει άλλα 2 αδερφάκια' Αυτό ήταν , με πιάσανε τα κλάματα, τόσο πολύ που ήρθε η κόρη μου και με αγκάλιασε.Το μόνο που μου είπε ήταν:'Ξέρω γιατί κλαις, εγώ στις συμμαθήτριες μου όταν με ρωτάνε τους απαντώ τι έγινε το τρίτο αδερφάκι μου αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ γι' αυτό'. Και κλάψαμε μαζί....

Αυτή η ζεστή αγκαλιά της κόρης μου με έκανε κομμάτια και με ανάσταινε ταυτόχρονα....την είχα τόση ανάγκη....

Και μετά ακούστηκε και ο μπαμπάς μας απο μέσα που έλεγε:'Γιατί στενοχωριέστε κορίτσια; Θα κάνουμε και τρίτο παιδάκι αν το θέλει ο Θεός' Ήταν η πρώτη φορά μετά την απώλεια που τον άκουσα να λέει κάτι τέτοιο...και ακούστηκε τόσο όμορφο...

Αυτό που έχετε ήδη ως οικογένεια είναι το πιο όμορφο από όλα. Επικοινωνείτε, μιλάτε για όλα και δεν φοβάστε τα συναισθήματα. Σας αξίζει και θα σας έρθει (και σύντομα εύχομαι και ελπίζω) η αφορμή που ζητάτε για να απογειωθείτε!! Συγκινήθηκα πολύ!

ytBLp2.png

Τόσο συγκινητικά και τόσο χαρούμενα κι ελπιδοφόρα όλα!!! Αχχχχ!! Τι ευτυχισμένη οικογένεια που είστε!!! Να ζήσετε!!! Να είστε πάντα αγαπημένοι και όλα καλά θά πάνε!!!

(Εμένα ο αδερφός μου δεν με ήθελε..Ήρθε μια γειτόνισσα όταν ήμουν μωρό και είπε για πλάκα "καλέ τι ωραίο κοριτσάκι..Δώστε το σε μένα που το θέλω" και λέει ο αδερφός μου: Μαμά!!! Αφού στη ζητάνε γιατί δεν τη δίνεις; ) .... :-)

(Εμένα ο αδερφός μου δεν με ήθελε..Ήρθε μια γειτόνισσα όταν ήμουν μωρό και είπε για πλάκα "καλέ τι ωραίο κοριτσάκι..Δώστε το σε μένα που το θέλω" και λέει ο αδερφός μου: Μαμά!!! Αφού στη ζητάνε γιατί δεν τη δίνεις; ) .... :-)

Κορυφαίο!!!! Ωραίος ο νέος!!

Σας ευχαριστώ, μακάρι όλες μας σύντομα να φύγουμε από εδώ μέσα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης για την θέση "κλειδί" του ταμία, αλλά ότι πεις εσύ αφεντικό. Μόνο επί των δρομολογίων μη με βάλετε, γιατί εγώ για Καβάλα προοριζόμουν, στη Δράμα κατέληξα! Είχαμε επισκέψεις ως πολύ αργά (γκρ...) και που μετά κέφι για φουντούκια, σαλαμάκια και τα τοιαύτα. Best luck next time:tongue:

επισκέψεις; Αίσχος!! Καλά κάνω εγώ και σερβίρω φυστίκια αιγίνης και μπανάνες για βραδυνό;).. Είδανε κι αποείδανε οι συγγενείς και οι φίλοι και δεν πατάει άνθρωπος τα βράδια!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...