Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

Καλημέρα Χριστίνα, Θα σου πω τη γνώμη μου από προσωπική εμπειρία...Εξαιτίας του παλιού μου γυναικολόγου ο οποίος με έβλεπε για χρόνια (>10) για τον τυπικό έλεγχο και μου έλεγε ακόμα και στα 40!!! ότι έχω χρόνο να προσπαθήσω φυσιολογικά (να σημειώσω ότι δεν έχω πολυκυστικές ή κάποιο άλλο πρόβλημα και είναι όλα οκ) παρά τις ανησυχίες μου και το προβληματικό σπερμοδιάγραμμα του συζύγου, έχασα ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ και καθυστέρησα να ξεκινήσω με την ivf στα 45... Κατά τη γνώμη μου να της μεταφέρεις να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία για εξωσωματική σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και όχι γενικό γυναικολόγο και να μην αγχώνεται. Υπάρχει απίστευτη παραπληροφόρηση, μεγάλη εκμετάλλευση (είναι πολλά τα λεφτά Άρη), και αργούμε να μπούμε στο σωστό δρόμο και να βρούμε κατάλληλο γιατρό.

Αχ και εγώ θα κάνω υστεροσκόπηση τον άλλο μήνα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Επίσης!!! 

• Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έτσι μπράβο κοριτσάκι μου!! Αυτά τα χαμόγελα θέλουμε!! Και μια και είπα για χαμόγελα, το τεστ ωορρηξίας μου χαμογέλασε χθες βράδυ. Πώς αποπλανά κανείς έναν σύζυγο που δουλεύει έως τις 10.30 το βράδυ???ΟΕΟ???

ytBLp2.png

Έτσι μπράβο κοριτσάκι μου!! Αυτά τα χαμόγελα θέλουμε!! Και μια και είπα για χαμόγελα, το τεστ ωορρηξίας μου χαμογέλασε χθες βράδυ. Πώς αποπλανά κανείς έναν σύζυγο που δουλεύει έως τις 10.30 το βράδυ???ΟΕΟ???

Φουντούκια! Να του δώσεις φουντούκια (που έλεγε και στην ταινία ο Βουτσάς):-P:lol::tongue:

IchNp3.png

Στη μπανιέρα; .. Ελπίζω να χετε μπανιέρα γιατί εμάς έχει σπάσει και η ντουζιέρα δεν εμπνέει και πολύ..

Διαφημίσεις

Φουντούκια! Να του δώσεις φουντούκια (που έλεγε και στην ταινία ο Βουτσάς):-P:lol::tongue:

Ωραία βρε παιδιά με τα αφροδισιακά, πώς τα πασάρεις λέμε?? Μετά το βραδυνό και εκεί που ετοιμάζεται για "κατάκλυση" (άλλη ταινία, ο γείτονας στρατηγός από τα "Κίτρινα γάντια", πεθαίνω λέμε), του τα στρώνεις σαν τα σποράκια του Κοντορεβυθούλη, να οδηγούν στο κρεββάτι??

Και πάλι στη μπανιέρα, εγώ δεν βολεύομαι! Ουφ!:confused:

Πρέπει και εγώ να φύγω, αν θέλω να τελειώσω καμιά ώρα αξιοπρεπή τη δουλειά. Πάμε και για άλλα!! Φιλιά

ytBLp2.png

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ!!!! ΕΕΕΕ!!!!

ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ!!!

ΜΕΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!!

ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝ(ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ).

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΙΧΑ ΚΥΚΛΟ 33 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 33 ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 42 ΜΕΡΕΣ!!!

ΜΕ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝ!!!

ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΩ???

ΕΙΝΑΙ ΓΡΥΦΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ!!!

Λοιπόν είναι νωρίς να κόψεις ελπίδες...Βάση της ωορρηξίας σου λογικά θα αδιαθετήσεις αύριο-μεθαύριο. Και όπως έχει ειπωθεί άπειρες φορές μέχρι να δεις περίοδο....ελπίζεις!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑΔΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!

(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ!!!)

ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΠΟΥ ΜΕΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΡΥΑΔΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!!

(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ!!!)

ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΠΟΥ ΜΕΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Πάμε για άλλα Μάγδα!!! ;)

Μην εντρυφήσεις πολύ στην απογοήτευση...πάντα είναι το επακόλουθο της ακατανόμαστης!

qwlrp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

TOUNTS ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΙΔΕΑ:!::confused::confused::!:.NA MΠEI Η AMARYLLIS ΤΑΜΙΑΣ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!!

ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ!!ΦΙΛΕΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ:-(.

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ!!!!

καλημερα

αυριο παω στην καβαλα (κυριολεκτικα ομως),να κανω καβαλα.μια χαρα.και περιμενω απο την τριτη και περιοδο )εκτος αν ειμαι εγκυουλα :rolleyes:,πλησιαζω τον στοχο μου και χαιρομαι πολυ.εχθες πηγα στον πατερ και για να ξερετε πληροφοριακα , επιτρεπεται το sex,εκτος απο τεταρτη,παρασκευη και μ.εβδομαδα αφου ειναι για ιερο σκοπο

καλημερα

αυριο παω στην καβαλα (κυριολεκτικα ομως),να κανω καβαλα.μια χαρα.και περιμενω απο την τριτη και περιοδο )εκτος αν ειμαι εγκυουλα :rolleyes:,πλησιαζω τον στοχο μου και χαιρομαι πολυ.εχθες πηγα στον πατερ και για να ξερετε πληροφοριακα , επιτρεπεται το sex,εκτος απο τεταρτη,παρασκευη και μ.εβδομαδα αφου ειναι για ιερο σκοπο

Μου φαίνεται πως ο πνευματικός σου είναι πολύ αυστηρός...:lol:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...