Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κάτσε παιδί μου.. ΜΠουζί, λάδια.. κι όλα αυτά εγώ θα τα πληρώσω; Απα πα πα ... λέμε θ' αλλάξω καριέρα.. Θα σε αφήσω μόνη σου κυρία εισπράκτωρ.. Άλλωστε μέσα με βάζεις!

Καλά ντε μη θυμώνεις!!! Αμέσως να φύγεις!!! Πήραν τα μυαλά σου αέρα με τα σενάρια και πάει η επιχείρηση? Την εγκαταλείπεις?:tongue:

IchNp3.png

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝ(ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ).

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΙΧΑ ΚΥΚΛΟ 33 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 33 ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 42 ΜΕΡΕΣ!!!

ΜΕ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝ!!!

ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΩ???

ΕΙΝΑΙ ΓΡΥΦΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ!!!

κάτσε για να καταλάβω.

Βρισκόμαστε στην 35η μέρα δηλαδή.. Αλλά αφού η γόνιμη ήταν στις 30, προσθέτουμε και 14 μέρες (συνήθως 14 μέρες πριν την περίοδο είναι η γόνιμη), άρα πάμε για Σάββατο 13/2..

Οπότε βγες, πιες, χόρεψε! και αν δεν έρθει εντωμετξύ η περίοδος, ξαναχτύπα ένα τεστ την Τρίτη!!! Τι λες; Σου αρέσει το πλάνο;:wink:

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΑΒΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ!!! ΣΩΣΤΑ?????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝ(ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ).

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΙΧΑ ΚΥΚΛΟ 33 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 33 ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 42 ΜΕΡΕΣ!!!

ΜΕ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝ!!!

ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΩ???

ΕΙΝΑΙ ΓΡΥΦΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ!!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε...Με 1η μέρα 8/1 και ωορρηξία 30/1...(μούμπλε-μούμπλε)....λογικά περιμένεις αύριο ή μεθαύριο, ....δηλαδή (μούμπλε-μούμπλε)... κύκλος 37 ημερών. Μέσα στα λογικά πλαίσια μου φαίνεται, καθώς ο κύκλος τρελλαίνεται και με όλες τις γνωστές ταλαιπωρίες:confused:. Σενάριο που μας βολεύει, ή ήταν νωρίς για το τέστ, ή ήταν βλαμμένο το τέστ, και σε κάθε περίπτωση περίμενε να μην αδιαθετήσεις και κάνε μια χοριακούλα για κάθε ενδεχόμενο από βδομάδα!

Και δεν τα λέω για το δωρεάν εισητήριο, α... να τον καταβάλω τον οβολό μου!!

ytBLp2.png

Καλά ντε μη θυμώνεις!!! Αμέσως να φύγεις!!! Πήραν τα μυαλά σου αέρα με τα σενάρια και πάει η επιχείρηση? Την εγκαταλείπεις?:tongue:

Εσείς με σπρώχνετε να παίρνω τέτοιες αποφάσεις! Όλα δωρεάν τα θέλετε.. Η μία έγινε εισπράκτορας, η άλλη ξεναγός, η άλλη έγινε χρυσό μέλος και μοιράζει δωρεάν εισιτήρια!! Έλεος!! Πώς θα ζήσω; Κι έχω και πολύ αίμα.. Αυτό είναι που λέμε.. αιμορραγούν οι επιχειρήσεις;!! :confused:

ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΑΒΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΑΛΙ!!! ΣΩΣΤΑ?????

χα χα!! Σωστά!!!

Μήπως να φτιάξω ένα κέντρο ψυχικής υγείας και διαλογισμού;

Διαφημίσεις

Σενάριο που μας βολεύει, ή ήταν νωρίς για το τέστ, ή ήταν βλαμμένο το τέστ, και σε κάθε περίπτωση περίμενε να μην αδιαθετήσεις και κάνε μια χοριακούλα για κάθε ενδεχόμενο από βδομάδα!

Και δεν τα λέω για το δωρεάν εισητήριο, α... να τον καταβάλω τον οβολό μου!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΞΩ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ!!!!!!

Εσείς με σπρώχνετε να παίρνω τέτοιες αποφάσεις! Όλα δωρεάν τα θέλετε.. Η μία έγινε εισπράκτορας, η άλλη ξεναγός, η άλλη έγινε χρυσό μέλος και μοιράζει δωρεάν εισιτήρια!! Έλεος!! Πώς θα ζήσω; Κι έχω και πολύ αίμα.. Αυτό είναι που λέμε.. αιμορραγούν οι επιχειρήσεις;!!

:lol::lol::lol::lol:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χα χα!! Σωστά!!!

Μήπως να φτιάξω ένα κέντρο ψυχικής υγείας και διαλογισμού;

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ!!!!!

:idea::idea:ΛΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Έτσι θα είναι γιατί έτσι το θέλουμε:D. Και όσο για το κέρασμα, πες εσύ τα καλά τα νέα και εγώ βολεύομαι και με μπαγιάτικα σαρακοστιανά!

ytBLp2.png

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ!!!!!

:idea::idea:ΛΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ!!!!

από το "αγχώνομαι πάλι από Τρίτη" μου ήρθε η έμπνευση για το κέντρο ψυχικής υγείας, αλλά και η άσπρη στολή με τα δεμένα χεράκια, σαν καλή ιδέα μου φαίνεται... Θα την επεξεργαστώ!

Έτσι θα είναι γιατί έτσι το θέλουμε:D. Και όσο για το κέρασμα, πες εσύ τα καλά τα νέα και εγώ βολεύομαι και με μπαγιάτικα σαρακοστιανά!

΄

Δεν το πα εγώ; Πολύ καλή κοπέλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...