Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , cris88 είπε:

Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα έμπειρα κορίτσια της παρέας.. ποια είναι τα βήματα ακριβώς που ακολουθήσατε από την τελευταία περίοδο μέχρι την έμβρυο μεταφορά με ωάρια από δωρεά; Έχουμε έτοιμα τα ωάρια και περιμένουμε την περίοδό μου για να προχωρήσουμε.

Καλησπέρα δεν έχει σημασία αν θα προχωρήσεις με δικά σου ή με δοτρια .από την στιγμή που σου έρθει η περίοδος ενημερώνεις το κέντρο κάνεις ορμονολογικες ίσως σε δώσουν σικλακιουρ και κάνεις και υπέρηχο ώστε να ελεγχουν τα εκατοστά του ενδομητριου. Καλή επιτυχία κορίτσι μου 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

Μεγάλη αλήθεια αυτή!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Πού είσαι Μάγδα; Πες μας!

Λέτε να το έκανε να βγήκε αρνητικό και να έφυγε για τη δουλειά στεναχωρημένη; Ουφ!!! :-(

Κι εγώ ήρθα μόλις από το ΙΚΑ κλαίγοντας.. Πέρασα από την επιτροπή για την άδεια που είχα και αναγκαστικά διηγήθηκα το περιστατικό..

Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος;......

Διαφημίσεις

Αν κρίνω από χθες, η Μάγδα θα εμφανιστεί κατά τις 4:15..

Και σύμφωνα με τον Σέρλοκ που κρύβω μέσα μου..

ή δεν έκανε το τεστ γιατί αποφάσισε να περιμένει,

ή δεν έκανε το τεστ γιατί άργησε να ξυπνήσει,

ή δεν έκανε το τεστ γιατί αδιαθέτησε εντωμεταξύ (κακό σενάριο)

ή έκανε το τεστ, βγήκε αρνητικό και δεν είχε διάθεση να γράψει (κακό σενάριο)

ή έκανε το τεστ, και δεν έδειξε τίποτα (τουτέστιν άκυρο)

ή έκανε το τεστ, βγήκε θετικό και από τη χαρά της μας ξέχασε! (καλό σενάριο αλλά ασυγχώρητο :-) )

ή έκανε το τεστ, βγήκε θετικό και χάλασε το ίντερνετ λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας! (καλό σενάριο και συγχωρείται κιόλας!!!)

Μμμμμμμ!

Μήπως να αφήσω τα πούλμαν και να ασχοληθώ με τη συγγραφή μυθιστορημάτων μυστηρίου;

Μήπως να αφήσω τα πούλμαν και να ασχοληθώ με τη συγγραφή μυθιστορημάτων μυστηρίου;

Όχιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Προς το παρόν το πούλμαν είναι σίγουρα λεφτά!!!!! Άσε τα σενάρια για αργότερα που θα ερημώσει ο τόπος εδώ:tongue:!

IchNp3.png

Όχιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Προς το παρόν το πούλμαν είναι σίγουρα λεφτά!!!!! Άσε τα σενάρια για αργότερα που θα ερημώσει ο τόπος εδώ:tongue:!

χα χα χα.. Με φαντάστηκα μετά από χρόνια να μπαίνω σε ένα ερημωμένο καφέ και να γράφω τρελλά σενάρια.. "Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια ..." και τέτοια! :rolleyes: Θα σηκώσω και το μαλλί πάνω! Θα το ξάσω που λένε..:-P Τέλεια!!!!!

ή έκανε το τεστ, βγήκε θετικό και από τη χαρά της μας ξέχασε! (καλό σενάριο αλλά ασυγχώρητο :-) )

ή έκανε το τεστ, βγήκε θετικό και χάλασε το ίντερνετ λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας! (καλό σενάριο και συγχωρείται κιόλας!!!)

Μμμμμμμ!

Ρε συ κοπελιά....έχεις μεγάλο ταλέντο μιλάμε.....

Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε την Μάγδα να ηρεμήσει...ίσως να μας διαβάζει και να μην μπορεί να αρθώσει τίποτα, είτε από χαρά :Dείτε από λύπη:-((το απεύχομαι).

Ξέρει εκείνη....και θα μας πει...

qwlrp3.png

Ρε συ κοπελιά....έχεις μεγάλο ταλέντο μιλάμε.....

Νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε την Μάγδα να ηρεμήσει...ίσως να μας διαβάζει και να μην μπορεί να αρθώσει τίποτα, είτε από χαρά :Dείτε από λύπη:-((το απεύχομαι).

Ξέρει εκείνη....και θα μας πει...

Είδες ταλέντα που έχω; Και που να δεις στο μαγείρεμα.. Σκίζω! Χθες φάγαμε φυστίκια αιγίνης για βραδυνό.. και μπανάνα! :-)

Δε νομίζω να μας διαβάζει.. Θα μπει το απόγευμα. Απ ό,τι έχω καταλάβει στη δουλειά δεν έχει ίντερνετ.. Δεν μπορεί να κάνει λάθος ο Σέρλοκ.. :-P

Διαφημίσεις

Είδες ταλέντα που έχω; Και που να δεις στο μαγείρεμα.. Σκίζω! Χθες φάγαμε φυστίκια αιγίνης για βραδυνό.. και μπανάνα! :-)

Δε νομίζω να μας διαβάζει.. Θα μπει το απόγευμα. Απ ό,τι έχω καταλάβει στη δουλειά δεν έχει ίντερνετ.. Δεν μπορεί να κάνει λάθος ο Σέρλοκ.. :-P

Φοβρό μενού tounts μου...Λέω να το υιοθετήσω σήμερα που έχω βαρεμάρες και νεύρα!!!:mad:

qwlrp3.png

Φοβρό μενού tounts μου...Λέω να το υιοθετήσω σήμερα που έχω βαρεμάρες και νεύρα!!!:mad:

πιες και πολύ νερό! Βοηθάει!! :P

χα χα ..Μήπως να γίνω μαγείρισσα στα κανάλια; :rolleyes:

Όλο νέοι δρόμοι μου ανοίγονται τελευταία .. :lol:

Γιατί έχεις νεύρα;

κοριτσια καλημερα,

τι εγινε? περιμενουμε νεα για εγκυμοσυνη? αντε με το καλο να ειναι ευχαριστα.icon7.gif

Καλημέρα!

Περιμένουμε από τη Μάγδα. Θα έκανε το τεστ σήμερα, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα... :?:

Μμμμμμμ!

KAΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...