Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Αχ βρε κοριτσι μου! Μηπως ομως κ θα ηταν κυστικο αν το επαιρνες και τσαμπα θα εκανες ωοληψια? Πφφ δε ξερω

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ιπποκαμπακι εγω εκτος του καρυοτυπου στοιχεια απο το εμβρυο στειλα κ για ιστολογικη δηλ.αν ειχε κποιο μικροβιο το εμβρυο!στην πρωτη αποβολη ειχα κανει θρομβοφιλια κ δεν ειχα αλλα ημουν ομοζυγωτης κ περνω φιλισιν αναγκαστικα.

εκανα βιοψια ενδομητριου πηραν δηλαδη απο το ενδομητριο υλικο(αιμα στην ουσια)κ κοιταξαν για οτι ιο υπαρχει κ μεγαλοκυταροιο κ εκανα κ για αυτοανοσα νοσηματα που μερικα αυτα προκαλουν αποβολες

εμβρυο δεν υπαρχει!!!απεβαλα,μου ηρθε περιοδος.θα κανω αιματολογικες εξετασεις και εγω και ο συζυγος.ουτε εγω εχω θρομβοφιλια αλλα εχω αστατη ομοκυστεινη και περνω και εγω felicin,πλεον 3 φορες την εβδομαδα.

αυτο με την βιοψια το κραταω,αμα δεν βρεθει τιποτα απο τα αλλα.οταν θα κανω υστεροσκοπηση θα την πω και για την βιοψια.μπορει να σε ξαναρωτησω για αυτην την βιοψια,θυμησε το μου γιατι ειμαι και γκα-γκα,ξεχναω πολυ.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

κ για χρονια φλεγμονη κοιταξαν στην βιοψια

την ιστολογικη πληρωσα 100 ευρω

480+120 του γιατρου πληρωσα την βιοψια τα αυτοανοσα τα εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο που εχω ογα κ την θρομβοφιλια επισης!

εσυ δεν εισαι ασφαλισμενη?

ειμαι ικα αλλα μπλεκω πολυ,καθυστερουν πολυ και θελει παραπεμπτικα απο τοπικο ικα(δεν εχω και βισμα),επιτροπες,υπογραφες,σφραγιδες και αστα να πανε.και στο τελος καταληγω σε ιδιωτικο.

ιπποκαμπακι τοτε καλητερα σε ιδιωτικο κ γω τα περισσοτερα σε ιδιωτικο τα εκανα

αν δεν βγαζουμε αλου ακρη!τοτε να πληρωσουμε να ξεμπερδευουμε ηθελα να ξερα τι πληρωνουμε την ασφαλεια τεσπα εμεις να μαστε καλα

εγω πληρωσα ενα σωρο συν την αποξεση κ τον καρυοτυπο κ υστερογραφια κ στο τελος δεν βρηκα κ τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου,

Επειδή το γοργόν και χάριν έχει, έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή 7/5 στις 9.30 το πρωί με τον εξωσωματικό μου για να συζητήσουμε το όλο θέμα και να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Προσωπικά θέλω να ξεκινήσω πάλι από τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη.. Να κάνω και δυο βδομαδούλες διακοπές τον Ιούλιο αλλά και να μη στερήσω από καμία συνάδελφο τις δικές της διακοπές αν τυχόν συμβεί πάλι καμία αποκόλληση..

Νομίζω ότι και ο γιατρός μου αυτό θα μου πει.. Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν!

L2qIp2.png

πηζω...............

Παρομοίως....:twisted:

Κοριτσάκια μου,

Επειδή το γοργόν και χάριν έχει, έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή 7/5 στις 9.30 το πρωί με τον εξωσωματικό μου για να συζητήσουμε το όλο θέμα και να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Προσωπικά θέλω να ξεκινήσω πάλι από τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη.. Να κάνω και δυο βδομαδούλες διακοπές τον Ιούλιο αλλά και να μη στερήσω από καμία συνάδελφο τις δικές της διακοπές αν τυχόν συμβεί πάλι καμία αποκόλληση..

Δομνίνα, γερά....είσαι σε καλό δρόμο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου,

εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος μπραβο και σκεφτεσε και τους άλλους!Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!

α και το κερακι το αναψα που ειχα υποσχεθει να το ξερετε!

Κοριτσάκια μου,

εχεις ξανακανει εξωσωματικη?γιατι? η δικια μου παλι τον αυγουστο κλεινει ενα μηνα και ετσι θα παω μετα,εκτος αν κατεβω αθηνα.

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα....

χαιρομαι πολυ Δομνινα που εχεις τοση δυναμη θα δεις που τα καλυτερα ειναι στο δρομο κι ερχονται.....σκεφτεσαι ακομη και τους συναδελφους you are too good to be true....xaxaxa!

Blu velvet σιγουρα δε μ'αρεσει να σε καλωσοριζω σ'ενα τετοιο καφε αλλα ολα για καποιο λογο γινονται και μεσα απο δω θα βρεις πολυ κατανοηση....οτι χρειαζεσαι ειμαστε διπλα σου.

κοριτσια εχω τοσα νευρα με τα νεα μετρα και στη δουλεια επικρατει τοση ενταση.....δεν ξερω που θα βγει....παντως θα το κλεισουμε το σχολειο για 2 μερες και να δουμε....

τι να δουμε δηλαδη τα χειροτερα ερχοννται κι εχω και την Τουντς με τα ζυγισματα της.......μετα απο σ/κ αρνουμε να ζυγιστω χαχαχαχαχαχα εις αυριον τα σπουδαιααααααααααααα......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος μπραβο και σκεφτεσε και τους άλλους!Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!

α και το κερακι το αναψα που ειχα υποσχεθει να το ξερετε!

βοηθεια σου να'ναι,σ'ευχαριστω πολυ.....

καλα εισαι σημερα??

1a0fd6e0b8.png

ΝΙκάκι τη γλίτωσες σήμερα. Είμαι στα χάλια μου. (οι γνωστές παρενέργειες)

Θα σε περιλάβω σε 10 μέρες που θα ξεμπερδέψω με τα χάπια..... Κανόνισε!

αμα με μπινελικωσεις μηπως γινεις καλυτερα....εε??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...