Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η ψυχή μου έφυγε σήμερα... Χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω κανένα κοριτσάκι και φυσικά χωρίς να θέλω να αγχώσω καμία μέλλουσα μανούλα ή κάποιο κοριτσάκι που βρίσκεται στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδάκι, θα ήθελα απλώς να ενημερώσω ότι σήμερα η ψυχούλα που βρισκόταν μέσα μου αποφάσισε πως είναι καλύτερα να πετάξει μακριά μου... Έτσι απλά, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, χωρίς κάποιο σημάδι, απλά το ένστικτό μου έκανα σήμερα υπέρηχο για να διαπιστώσω πως η καρδούλα από το μπεμπέκι μου είχε σταματήσει να χτυπάει...

Αύριο, έχω ραντεβού στο μαιευτήριο για το "αναπόφευκτο"...

Δεν θα με χάσετε όμως...

Θα είμαι μαζί σας γιατί σας έχω ανάγκη...

Δομνίνα μου....

Μπήκα και είδα τα λόγια σου και πάγωσα....

Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου...αλλά αυτό σίγουρα δεν βοηθάει...

Σήμερα θα είναι δύσκολη μέρα για σένα...η αρχή μιας δύσκολης περιόδου....πάρε τον χρόνο σου, πρέπει να βιώσεις το πένθος σου....κλάψε, φώναξε....και έλα να μας μιλήσεις όποτε θέλεις εσύ...

Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά (((((((((((Δομνίνα))))))))))

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Η ψυχή μου έφυγε σήμερα... Χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω κανένα κοριτσάκι και φυσικά χωρίς να θέλω να αγχώσω καμία μέλλουσα μανούλα ή κάποιο κοριτσάκι που βρίσκεται στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδάκι, θα ήθελα απλώς να ενημερώσω ότι σήμερα η ψυχούλα που βρισκόταν μέσα μου αποφάσισε πως είναι καλύτερα να πετάξει μακριά μου... Έτσι απλά, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία, χωρίς κάποιο σημάδι, απλά το ένστικτό μου έκανα σήμερα υπέρηχο για να διαπιστώσω πως η καρδούλα από το μπεμπέκι μου είχε σταματήσει να χτυπάει...

Δεν θα με χάσετε όμως...

κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ για το εμβριάκι σου!!! όλλες εδώ μέσα έχουμε βιώσει απώλειες και καταλαβαίνουμε κοπέλα μου,γι΄αυτό και θα σε βοηθήσουμε να προχωρήσεις μπροστά,όποτε εσύ το θελήσεις!

... Δεν αντέχω άλλο.. Δομνίνα συγνώμη που δεν μπορώ να κάνω τίποτα να σε βοηθήσω. ΚΟυράγιο μόνο μπορώ να σου πω και ότι σε καταλαβαίνω.. Φτάνει; Δεν φτάνει; Συγνώμη!!! :-(

Δεν θα με χάσετε όμως...

Δομνίνα

δεν έχουμε νομίζει ξαναμιλήσει, θέλω να σου πω μόνο ότι λυπάμαι πολύ και πονάω κι εγώ για σένα και σε καταλαβαίνω τόσο πολύ.

¨Εχω περάσει κι εγώ τέτοια κατάσταση

Ξέρω, αυτό δε σε βοηθάει τώρα, για την ακρίβεια τίποτα και κανείς δε μπορεί να σε βοηθήσει αυτή τη στιγμή.

Ούτε υπάρχει απάντηση στο "γιατί" (μετά από τόσες προσπάθειες και κόπο καταφέρνουμε να μείνουμε έγγυες και μετά αυτό....)

Εύχομαι να αφήσεις τον εαυτό σου τουλάχιστον να ξεσπάσει, να μη σε νοιάξει για κανέναν άλλο.

Θα μπορούσα να γράψω τόσα πολλά, αλλά τώρα δεν έχουν νόημα. (αργότερα όταν θελήσεις εδώ θα είμαστε)

Κουράγιο,

:(:(:(

Διαφημίσεις

Δεν θα με χάσετε όμως...

Δομνίνα μου, τα λόγια είναι λίγα και φτωχά......Αλλά είναι τα μόνα που έχουμε....Αυτό το "γιατί" δεν βρίσκει απάντηση, όντως μια μικρή λέξη που μας στοιχειώνει. Μη μπορώντας να κάνω τίποτα άλλο, εύχομαι μόνο να είναι η τελευταία πίκρα που πήρες. Ο χρόνος είναι γιατρός...

ytBLp2.png

Τελικά, υπάρχουν πολλές κοπέλες που διαβάζουν αλλά δεν γράφουν....

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό....:roll:

Μήπως είχες σκεφτεί ότι θα είμαστε τόσα πολλά μέλη στις παλλίνδρομες; ή ότι θα ήσουν κι εσύ μέλος; Για μένα πάντως δεν το χα σκεφτεί...

Τελικά όποιος θέλει περιπετειώδη ζωή, αυτά τραβάει! :rolleyes:

Μήπως είχες σκεφτεί ότι θα είμαστε τόσα πολλά μέλη στις παλλίνδρομες; ή ότι θα ήσουν κι εσύ μέλος; Για μένα πάντως δεν το χα σκεφτεί...

Τελικά όποιος θέλει περιπετειώδη ζωή, αυτά τραβάει! :rolleyes:

Ούτε αυτό το είχα σκεφτεί...

Πάντως, περιπετειώδη ζωή...ποτέ δεν ζητούσα!!!:rolleyes:

qwlrp3.png

Ούτε αυτό το είχα σκεφτεί...

Πάντως, περιπετειώδη ζωή...ποτέ δεν ζητούσα!!!:rolleyes:

Κι εγώ έτσι νόμιζα για τον εαυτό μου, αλλά μετά που το ξανασκέφτηκα συνειδητοποίησα ότι ζητούσα να μάθω, να νιώσω, να καταλαβαίνω... και χωρίς περιπέτεια δεν γίνεται τίποτα από αυτά.

Έτσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

Δεν θα με χάσετε όμως...

... έχω συγκλονιστεί... :(Λυπάμαι τόσο πολύ κορίτσι μου...:(:( Είμαστε εδώ όποτε κι αν μας χρειαστείς..

IchNp3.png

Δεν θα με χάσετε όμως...

Γιατι? Γιατι?

Δυστυχως δεν προκειται ποτε να παρω απαντηση, ουτε για μενα, ουτε για σενα.

Ποναει η καρδια μου για σενα! Δεν εχω λογια..... σου ευχομαι μονο να βρεις γρηγορα τι φταει, να το θεραπευσεις και η επομενη φορα να ειναι και η τυχερη!!!

Για οποιαδηποτε πληροφορια για εξετασεις ή οτιδηποτε μην διστασεις .....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κι εγώ έτσι νόμιζα για τον εαυτό μου, αλλά μετά που το ξανασκέφτηκα συνειδητοποίησα ότι ζητούσα να μάθω, να νιώσω, να καταλαβαίνω... και χωρίς περιπέτεια δεν γίνεται τίποτα από αυτά.

Έτσι δεν είναι;

Έχεις δίκαιο...

Όταν σκέφτομαι για πιο λόγο έγινε ό,τι έγινε κατέληξα στο εξής: Μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια έμαθα να εκτιμώ τα απλά πράγματα στη ζωή, να χαίρομαι τις στιγμές, να απολαμβάνω το χαμόγελο των παιδιών μου,να αφουγκράζομαι τον πόνο των άλλων, να επικεντρώνομαι σε ό,τι έχω και όχι σε ό,τι θέλω να αποκτήσω...

Και κάτι άλλο: Απέκτησα δεσμούς 'πόνου' με 2 κοπέλες από εδώ μέσα. Αυτό είναι πλούτος για μένα....

qwlrp3.png

:(:(αχ,κοριτσακια μου καλημερα,σημερα η μερα ξεκινησε με δυσαρεστα.οσο και να βοηθησει η επιστημη με τεχνικες και με φαρμακα αμα ο θεος δεν το θελει δεν θα γινει.(το ξερω καλα εγω αυτο),εμεις παλι θα προσπαθουμε και θα ελπιζουμε για το καλυτερο.εμενα παλι ακομα δεν με ηρθε περιοδος λετε να αναστηθηκε-πλακα θα εχει,μετα απο τις δουλειες και το αερομπικ που εκανα λετε να ξυπνησε :rolleyes::rolleyes:,θα περιμενω μεχρι την δευτερα και θα ξανακανω χοριακη.

τουντς σε ειδε ο συζυγος μου στην φωτο και ειπε οτι μοιαζεις με την κοπελα που επαιζε στο ''ευτυχισμενη μαζι'',την κορη της λεχου.:wink::P

Έχεις δίκαιο...

Όταν σκέφτομαι για πιο λόγο έγινε ό,τι έγινε κατέληξα στο εξής: Μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια έμαθα να εκτιμώ τα απλά πράγματα στη ζωή, να χαίρομαι τις στιγμές, να απολαμβάνω το χαμόγελο των παιδιών μου,να αφουγκράζομαι τον πόνο των άλλων, να επικεντρώνομαι σε ό,τι έχω και όχι σε ό,τι θέλω να αποκτήσω...

Και κάτι άλλο: Απέκτησα δεσμούς 'πόνου' με 2 κοπέλες από εδώ μέσα. Αυτό είναι πλούτος για μένα....

Και τις δυνάμεις μας τις δοκιμάσαμε. Και η αυτοεκτίμηση μας ανέβηκε (γιατί αν μπορούμε και ξεπερνάμε τέτοιο πλήγμα ποιος μας πιάνει!!) και ενωθήκαμε όπως λες με δεσμούς (πόνου, αλληλοϋποστήριξης) και μάθαμε να παίζουμε το pc στα δάχτυλα (αυτό πού το πας :-) ) και τόσα άλλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...