Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

οχι κοριτσι μου δεν επανελαβα ποτε. εκανα ετ μετα απο κανα χρονο και πετυχε. αλλα ειχε περασει πολυς καιρος, οποτε δεν θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. εκτοτε εκανα μονο κολπικες καλλιεργειες γιατι ο γιατρος που πηγα δεν πιστευε στο μικροβιωμα της μητρας.  κι οταν βρισκαμε κατι επαιρνα συμβατικα αντιβιωση.

πολλοί γιατροί , πολλές γνώμες, ένα χάος !  πάντως τα κατάφερες και αυτό μετράει μόνο.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

σε παρακαλω μην με καρφωσεις!!!!!θα με στουμπαει σαν τον μακη ολη μερα μετα ασε που μου εχει ταξει οτι με την επομενη μαλακια θα με γα@@σει χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

γαλιαντρα ειναι εναι ενα πουλακι που ολη την ωρα κελαηδαει συνηθως το λενε για τις γυναικες που μιλανε πολυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Τοτε κάνε μ@..κιες!!!! ΧΙΧΙΧΙ:mrgreen::mrgreen:

Τι ειναι γαλιάντρα????:?

γαλιαντρα ειναι εναι ενα πουλακι που ολη την ωρα κελαηδαει συνηθως το λενε για τις γυναικες που μιλανε πολυ

όχι όχι..

Γαλιάντρα είναι η ατιμούλα.. Που λέει κοπλιμέντα για να καλύψει τις 'πομπές' τις... Τώρα θα μου πεις.. Αν έχει πολλές 'πομπές', σίγουρα θα αναγκαστεί να μιλάει πολύ.. Οπότε μια βάση την έχει κι αυτή η ερμηνεία.. :)

Διαφημίσεις

2,2. το 'ξερα.τουλαχιστον γλιτωνω την αποξεση,μια μικρη αποβολη.δηλαδη παλλινδρομηση.την τυχη μου μεσα,που θα παει θα την βρω την ακρη.:(:(:(icon8.gificon8.gificon8.gificon8.gificon8.gif.:evil::evil::evil::evil:

Λυπαμαι παρα πολυ!!!!!!!

Σου στελνω μια τεραστια αγκαλια

(((((((((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλα θα κανεις να επισκευτεις εναν αιματολογο και εναν ενδοκρινολογο ξεχωριστα. οι γυναικολογοι δεν μπορουν να μας αντιμετωπισουν μονοι τους, ειμαστε πολυ πιο περιπλοκα περιστατικα απο οτι μπορουν να διαχειριστουν.

Ο,τι θες στην διαθεση σου!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

έκανα μια μίνι έρευνα στο ίντερνετ και όντως η γαλιάντρα είναι η πολυλογού. ΑΛλού λέει ότι είναι η γόησσα, αλλού η γκρινιάρα..

Τέλος πάντων, Μάγδα δεν είσαι γαλιάντρα είσαι μαλαγάνα !!

γεια σου κριστι τι κανεις?

τουντσακι ξερω τι λεω εγω αφου γαλιαντρα με φωναζει η μανα μου χαχαχαχαχα οταν αρχιζω ειδικα την μουρμουρα παψε γαλιαντρα μου λεει χιχιιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ιπποκαμπάκι μου λυπάμε κοπέλα μου:( ευχομαι σύντομα να έχουμε τα ευχάριστα που τόσο επιθυμείς!!!!

κυρίες μου εγώ σήμερα είχα τρέξιμο και αυριο το ίδιο!!! οπότε δεν μπορώ να μπαίνω για πολύ!!!!

θα τα πούμε αύριο βράδι μάλλον:D

Ειδα το μωρο σημερα στον υπερηχο ευτυχως ειναι καλα.

Εγω ειμαι χαλια, εχω εξαντληθει απο τους εμετους, εχω και τον γιατρο που θελει να μου κανει εισαγωγη για να μην αφυδατωθω. Δεν μπορω να πιω νερο ομως αμεσως τα βγαζω.... Τι θα κανω?????

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Ειδα το μωρο σημερα στον υπερηχο ευτυχως ειναι καλα.

Εγω ειμαι χαλια, εχω εξαντληθει απο τους εμετους, εχω και τον γιατρο που θελει να μου κανει εισαγωγη για να μην αφυδατωθω. Δεν μπορω να πιω νερο ομως αμεσως τα βγαζω.... Τι θα κανω?????

Αχ, καλό μου, είναι δυσάρεστο συναίσθημα να έχεις ναυτίες αλλά το καλό είναι ότι το μπεμπέκι είναι μια χαρά.

Η ξαδέλφη μου είχε ναυτίες μέχρι και τον 4ο μήνα. Είχε χάσει 5 κιλά (βέβαια μετά άρχισε να παίρνει και συνολικά πήρε 20, φαντάσου να μην είχε χάσει κιόλας). Ο γιατρός της είχε δώσει SIMECO σε χάπια. Επίσης, έπαιρνε και κάτι υπόθετα για τους εμετούς.

Ρώτησε τον γιατρό σου αν μπορείς να πάρεις κάτι που να σε βοηθήσει.

Αν πρέπει να μπεις νοσοκομείο, θα μπεις αναγκαστικά.

Η ξαδέλφη μου σε κάποια από τις εγκυμοσύνες της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Αν τυχόν μπεις νοσοκομείο, ενημέρωσέ μας, να μην ανησυχούμε.

Φιλάκια σε σένα και στο μπεμπέκι.

Christy μου υπομονή!!! Πολύ χαρηκα που το σποράκι ειναι καλά!!! Αυτό εχει σημασία!!!Μια γνωστη μου πριν σηκωθει από το κρεβάτι ετρωγε μια φρυγανιά!!! Θα την παρω τηλ αυριο να μου πει εαν εκανε τπτ αλλο για να σου πώ!!!!! Καληνύχτα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...