Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

σοβαρά;; δεν το ήξερα. 

Θα της τα μεταφέρω όλα αυτά!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!

Είναι σπάνιο αλλά μπορεί να παράγει αυτός πολλά αντισπερμικά αντισώματα και να δημιουργεί τις συγκολλήσεις ο οργανισμός του. Αλλά εντάξει για να ζητάς συμβουλές από το θέμα εξωσωματικής ε καταλαβαίνεις πόσα σπάνια έχουν δει τα ματάκια μας που πλέον μας φαίνονται όλα πολύ πιθανά! 😆

Γενικα στην θέση τους εγώ θα το έψαχνα παραπάνω. Βασικά εγώ έτσι ξεκίνησα να το ψάχνω, έβαλα τον σύζυγο να κάνει πολλές διαφορετικές εξετάσεις, τον έστειλα σε εξειδικευμένο ανδρολογο, έκανα κ εγώ τα πολύ basic και τα πήγα όλα στον γυναικολόγο μου κ εκείνος μου είπε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει από εδώ και πέρα και με παρέπεμψε στον εξωσωματιστη μου. Εκ του αποτελέσματος φτιάξαμε το σπερμα αλλά παιδί δεν ήρθε ποτέ. Και να τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να κάνω εμβρυομεταφορα 🤷🏼‍♀️

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν θελω να στεναχωρησω αλλα ποναει.αλλες λενε δεν ποναει,ευχομαι να εισαι απο αυτες.και και να πονεσεις δεν μπορεις να κανεις κατι.εγω ειχα μεινει ''παγωτο'' σαν αγλμα ειχα γινει,ουτε να γυρισω δεν μπορουσα,οι νοσηλευτριες με γυριζανε,βεβαια λενε οτι αμα ειναι ''ανοιχτες'' οι σαπλιγγες ποναει γιατι περναει το υγρο,και να σου πω και ενα ευχαριστο?!!!τους επομενους 3-4 μηνες μπορεις να μεινεις πιο ευκολα εγκυος γιατι ξεβουλωνουν τα παντα και ανοιγουν.σκεψου αυτο!!!!!!!!!

Δεν έχω πρόβλημα στη σύλληψη. Ούτε στις σάλπιγγες.. Θα την κάνω για να δούμε την κατάσταση του τραχήλου.. Θα πονέσω το ξέρω.. Αλλά δε νομίζω ότι θα είναι μεγαλύτερος πόνος από αυτό που πέρασα.. :confused:

Θα δούμε!

Διαφημίσεις

Τι χάπια σου έδωσε;;;;;:!:Προς Θεού, αν είναι sporanox ή άλλα αντιμυκητιασικά και υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης είναι επικίνδυνο για τερατογέννεση....διάβασες τις οδηγίες μέσα στο χαρτάκι;

ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΑΡΙΕΣ ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΙΕΡΛΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΥΚΟΝΑΖΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΩ.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΑΡΙΕΣ ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΙΕΡΛΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΥΚΟΝΑΖΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΓΔΟΥΛΑ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΓΔΟΥΛΑ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ?

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!:!::!::!:

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝ ΚΡΑΤΗΘΩ!!!:rolleyes:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CLEAR BLUE!!!:-P:-P

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΩ KYKΛO!!!:tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!:!::!::!:

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝ ΚΡΑΤΗΘΩ!!!:rolleyes:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CLEAR BLUE!!!:-P:-P

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΩ KYKΛO!!!:tongue:

Θα έλεγα να κρατηθείς ως την Τρίτη... (ξέρω ετοιμάζεσαι να μου ρίξεις μπουνιές)...Απλώς σκέφτηκα ότι αν βγει θετικό, θα είναι τριήμερο και θα σκάσουμε μέχρι να κάνεις χοριακή για να σιγουρευτούμε.. Αλλά το ξανασκέφτηκα!! Αφού ούτως ή άλλως θα σκάσουμε, καλύτερα να σκάμε με θετικό τεστ στα χέρια..

Οκ! Σύμφωνοι! Την Πέμπτη ή την Παρασκευή :-P

Θα περιμένουμε !!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΩ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!!:rolleyes::rolleyes:

ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ Ή ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ!!!!:rolleyes::rolleyes:

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ:confused::confused:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ (ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ!!!) ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!!!

ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΣΕ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ (ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ!!!) ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!!!

ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΣΕ!!!

Η θερμοκρασία σου;

Συχνουρία;

Η θερμοκρασία σου;

Συχνουρία;

ΠΡΩΙΝΗ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΑ 36.9!!!

ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ!!!

ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΠΡΩΙΝΗ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΑ 36.9!!!

ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ!!!

ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Καλά πάμε!!! Μια χαρά συμπτώματα έχεις!!!

Μου φάινεται θα δεις ταινίες το τριήμερο!!!! :wink:

Καλησπέρα κορίτσια...

Magda TS πότε είναι να αδιαθετήσεις κανονικά; Εύχομαι να είσαι πράγματι έγκυος...Αλλά αν δεν είσαι -και επειδή το έχω δει 2 φορές αυτό το έργο μετά την απόξεση- μην απογοητευθείς....Εγώ πέφτω σε βαρειά κατάθλιψη κάθε που περιμένω και έρχεται η άτιμη...Έπεφτα έτσι και αλλιώς λόγω ορμονών....τώρα ένας λόγος παραπάνω...

Εμένα απο την άλλη μου την έχει βαρέσει αυτό το μέτρημα των γόνιμων ημερών....Πάλι μπήκα στην διαδικασία και κάνω τεστάκια ωορρηξίας, και το καλό είναι ότι και να μην κάνω τα τεστ το καταλαβαίνω πότε έχω ωορρηξία...:confused: Και τι κατάλαβα δηλαδή που στον προηγούμενο μήνα επιβεβαίωσα με τεστάκι τις γόνιμες; Το επιθυμητό δεν ήρθε...

Άντε, γιατί τα πήρα τώρα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εμείς τουλάχιστον έχουμε και τεστ ωορρηξίας.. οι προηγούμενες γενιές δεν είχαν ούτε τεστ ωορρηξίας, ούτε υπερήχους, ούτε εξωσωματικές, ούτε καν ίντερνετ να λένε τον πόνο τους... Α πα πα.. !!

Εμείς τουλάχιστον έχουμε και τεστ ωορρηξίας.. οι προηγούμενες γενιές δεν είχαν ούτε τεστ ωορρηξίας, ούτε υπερήχους, ούτε εξωσωματικές

Και γι' αυτό ίσως ήταν και πιο ήρεμες από εμάς!:D

qwlrp3.png

Μάγδα, άνοιξα το εθνικό συνταγολόγιο του συζύγου και διάβασα για το Τιερλιτε. Σου παραθέτω αναλυτικά τι λέει: Η χρήση του φαρμάκου στη διάρκεια της κύησης πρέπει να αποφεύγεται εκτός των περιπτώσεων βαριών και απειλητικών για τη ζωή της εγκύου λοιμώξεων.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...