Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μαριαέφάκι μου!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλέ τί βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή??????

Μπράβο αγάπη μου, όλα καλά, να το χαρείς, να το χωνέψεις, όλα τέλεια θα πάνε μέχρι τέλους!!!

Σημ: Με τα νέα της πατουσίτσας, εγώ έστειλα τον πελαργό και από Ηράκλειο, ε????

Κορίτσια δεν μπήκα όλη τη μέρα, αλλά το Μαριαεφάκι με αντέμειψε!!

ΦΙλιά σε όλες!!

ytBLp2.png

Mariaefaki μου να σου ευχηθώ και επίσημα......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!:P:p:p Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό και ζουμπουρλούδικο μωράκι!!!:tongue: Και να μη φοβάσαι τίποτα.. αυτή τη φορά ήρθε και θα μείνει!!!;) Είδες βρε που το λέγαμε, πακετάκι πάμε εμείς οι δυό;)!!! Πολύ με συγκίνησες...:oops:

Κορίτσια είναι ευκαιρία, ο πελαργός δεν έφυγε ακόμη! Τσακώστε τον!!!!!:mrgreen:

IchNp3.png

Mariaefaki μου να σου ευχηθώ και επίσημα......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!:P:p:p Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό και ζουμπουρλούδικο μωράκι!!!:tongue: Και να μη φοβάσαι τίποτα.. αυτή τη φορά ήρθε και θα μείνει!!!;) Είδες βρε που το λέγαμε, πακετάκι πάμε εμείς οι δυό;)!!! Πολύ με συγκίνησες...:oops:

Κορίτσια είναι ευκαιρία, ο πελαργός δεν έφυγε ακόμη! Τσακώστε τον!!!!!:mrgreen:

κοριτσακι εισαι Online!??

δεν εχω μπαταρια στο κιν!

μωρο μου σε ευχαριστω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Vasdeli μου, τώρα είδα όλα τα νέα της ημέρας!! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου, να' ναι γερός και δυνατός, ταυράκι σωστό, και πάντα ευτυχισμένος και καλότυχος!

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εσύ με το καλό το μωράκι σου!:P

Ταυράκι δεν θα πεις τίποτα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

mariaefiiiiiiiiiiiii κοριτσάκι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

τι ευχάριστα νεα είδα πρωί πρωί? τρελάθηκα!!!!!! σου εύχομαι να χαρίσεις ένα γερό αδερφάκι στην Εφη σου με μία εύκολη και τελιόμηνη εγκυμοσίνη!!!!!!!:-D:grin:

βρε κορίτσια μας δίνετε αισιοδοξία για όταν θα έρθει και η δική μας σειρά!!;)

ιπποκαμπάκι περιμένουμε νέα!! που χαθηκες:confused:

τουντσάκι εχθές πήγα ενδοκρινολόγο και μου είπε οτι τα κιλά που ανεβοκατεβαίνουν κάθε μέρα είναι επειδή ο θυροειδής μου ξερυθμίστηκε και θα τα έχω ακόμα για κανένα 3μηνο!!!!:?

Μάγδα μου με τις εξετάσεις ερχόμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε υπομονή!!!:rolleyes:

Ιόλη μου μία φίλη μου έκανε το 2ο ζουζουνάκι της στα 40!! μην αγχώνεσαι με την ηλικία;)

στα υπόλυπα κοριτσάκια μια μεγάλη καλημέρα!!!

Μαριαέφη μου θερμά συγχαρητήρια! Χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους τα κατάφερες! Μη κάνεις ζουζουνιές τώρα, ακολούθησε κατά γράμμα ότι σου είπε ο γιατρός και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια!

Ιπποκαμπάκι που είσαι; έχουμε ανησυχήσει όλες.. Ελπίζω να είσαι καλά και απλώς να ξεκουράζεσαι..

Εμείς εδώ είμαστε και σε περιμένουμε..

Vasdeli έστω και καθυστερημένα να χαίρεσαι το γιόκα σου και σύντομα να του κάνεις το δωράκι που τόσο πολύ θέλεις κι εσύ κι αυτός!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

καλημερα.τι εγινε ρε παιδια ποια ειναι εγκυος?η μαριαεφη?συγχαρητηρια.τουλαχιστον βρεθηκε μια εγκυμονουσα,αυτο ειναι πολυ ευχαριστο.

εγω πηγα στην κλινικη αυτη την φορα και εκανα τεστ.η γιατρος με ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι το δευτερο τεστ,το περιμενε παραπανω αλλα και αυτο δειχνει οτι εγινε η εμφυτευψει,εχω απογοητευθει πληρως,δεν περιμενω τιποτα αλλα περιοδο.οπως ειπε και η ιολη ειμουνα ξαπλα μονο για πιπι σηκωνομουνα και για φαρμακα.μακαρι ιολη μου να ειμαι και εγω τυχερη να εγκυμονω με 12 χοριακη αλλα μαλλον η τυχη μου σταματησε εδω.ηδη εχω αρχισει στι μυαλο καινουργιο πλανο για το πως θα κινηθω,αρχικα θα παω στην γυναικολογο μου να μου δωσει ενα πακετο εξετασεων για να δω γιατι σταματαει η εγκυμοσυνη,επισης σε αιματολογο να κανω το πακετο εξετασεων,θα παω σε δευτερο γιατρο για γνωμη και ετοιμαζω το βαλιτσα μου για αθηνα,δεν θα ξαναβαλω κατεψυγμενα,θα κανω εξωσωματικη.ετσι θα γινουν τα πραγματα.τωρα αν 1 στο δισσεκατομυριο πανε καλα θα ειδοποιησω τον αιματολογο.αυτα!!! δηλάδη σκατα!!!

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι κοριτσάκι μου,

Υπάρχει κοπέλα (η Alcyon) της οποίας η πρώτη χοριακή ήταν 14. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι εξελίχθηκε μια χαρά η εγκυμοσύνη της και μάλιστα σε δίδυμα!

Μη χάνεις λοιπόν τις ελπίδες σου.. πότε είναι να γίνει η δεύτερη εξέταση;

L2qIp2.png

καλημερα ιπποκαμπακι!

μην απογοητευεσε περιμενε να δεις την δευτερη εξεταση!ποτε ειναι??

και εγω ξερω ατομα με πολυ χαμηλες χοριακες που εξεληχθηκαν πολυ καλα!καθε οργανισμος δεν παραγει την ιδια ποσοτητα της ορμονης!!

δομνινα σε ευχαριστω πολυ....ζουζουνιες απαγορευονται εννοειτε και πολλα ακομη αλλα χαλαλι!τα φαρμακακια μου ξεκινησα απο χτες το βραδυ και με την βοηθεια γιατρου και Θεου ελπιζω να πανε όλα καλα!

καλημερα.τι εγινε ρε παιδια ποια ειναι εγκυος?η μαριαεφη?συγχαρητηρια.τουλαχιστον βρεθηκε μια εγκυμονουσα,αυτο ειναι πολυ ευχαριστο.

εγω πηγα στην κλινικη αυτη την φορα και εκανα τεστ.η γιατρος με ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι το δευτερο τεστ,το περιμενε παραπανω αλλα και αυτο δειχνει οτι εγινε η εμφυτευψει,εχω απογοητευθει πληρως,δεν περιμενω τιποτα αλλα περιοδο.οπως ειπε και η ιολη ειμουνα ξαπλα μονο για πιπι σηκωνομουνα και για φαρμακα.μακαρι ιολη μου να ειμαι και εγω τυχερη να εγκυμονω με 12 χοριακη αλλα μαλλον η τυχη μου σταματησε εδω.ηδη εχω αρχισει στι μυαλο καινουργιο πλανο για το πως θα κινηθω,αρχικα θα παω στην γυναικολογο μου να μου δωσει ενα πακετο εξετασεων για να δω γιατι σταματαει η εγκυμοσυνη,επισης σε αιματολογο να κανω το πακετο εξετασεων,θα παω σε δευτερο γιατρο για γνωμη και ετοιμαζω το βαλιτσα μου για αθηνα,δεν θα ξαναβαλω κατεψυγμενα,θα κανω εξωσωματικη.ετσι θα γινουν τα πραγματα.τωρα αν 1 στο δισσεκατομυριο πανε καλα θα ειδοποιησω τον αιματολογο.αυτα!!! δηλάδη σκατα!!!

κοριτσάκι μου τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και μην σκέπτεσαι αρνητικά!!!περίμενε και το δευτερο τεστ!!!άλλωστε η χοριακή ήταν θετική;).να ξεκουράζεσαι και να σκέπτεσαι θετικά!!!

εύχομαι σύντομα να χρειαστείς τον αιματολόγο σου;)

Ιπποκαμπάκι μου, μην απογοητεύεσαι! Τίποτα δεν έχει τελειώσει! Μην απαισιοδοξείς, κορίτσι μου. Θετικές σκέψεις!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσια καλήμερα!!!

Ιπποκαμπάκι μου καλό αφου δεν σου ηρθε περιοδος κοπέλα μου τοτε όλα πάνε καλα!! Θα δεις που το σποράκι σου μεγαλώνει και στην επανάληψη χοριακή θα ειναι όλα καλα!!!!Ειμαι σιγουρη και το ειπα απο την αρχη 2 εγκυμοσυνες θα εχουμε αυτον το μήνα!!! Να ξεκουράζεσε και περιμενουμε νεα σου!!!!

Κοριτσια 2 μερα και εχω κανονικη περιοδο βλακειες μαλλον μου ελεγε ο γιατρος, εκανα τις εξετασεις και την Τεταρτη θα βγουν τα αποτελεσματα και μετα θα παω να παρω 2 γνωμη!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...