Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι μαρια εφι μου να τρως καλα αλλα να μην λες στην τουντς τι τρως γιατι θα σου μετραει τις μπουκιες χιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ειχες 3 μηνες αποχη?εγω κ στις δυο ναι!γαμωτο απο τον ιουλιο μεχρι τωρα 2 μηνες εκανα ελευθερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

4 μηνες ειχα αποχή!!! Αλλα απο τον Ιαν ξεκινησα τις προσπάθειες αυτη ηταν η τριτη προσπάθεια μου, δεν προσπαθω και πολύ καιρο, αν ηξερα και ποτε ειναι η γονιμες θα μου ειχε κάτσει!!! χΙΧΙΧΙ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσια ΔΕΝ το πιστευω δεν το πιστευω!!!!!!!!!ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη αν και λιγο φοβισμενη δεν θα το κρυψω,,,,,,,,

Tι έγινε ρε παιδιά;:-D:-D

Μπαίνω κι μου έρχεται φάτσα κάρτα το τικεράκι και παθαίνω σοκ!!!!!!:P:p:p:p:p

Mariaefaki μου καλό, μπράβο, μπράβο, μπράβο..........................Έχω τρελλαθεί από την χαρά μου!!!!!!

Καλά το έλεγα εγώ, πάω να ετοιμάσω πιπίλες!!!!!!

Με το καλό, κοπέλα μου!!!!!

Όλα θα πάνε καλά, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι και ένα ροδαλό μωράκι!!!!!

Ήθελα να στο πω αυτές τις μέρες, είχα πολύ καλό προαίσθημα για σένα...Κάτι μου έλεγε πως μέσα από τις ταλαιπωρίες με την Έφη κάτι καλό θα έβγαινε!!!!

Α! και που είσαι....αν αγόρασες...κάνε τις πάσα κατα δω....:-D:grin::-D(Ξέρεις εσύ!!!):twisted::twisted::twisted:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις ευχές.

Μαγδούλα μου καλή επιτυχία αν κάνεις εξετάσεις!!!(Θα περάσει και αυτό)

Πατουσάκι αν ενδιαφέρεσαι ακόμη για γυναίκα για το σπίτι πες μου, αυτή η κυρία που ερχόταν σε μας, στην Αθήνα είναι πολύ δουλευταρού και καλός άνθρωπος.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

μαριαέφη, θερμά συγχαρητήρια!!! Μπράβο, κοριτσάκι μου, χαίρομαι πάρα πολύ! Με το καλό να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να χαρίσεις ένα αδελφάκι στην κορούλα σου!

(Καλέ, μπερδεύτηκα πριν, νόμισα ότι η Μάγδα έπρεπε να κάνει το τεστ, έχω χαζέψει εντελώς).

Διαφημίσεις

Μανουτίτα μου, τι κάνεις? Όλα καλά?

Βασδέλι, τώρα έγραψα το ποστ και έπιασα το κινητό να σου στείλω μήνυμα για ευχές για τον γιο σου και τα νέα της μαριαέφης!

Μάγδα, τελικά, δεν κατάλαβα, μάλλον μπερδεύτηκα, σου ήρθε η περίοδος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...