Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , arivou είπε:

Ευχαριστώ πολύ..μακάρι γιατί απογοητεύτηκα από την πρώτη φορά και οικονομικά δεν αντέχεται τρίτη προσπάθεια!ελπίζω να απέδωσαν οι προσπάθειες σου και να έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά!

Ναι ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια ❤️ έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών και τώρα είμαι έγκυος στον 7ο μήνα. Όπως μου είχε πει ο γιατρός,λόγω του ότι εχω φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα,δεν υπήρχε λόγος να κάνω πάλι φουλ διέγερση,οπότε κάναμε ήπια.Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα ❤️ 

1 hour ago, anemonii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Ούτε εμένα μου ζήτησε ορμονολογικες πριν ξεκινήσουμε. Η τελευταία φορά που τα είχα τσεκαρει ήταν δύο μήνες πριν τη διεγερση. Ήθελε μόνο να με δει την 1η ή 2η μέρα για υπέρηχο. Αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση δεν ξέρω.

Πάντως Fsh αν έκανες πρόσφατα δεν πιστεύω να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από την άποψη ότι αφού δείχνει απόθεμα ωαρίων δεν φαντάζομαι να αλλάζει δραματικά μέσα σε κάτι μήνες. 

Θεσσαλονίκη εισαι; Μήπως έχουμε τον ίδιο γιατρό;; 😆

Είσαι στο Fer...lia μήπως? 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αυριο που θα κανω ορμονικες θα καταλαβουμε τπτ???

Θα ρωτησω και τον γιατρο που μου εκανε την αποξεση να δοουμε τι θα μου πει δεν νομιζω να βρω ραντεβου σε αυτόν αλλα θα μου απαντηση!!

ΑΑΑΑ Εστειλα το θερμοδιαγραμμα μου στον κ. Ζησοπουλο απο το gyn να μου πει και αυτος την γνωμη του!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και γω ψάχνω για γυναίκα.. :confused: Κορίτσια από Αθήνα έχετε καμία καλή να μου συστήσετε??

δυστυχως ειμαι απο πειραια!!! Η δικη μου ειναι θησαυρος παντως μακαρι να ειμασταν κοντα

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια φευγω θα μπω στις 6 γιατι αγχωθηκα παλι!!!!

Να μην αγχώνεσαι πουλάκι μου! Να κάνεις τις εξετάσεις που σου έδωσε και οπωσδήποτε να συμβουλευτείς κι άλλο γιατρό! Και θα σου έλεγα να το κάνεις άμεσα και πριν ακόμη προχωρήσεις με τις εξετάσεις!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα.

Βασδελάκο μου, να χαίρεσαι το αντράκι σου, να τα εκατοστήσει, να είναι γερό και τυχερό. Δεν προλαβαίνω να σου στείλω ούτε π.μ. ούτε sms, θα σε πάρω άλλη μέρα.

Από το ιπποκαμπάκι δεν έχουμε νεότερα, απ' ότι διάβασα. Ελπίζω απλώς να είναι ξαπλωμένη και να σηκώνεται μόνο για κατούρημα.

Οι υπόλοιπες είστε καλά, απ' ότι διαβάζω, θα πρότεινα όμως στη Μάγδα να κάνει μια χοριακή να σιγουρευτεί.

Λοιπόν, σας αφήνω, γιατί πραγματικά πήζω σήμερα, όμως θα σας παρακολουθώ στα κλεφτά και, αν θεωρήσω ότι πρέπει να γράψω, θα το κάνω.

Σας φιλώ γλυκά όλες.

Δεν έκανα!!! Αν μπορεις και του εχεις θαρρος σε παρακαλώ ρωτησε τον γιατι κοντευω να τρελαθω!!! Γινετε με 37 βαθμους και λιγα καφέ (ελάχιστα μονο στο σκουπισμα) να θεωρησω οτι μου ηρθε περιοδος!!!

Αυριο θα παω στο Νοσοκομειο θα ρωτησω εκει εναν εξαιρετω γιατρο να μου πει την γνωμη του!!!! Ενταξη εγκυος δεν ειμαι αφου ενδομητριο (οπως λεει εχω λεπτο) η περιοδος που ειναι???? και γιατι εχω ακομη θερμοκρασία 37- 36.8 πανω απο το φυσιολογικό μου που ειναι το 36.5 εδω και 3 μηνες που παιρνω θερμοκρασια????

και γιατι ειμαι ακόμη πρησμένη και ποναει η κοιλιά μου??? Αυτο ειναι θελω συντηρηση χαλασα πάλι!!! Θελω διακοπές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε Μαγδουλα μηπως εισαι και λιγο κρυωμενη??

βεβαια και τα πρηξιματα και η ανοδος της θερμοκρασιας μπορει να υποδικνυουν κατα ορμονολογικο!!

θυροειδη εχεις ξανακοιταξει>??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...