Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

νικακι κατσε σε παρακαλω στην αλλη ξαπλωστρα εδω μου κοβεις τον ηλιο!!!!μου πιανεις σε παρακαλω το μοχιτος μου?

(κ εδω ειναι που τηλεφωνει η τουντς κ λεει κοριτσια μηηηη εχει πολυ ζαχαρη μεσα)κ μας χαλαει το ονειρο καταλαβες!!!!!)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

νικακι κατσε σε παρακαλω στην αλλη ξαπλωστρα εδω μου κοβεις τον ηλιο!!!!μου πιανεις σε παρακαλω το μοχιτος μου?

(κ εδω ειναι που τηλεφωνει η τουντς κ λεει κοριτσια μηηηη εχει πολυ ζαχαρη μεσα)κ μας χαλαει το ονειρο καταλαβες!!!!!)

καλα εισαι φοβερη,δεν παιζεσαι!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

8-)8-):cool:........ετσι θα μαστε στην παραλια cool και θεες εννοειται.....

1a0fd6e0b8.png

εγώ φταίω που νοιάζομαι....

.. Σας χαλάει δηλαδή το καρπουζάκι του Θεού; Δροσερό, καλοκαιρινό, χωρίς θερμίδες και με ωραίο χρώμα!!

Εχω κι εγώ λόγο σήμερα να είμαι χαρούμενη. Το αντράκι μου γίνεται 5 χρονών σήμερα!:-D

Πολυχρονος! Να τον χαιρεσαι! Να ειναι γερος και να τον καμαρωνεις!

Christakiπου που εισαι σημερα ολα καλα??

Αυτη τη βδομαδα ζητησα αδεια απο τη δουλεια γιατι δεν ειναι σικ να τα βγαζω δημοσιως και αποφασισα να κανω δουλειες. Φωναξα μια κοπελα και φτιαξαμε μαζι τις ντουλαπες και την αποθηκη. Εκανα γερο ξεκαθαρισμα, πεταξα παρα πολλα! Και αν ολα πανε καλα και ερθει με το καλο το μωρο θα πεταξω κι αλλα!!!! Πολυ το ευχαριστηθηκα.

Που ειναι το ιπποκαμπακι βρε κοριτσια? Εξαφανιστηκε σαν την μαμα4????

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ναι ρε παιδι μου καλο το καρπυζακι αλλα δεν φιαχνει ουτε κεφαλι ουτε ατμοσφαιρα απαπαπαπα μην μας ξενερωνεις χαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κριστι μου καλα εκανες καθαρισες το σπιτι αλλα δεν πρεπει να κουραζεσε να αφηνεις μονο την γυναικα που φωναζεις να κανει τις δουλειες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαγδουλα τουλαχιστον δεν ειμαι το μονο καβουρι εδω μεσα!!!κανε τις εξετασεις να δεις τι γινεται γιατι κ μενα περιεργο μου φαινεται κ ωοηξια να μην εκανες περιοδο θα επρεπε να ειχες αφου τον ενδομητριο προετοιμαζεται ετσι κ αλλιως!...

Ξερω εγώ μπορεί να μην εκανα ενδομητριο!!

Μιας και εχεις κάνει όλες τις εξετάσεις δεν μου λες βρε Ανδριανάκι εγω που δεν ξερω ωρα σε πια μερα του κυκλου ειμαι πως θα συγκρινουν αυτοι τις τιμές???

Αχ ενα καρπουζι να ειχαμε......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

το ιπποκαμπακι μαλλο στεναχωρημενο θα ναι για να μην μπει απο χθες που πηρε τον εξωσωματικο να ηρεμησει λιγο κ θα ξαναμπει να μας πει τι της ειπε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...