Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τουντσ μου μην παθεις νευρική ανορεξία θα τα χασεις τα κιλάκια!!!!

ΧΙΧΙΧΙ σε κοροιδευω!!!! Γιατι εκανε εμετούλη????

Κοριτσια σταματησα την μιζερια μου ντυνομαι και παω να μου γραψει ο γιατρος τις ορμονικές!!! Με λένε Μαγδα και είμαι καλά!!!!! Ηθικο ακμαιότατο και αλλα τετοια, και τον αλλο μηνα θα εχουμε τα ιδια, γιατι πως να το κάνουμε ειμαι αγχωδης χαρακτήρας!!! Ετσι ειμαι εγω....

φιλάκια κατα τις 2 θα ειμαι πισω (θα αργησω παω σε άλλη πόλη κοντα στην Vasdeli που ξεκινάει απο Κομ και τελιωνει σε νη)

Ιπποκαμπάκι ελπίζω όλα καλά!!!!!!!

Γεια σου Μαγδούλα κούκλα!!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε αφεντικούλι μου.. Τι έπαθες πάλι και συ? Πότε τελειώνουν αυτά τα χαπάκια παιδάκι μου να ηρεμήσεις επιτέλους?:confused: Εκτός κι αν είναι η ίωση της Angela! Λες να σου την έστειλε η αθεόφοβη?:mrgreen:

ΑΑΑ!!! μη λέτε τέτοια:twisted: εγω δεν έστειλα τίποτα:-D

(θα αργησω παω σε άλλη πόλη κοντα στην Vasdeli που ξεκινάει απο Κομ και τελιωνει σε νη)

Τώρα κατάλαβα!!!! (Που λέει και ο Γκιωνάκης!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Τουντσ μου μην παθεις νευρική ανορεξία θα τα χασεις τα κιλάκια!!!!

ΧΙΧΙΧΙ σε κοροιδευω!!!! Γιατι εκανε εμετούλη????

Κοριτσια σταματησα την μιζερια μου ντυνομαι και παω να μου γραψει ο γιατρος τις ορμονικές!!! Με λένε Μαγδα και είμαι καλά!!!!! Ηθικο ακμαιότατο και αλλα τετοια, και τον αλλο μηνα θα εχουμε τα ιδια, γιατι πως να το κάνουμε ειμαι αγχωδης χαρακτήρας!!! Ετσι ειμαι εγω....

φιλάκια κατα τις 2 θα ειμαι πισω (θα αργησω παω σε άλλη πόλη κοντα στην Vasdeli που ξεκινάει απο Κομ και τελιωνει σε νη)

Ιπποκαμπάκι ελπίζω όλα καλά!!!!!!!

αχχχ σε αυτή την πόλη σπούδασα!! Νευρική ανορεξία δεν παθαίνω.. Αλλά μόλις τώρα έπαθα νευρική νοσταλγία!!

Μάλλον από τις προγεστερόνες η αδιαθεσία. Μαζευτήκανε πολλές φαίνεται....

Αχ βρε αφεντικούλι μου.. Τι έπαθες πάλι και συ? Πότε τελειώνουν αυτά τα χαπάκια παιδάκι μου να ηρεμήσεις επιτέλους?:confused: Εκτός κι αν είναι η ίωση της Angela! Λες να σου την έστειλε η αθεόφοβη?:mrgreen:

Στις 12/5 θα είμαι ελεύθερη σαν πουλάκι!!!! (και βαριά σαν ελεφαντάκι :wink: )

μου λείπουν μονο όταν υπάρχει λόγος;)

χα χα χα... ΝΑι το ξέρω.. Απλώς σκέφτηκα ότι ίσως επηρεάστηκα από τη συζήτησή μας..

την Πέμπτη κοριτσάκι. λόγο αρρώστιας μετατέθηκε!! ούτε ο Θεός δεν το θέλει χα χα!!

Κουράγιο! Αφού δε γίνεται να το γλιτώσεις άστο να περάσει να τελειώνεις! Ελπίζω να έχεις δύναμη για τις ετοιμασίες, και πριν και μετά.:rolleyes:

IchNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χρόνια πολλά στο ζουζούνι σου vasdeli!!!

Σούζυ!!! ξέρω ότι δεν τρως. Αφού κι εγώ το ίδιο παθαίνω.

Μάγδα κάθε εμπόδιο για καλό. Τον άλλο μήνα. Ηθικό ακμαίο και προχωράμε!

ΜαριαΈφη μου αρέσει που μας κρατάς σε γλυκιά αγωνία. Έχει κι αυτό τη γοητεία του! (αλήθεια το λέω.. γιατί με αγριοκοιτάτε; )

πατουσίτσα! εσύ έχεις τις αναγούλες, εγώ σηκώθηκα τη νύχτα κι έκανα εμετό... Από συμπαράσταση ή από τα αγαπημένα μου χαπάκια άραγε; (Angela ακούς; Εμετό έκανα χθες :wink: )

ιπποκαμπάκι ένα σου σημάδι μόοοοοοονο!!!!

μηοως βρε εφαγες κατι και σε πειραξε???

μην μας παθεις κατι εε?!!

Διαφημίσεις

Και μέχρι 12/6 θα έχεις αρχίσει να γίνεσαι ελαφριά σα πούπουλο;)!!

Και από τον Σεπτέμβρη και μετά(θυμάμαι καλά;) αντε πάλι κοιλίτσα....:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κουράγιο! Αφού δε γίνεται να το γλιτώσεις άστο να περάσει να τελειώνεις! Ελπίζω να έχεις δύναμη για τις ετοιμασίες, και πριν και μετά.:rolleyes:

να είναι καλά τα χαπάκια μου χα χα χα!!;)

Και μέχρι 12/6 θα έχεις αρχίσει να γίνεσαι ελαφριά σα πούπουλο;)!!

λες; Μακάρι!!

Μια φίλη μου πάντως μοριακή βιολόγος στο επάγγελμα, μου είπε ότι με τόσες ορμόνες, είμαι ήρωας που παραμένω στα ίδια. Κανονικά θα έπρεπε να είχα πάρει άλλα 10 κιλά..

Αφεντικό - ήρωα έχετε βρε! Ποιος τη χάρη σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...