Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μαριαεφάκι μου εμενα το στηθος μου πρηστικε όπως πάντα και σταμάτησαν και τα πονάκια, εχω και τα καφε αρα....!!! μόνο η υψηλη θερμοκρασία και οτι δεν εβγαλα κανενα σπυρακι μου δινουν ελάχιστες ελπίδες!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαριαεφάκι μου εμενα το στηθος μου πρηστικε όπως πάντα και σταμάτησαν και τα πονάκια, εχω και τα καφε αρα....!!! μόνο η υψηλη θερμοκρασία και οτι δεν εβγαλα κανενα σπυρακι μου δινουν ελάχιστες ελπίδες!!!!

εγω αυτο με την θερμοκρασια με μπερδευει ομολογω!

και εγω σπυρακι δεν εχω βγαλει και στην δουλεια του αντρα μου λενε οτι ομορφυνα αλλα ξερεις τωρα κολακες υπαρχουν γενικα./....χαχα!!το εχω ριξει στην τρελη...

εγω επρεπε να ειχα αδιαθετησει κανονικα χτες αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις περιμενω.,.....

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου όλα καλά είναι!!!!

Η χοριακή είναι θετική και θα ανέβει!!!!!

mariaefi, magda θα μας σκάσετε....

μπα κοριτσια false alarm....ροζ και μαλιστα αρκετα........

φευγω παω για το γνωστο θεμα και μετα σπιτι για υπνο και μετα παλι γραφειο....

δεν ειναι η ωρα του.......δεν ειναι θελημα Θεου δεν ξερω............

Vasdeli μου εγω δεν θα σε σκάσω με 4 μερες καφε υγρα μαλλον περιοδο μου μυριζει δεν πειράζει όμως με 2 εγκυουλες(Ιπποκαμπάκι-Μαριαεφακι) αυτον το μηνα ευχαριστημενες θα ειμαστε!!!;);):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Προσπάθησε να είσαι καλά! Μόνο αυτό.. Θα έρθει όπως ήρθε και η Εφούλα σου! Γι'αυτό να είσαι σίγουρη!

IchNp3.png

χοριακη και παλι χοριακη........;)

1a0fd6e0b8.png

Μαριαεφάκι μου δεν πειράζει εμεις ειμαστε δυνατές!! ΕΕΕ??

Και σιγά ποσους μηνες προσπαθούμε ??? μόνο 4!!! Τι ειναι 4 μηνες για να απογοητευόμαστε!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! Μεχρι το καλοκαιράκι θα τα σκεφτομαστε αυτά και θα γελάμε!!!! ΕΕΕΕ???? Καλή ξεκούραση!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι! Κι αν κρίνω από τις ναυτίες που δε με εγκαταλείπουν ποτέ και το μωράκι μου μια χαρά είναι!! Εσύ?

η ορεξη σου...?δωσε ενα γλυκο φιλακι στην κοιλιτσα σου απο μενα...

εγω καλα ειμαι,πολυ καλα θα ελεγα...

χθες μου ελεγε ο αντρας μου ποσο καλα ειμαστε τωρα,χωρις αγχος,απολαμβανουμε οτι θελουμε και κυριως ο ενας τον αλλο...

θελω παρα πολυ αυτη η κατασταση να συνεχιστει και τους επομενους μηνες που θα αρχισουμε τις προσπαθειες!

1a0fd6e0b8.png

Μαριαεφάκι μου δεν πειράζει εμεις ειμαστε δυνατές!! ΕΕΕ??

Και σιγά ποσους μηνες προσπαθούμε ??? μόνο 4!!! Τι ειναι 4 μηνες για να απογοητευόμαστε!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! Μεχρι το καλοκαιράκι θα τα σκεφτομαστε αυτά και θα γελάμε!!!! ΕΕΕΕ???? Καλή ξεκούραση!!!

μπραβο κοριτσια ετσι σας θελω...

κι ετσι σας ξερω εδω που τα λεμε...

1a0fd6e0b8.png

Mariaefaki μου....το ξέρω αυτό το συναίσθημα.....θα έρθει μανάρι μου το μπεμπε, θα έρθει όταν είναι να μείνει....

Vasdeli μου εγω δεν θα σε σκάσω με 4 μερες καφε υγρα μαλλον περιοδο μου μυριζει !!;);):):)

Εμένα πάλι ακόμη δεν μου μυρίζει περίοδο.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...