Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μέχρι στιγμής καλά κοριτσάκι μου, ένα φούσκωμα έχω, κάτι παράξενες μυρωδιές και κάτι καούρες. Αυτά και εν αναμονή........

Εσύ καλύτερα, ε??

αυτά εμένα μου ακούγονται καλά συμπτώματα;)

εγώ αφού έπεσε ο πυρετός όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Ιπποκαμπάκι περιμένουμε με αγωνια νέα σου!!!

πάνω απο 5 ειναι εγκυμοσυνη!!!!

Εγω εχω καφε-μπεζ σταγώνες θα περιμένω και αυριο μηπως και .... αλλα νομίζω πως θα ερθει!!!! Απο την παρασκευη εχω καφε στο σκουπισμα μαλλον ειναι τα προεορτια!!!

Μαριαεφάκι ευχομαι αυριο να μας πεις ευχάριστα και θα με ακουσει όλη η Κρητη απο την χαρά μου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Ιπποκαμπάκι περιμένουμε με αγωνια νέα σου!!!

πάνω απο 5 ειναι εγκυμοσυνη!!!!

Εγω εχω καφε-μπεζ σταγώνες θα περιμένω και αυριο μηπως και .... αλλα νομίζω πως θα ερθει!!!! Απο την παρασκευη εχω καφε στο σκουπισμα μαλλον ειναι τα προεορτια!!!

Μαριαεφάκι ευχομαι αυριο να μας πεις ευχάριστα και θα με ακουσει όλη η Κρητη απο την χαρά μου!!!!

α ρε Μαγδουλα!!

τεστ αρνητικο ετσι??

Διαφημίσεις

τιποτα Πατουσιτσα τιποτα αληθεια.........

βρε μου φαινετε θα τα δωσω τα 15 στο τεστ τοσα αλλωστε εχω δωσει ως τωρα......απλα αυριο

Μαριαεφακι εγω ηδη θα τα 'χα δωσει...απλως δεν ξερω αν πρεπει να επηρεαστεις απο μενα που γενικα ειμαι πολυ ανυπομονη....

το αρνητικο ειναι που δε δειχνουν παντα σωστα και φοβαμαι μην στεναχωρηθεις τσαμπα,δε σκεφτεσαι για χοριακη??

1a0fd6e0b8.png

Μαριαεφακι εγω ηδη θα τα 'χα δωσει...απλως δεν ξερω αν πρεπει να επηρεαστεις απο μενα που γενικα ειμαι πολυ ανυπομονη....

το αρνητικο ειναι που δε δειχνουν παντα σωστα και φοβαμαι μην στεναχωρηθεις τσαμπα,δε σκεφτεσαι για χοριακη??

ειναι το μικροβιολογικο μακρια και με την μικρη αρρωστη ..... ολο τρεχω τρεχω....

δεν ξερω αληθεια τι να κανω σημερα εχω παει τοσες φορες στην τουαλετα που εχω ξεχασει ποσες!

και μην νομιζετε οτι ειμαι τρελη (καλα ειμαι!!) παω για πιπι μου....

πριν ωρα ειδα λιγο ροζ με ασπρο αλλα ελαχιστο και μετα τιποτα........

η μεση μου με εχει πεθανει....

σε λιγο παω σπιτι και θα ξαπλωσω οπωςδηποτε!!

Εκανα τεστ το Σαββατο και 12 μερες μετα την ωορηξια και ηταν αρνητικο!!! γι' αυτο περιμένω τωρα!!! Εαν οταν ξυπνησω και αυριο εχω 37 θερμοκρασια θα κάνω το 2ο τεστ!

εγω λεω να κανεις χοριακη!ακομη και σημερα!!

ειναι η μονη σιγουρη!!!

μην κοιτας εμενα το μικροβιολογικο ειναι μακρια και με την μικρη αρρωστην δεν μπορω να τρεχω εκει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...