Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι,πέρασαν οι μέρες!Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Μακάρι!❤️🫶😍

Καλή επιτυχία!! εύχομαι τριψήφια χοριακή!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Γράφω αυτή τη φορά εκ μέρους μιας φίλης μου που δεν θέλει η ίδια να γραφτεί στο φόρουμ και με παρακάλεσε να ρωτήσω εγώ. Λοιπόν στο σπερμοδιαγραμμα του άντρα της βρέθηκαν αρκετές συγκολλήσεις, όλες οι άλλες τιμές αριθμός κινητικότητα ph κτλπ είναι καλές. Επίσης οι φυσιολογικές μορφές αντί για 4% είναι 3%. Ο γιατρός δεν εξήγησε πολλά και έχει αγχωθει. Εν ολίγοις τους είπε ότι δεν ξέρουμε πού οφείλονται οι συγκολλήσεις και ούτε υπάρχει τρόπος θεραπείας. Έδωσε κάποιες βιταμίνες για βελτίωση στις φυσιολογικές μορφές και τους είπε να επαναλάβουν το σπερμοδιαγραμμα. Επίσης υπέρηχος και κλινική εξέταση όλα καλά. Μήπως γνωρίζει κάποια κάτι περισσότερο για τις συγκολλησεις? Η έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστούμε πολύ!!! Επίσης, τους είπε λόγω συγκολλήσεων να έρχονται σε επαφή συχνά μέσα στην ημέρα κοντά στην ωορρηξία, προσπαθούν τα παιδιά ένα χρόνο και δεν έχει έρθει εγκυμοσύνη και όλα τα υπόλοιπα από εξετάσεις είναι άριστες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό για φυσική σύλληψη; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλη εβδομάδα και από εμένα! Από ότι βλέπω αυτός ο μήνας θα έχει πολλές εκδρομές στην Καβάλα! :)

Εμείς τις αφήσαμε προς το παρόν! Είμαι πολύ μπερδεμένη κορίτσια. Χτες κάναμε επιτέλους συζήτηση για όλα! Πρώτη φορά ήταν ήρεμος αλλά και στεναχωρημένος. Καταλαβε ότι μιλάω σοβαρα! Του είπα ότι με έχει ξερνερώσει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να με κρατάει με το ζόρι αλλά είπε και ατακες του στιλ"όλα χαλια μου πάνε" και τέτοια! Του δήλωσα ότι και να συνεχίσουμε τέλος οι προσπάθιες για παιδί. Και έτσι από χτες είμαστε προς το παρόν σαν συγκάτοικοι. Αλλά κορίτσια με αυτά και με αυτά νιώθω ότι εχω ξενερώσει!

mariaefi είμαστε μαζί 5+ χρόνια. Αλλά τελικά όταν μένεις με τον άλλον είναι τελειως διαφορετικά τα πράγματα!

Δεν ξέρω κορίτσια. Θα δείξει! Πάντως παρ όλο που δε θα κάνω προσπάθιες θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας και να σας λέω τα δικά μου!!!!

Καλά ταξίδια στην όμορφη Καβάλα!!!!!!!!!!!!! :)

ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!!

ΝΑΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΛΕΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ !!!! ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΕΚΑΝΕ 42!!! ΜΕΡΕΣ!!!!

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλη εβδομάδα και από εμένα! Από ότι βλέπω αυτός ο μήνας θα έχει πολλές εκδρομές στην Καβάλα! :)

Εμείς τις αφήσαμε προς το παρόν! Είμαι πολύ μπερδεμένη κορίτσια. Χτες κάναμε επιτέλους συζήτηση για όλα! Πρώτη φορά ήταν ήρεμος αλλά και στεναχωρημένος. Καταλαβε ότι μιλάω σοβαρα! Του είπα ότι με έχει ξερνερώσει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να με κρατάει με το ζόρι αλλά είπε και ατακες του στιλ"όλα χαλια μου πάνε" και τέτοια! Του δήλωσα ότι και να συνεχίσουμε τέλος οι προσπάθιες για παιδί. Και έτσι από χτες είμαστε προς το παρόν σαν συγκάτοικοι. Αλλά κορίτσια με αυτά και με αυτά νιώθω ότι εχω ξενερώσει!

mariaefi είμαστε μαζί 5+ χρόνια. Αλλά τελικά όταν μένεις με τον άλλον είναι τελειως διαφορετικά τα πράγματα!

Δεν ξέρω κορίτσια. Θα δείξει! Πάντως παρ όλο που δε θα κάνω προσπάθιες θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας και να σας λέω τα δικά μου!!!!

ορίστε.. Χάσαμε και σένα από πελάτη..Πάει η επιχείρηση με τα πούλμαν.. Ναυάγησε!:-(

Είναι όντως δύσκολος ο πρώτος καιρός της συγκατοίκησης.. Καλά κάνεις και αντιδράς και τον ταρακουνάς, αλλά μην απομακρύνεσαι.. Μαζί θα τα ξεπεράσετε τα προβλήματα.. Και γιατί όχι; Ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Οι σύμβουλοι ζευγαριών κάνουν θαύματα!

Στη συγκατοίκηση, βγαίνουν όλα τα παλιά τραύματα, οι παλιές πεποιθήσεις, οι απόψεις για την οικογένεια και το ρόλο του καθενός και μπερδεύονται με του άλλου και γίνεται μπάχαλο. Και φυσικά, επηρεάζουν και οι συγγενείς.. Και άλλον άντρα να βρεις, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αυτό το στάδιο θα το περάσεις!

Θα σε συμβούλευα να το περάσεις τώρα, με σύστημα και σωστό τρόπο, με αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάς!

Γιατί μετά, περνάνε τα χρόνια και αναγκαστικά συμβιβαζόμαστε με ό,τι βρούμε και λέμε κι ένα τραγούδι!

ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!!

ΝΑΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΛΕΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ !!!! ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΕΚΑΝΕ 42!!! ΜΕΡΕΣ!!!!

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Συνήθως οι εγκυμοσύνες, σε κάτι τέτοιες περιόδους χτυπάνε την πόρτα.. Εκεί που δεν τις περιμένεις !!

Εύχομαι να ακούσουμε τα ευχάριστα σύντομα!!! Αν και κάτι τέτοιο δεν με συμφέρει καθόλου :lol:... Δεν με παίρνει να χάσω κι άλλη πελάτισσα! Καταστράφηκα!

Διαφημίσεις

Συνήθως οι εγκυμοσύνες, σε κάτι τέτοιες περιόδους χτυπάνε την πόρτα.. Εκεί που δεν τις περιμένεις !!

Εύχομαι να ακούσουμε τα ευχάριστα σύντομα!!! Αν και κάτι τέτοιο δεν με συμφέρει καθόλου :lol:... Δεν με παίρνει να χάσω κι άλλη πελάτισσα! Καταστράφηκα!

ΜΑΚΑΡΙ.... ΑΝ ΕΙΜΑΙ:rolleyes::rolleyes: ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΜΑΚΑΡΙ.... ΑΝ ΕΙΜΑΙ:rolleyes::rolleyes: ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!!

Εσύ δεν θα αδιαθετήσεις..

Αδιαθέτησα εγώ για σένα!! και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!! (το ξέρω ότι είμαι ανάποδη) αλλά είναι η πρώτη φορά που αδιαθετώ μετά την αποβολή και νιώθω ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσω στη νορμάλ ζωή!! Θα ξεπρηστώ, θα ηρεμήσουν οι ορμονικές μου διαταραχές, θα ξαναμπώ στα ρούχα μου .... Γιούπι!!!

Αδιαθέτησα εγώ για σένα!! και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!! (το ξέρω ότι είμαι ανάποδη) αλλά είναι η πρώτη φορά που αδιαθετώ μετά την αποβολή και νιώθω ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσω στη νορμάλ ζωή!! Θα ξεπρηστώ, θα ηρεμήσουν οι ορμονικές μου διαταραχές, θα ξαναμπώ στα ρούχα μου .... Γιούπι!!!

ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ:lol::lol::lol:

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!:tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ:lol::lol::lol:

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!:tongue::tongue:

Ουφ!! Κόντευα να σκάσω.. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα για όλες μας!!

Διαφημίσεις

καλημερα.

κοριτσια κοντεψαμε να το ξημερωσουμε εχθες με το συζυγο στην καβαλα,αμα του πω οτι ειμαι γονιμες μπλοκαρει.τι κακο ειναι αυτο!!βεβαια οταν ξερεις οτι το κανεις για αυτο το σκοπο μονο sex δεν ειναι.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ή ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ?.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ?Ο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Ναι, υπάρχει...Γι' αυτό και γίνεται μια εξέταση θρομβοελαστόγραμμα νομίζω λέγεται, όταν μένεις έγκυος και το υποψιάζεσαι...

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!

Ήρθε χθες κανονικά:( Το ροζ ή γαλάζιο όνειρο τέλειωσε γι'αυτό το μήνα:-(. Πάμε στον επόμενο:rolleyes: Το εισιτήριο μου παρακαλώ!!!!;)

Έλα, patousitsas μου, ξέρω πως νιώθεις...άντε ξανά από την αρχή μαζί...

Πού κρυφτήκατε όλες και είμαι χάλια;

Έχω εδώ και δύο εβδομάδες πυρετό δέκατα που μπορεί να οφείλονται στη στεναχώρια μου αλλά και στο κρύωμα που με ταλαιπωρεί (έχω κι απ αυτό).. Είμαι πρησμένη λες και είμαι ακόμα έγκυος και δεν μπορώ να φορέσω ρούχα εκτός από ένα ριχτό φουστάνι και νιώθω ότι θέλω να κλάψω αλλά δεν μου βγαίνει.. Ουφ!!

Πείτε κάτι να ξεχαστώ καλέ.... Θα σκάσω!!!

Σαν να ακούω τον εαυτό μου πριν 2 μήνες!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΠΑΘΑ ΕΧΘΕΣ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΑΠΟ CANDIDA:-x:-x ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΡΕΜΑ ΜΙΚΟΜΙΣΕΝ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ!!!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ!!!!:-(:-(:-(

ΑΝΗΣΥΧΩ:confused::confused: ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑ!!!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ!!!:(:(:(

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΠΑΘΑ!!!!

Τι χάπια σου έδωσε;;;;;:!:Προς Θεού, αν είναι sporanox ή άλλα αντιμυκητιασικά και υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης είναι επικίνδυνο για τερατογέννεση....διάβασες τις οδηγίες μέσα στο χαρτάκι;

Μαρθούλα μου, δεν έχω καταλάβει....δεν είστε παντρεμένοι; Είναι απλά μια σχέση; Νομίζω ότι πράγματι πρέπει να ηρεμήσεις....

Ναι, ναι!!! Αυτή είναι η αίσθηση...και νοιώθεις ότι μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα.

κοριτσια κοντεψαμε να το ξημερωσουμε εχθες με το συζυγο στην καβαλα,αμα του πω οτι ειμαι γονιμες μπλοκαρει.τι κακο ειναι αυτο!!βεβαια οταν ξερεις οτι το κανεις για αυτο το σκοπο μονο sex δεν ειναι.

Μην το κάνεις αυτό...χάνεται όλη η μαγεία της στιγμής!!!Καταντά μια απλή διαδικασία....Δεν είναι αναγκη να του λες τις γόνιμές σου...Εμένα ο άτιμος το καταλαβαίνει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σαν να ακούω τον εαυτό μου πριν 2 μήνες!!

.......

Ναι, ναι!!! Αυτή είναι η αίσθηση...και νοιώθεις ότι μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι!!!:-P

Νομίζω ότι πρέπει να μου πεις την ιστορία σου.. Δεν τη ξέρω.. Απ ό,τι κατάλαβα όμως, μοιάζουμε εμείς οι δυο εεε? Στις ιστορίες εννοώ...

μιλησα με την γιατρο μου και με ειπε οτι τα νουμερα στην θρομβοφιλια δεν αλλαζουν στην εγκυμοσυνη,τα ιδια ειναι,και παιρνεις θεραπεια αναλογα με τα νουμερα που εχεις στην αρχη (και η γυναικολογος μου αλλα και ο αιματολογος μου το λεει),αλλες περιπτωσεις επηρεαζονται με την εγκυμοσυνη (με ειπε αλλα δεν την θυμαμαι),και οτι δεν χρειαζεται να κανω αλλες εξετασεις,προχωραμε κανονικα.την δευτερα περιμενω την περιοδουλα μου.

Επεξεργάστηκαν by ιππόκαμπακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...