Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , LioPh79 είπε:

Καλημέρα, μέχρι στιγμής το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν είναι καμία αγωγή που κρατάει πολύ καιρό, δεν ξέρω βέβαια για τους γαλακτοβάκιλους που είναι στα τάρταρα. κατάλαβα ότι δεν θα χρειαστεί επανάληψη της εξέτασης μετά την θεραπεία. το προβλημα τώρα είναι ότι την αντιβίωση δεν μπορώ να την πάρω έτσι από φαρμακείο, χρειάζεται συνταγή από συγκεκριμένη ειδικότητα και μάλιστα νοσοκομειακό γιατρό. ψάχνω να βρω άκρη για να την προμηθευτώ.

Γιατί δεν μπορεί να στην γράψει ο γιατρός σου?

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!:P Για αναμονές διαβάζω και χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!!!!:P Προβλέπω εβδομάδα με πολλές ευχάριστες ανακοινώσεις!!!;) Αχ! τι καλά!!!:P:p:p

αντε να δουμε........

εχω αγωνια συνεχεια πηγαινω τουαλετα!χιχι!

καλημέρα κι από μένα!

mariaefi η συχνουρία είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης εκτός από αγωνίας :wink:

Εγώ δεν έχω νέα. Περιμένω να αδιαθετήσω από στιγμή σε στιγμή για να ξαναρχίσω τα αγαπημένα μου χαπάκια :-)

Αχ mariaefi μου γιατί δεν πας για μια χοριακή;:tongue:

το σκεφτηκα να σου πω την αμαρτια μου......δεν ξερω λεω να περιμενω λιγακι ........εχω δωσει τοσα λεφτα αδικα.....και με πιανει μετα απογοητευση......

θα περιμενω σημερα ειναι 27η μερα αλλωστε...

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!

mariaefi η συχνουρία είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης εκτός από αγωνίας :wink:

Εγώ δεν έχω νέα. Περιμένω να αδιαθετήσω από στιγμή σε στιγμή για να ξαναρχίσω τα αγαπημένα μου χαπάκια :-)

χμμ δεν ξερω και το βραδυ σηκωθηκα να παω οντως!

και τωρα με ποναει η μεση μου απιστευτα ομως!!!!!!!

και ειδικα αριστερα

5 Μαιου ε της Αγ.Ειρηνης!!!!!!!αναψε ενα κερακι στην χαρη της!!!

(υπαρχει περιπτωση οι πονοι αυτοι να ειναι απο δευτερη οωρηξια??)

Καλά που μου το είπες, θα ανάψω.

Δεν ξέρω αν είναι πόνοι δεύτερης ωορρηξίας, τι να πω?

Ίσως θα πρέπει να κάνω ένα τεστ ωορρηξίας αλλά είναι ακριβά και τσιγκουνεύομαι!

Στις 5 ή στις 7 τελικά;

Τελικά, στις 5 Μαΐου, επειδή το τεστ ωορρηξίας θετικοποιήθηκε στις 20 Απριλίου, άρα η ωορρηξία έγινε στις 21 Απριλίου. Είμαι σίγουρη, γιατί η περίοδος έρχεται πάντα 15 μέρες μετά τη χαμογελαστή φατσούλα του τεστ.

Κορίτσια, μόλις σκέφτηκα για τα πονάκια, με έπιασαν πάλι κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά, οπότε τα αγνοώ παντελώς, καθότι και τις άλλες φορές είχα πονάκια χαμηλά αλλά εγκυμοσύνη γιοκ.

Θα ξανασχοληθώ με το θέμα μου μετά τις 5 Μαΐου και μόνο εφόσον δεν έχω αδιαθετήσει. Μέχρι τότε θεωρώ ότι δεν έχω πετύχει εγκυμοσύνη.

Κορίτσια, μόλις σκέφτηκα για τα πονάκια, με έπιασαν πάλι κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά, οπότε τα αγνοώ παντελώς, καθότι και τις άλλες φορές είχα πονάκια χαμηλά αλλά εγκυμοσύνη γιοκ.

Θα ξανασχοληθώ με το θέμα μου μετά τις 5 Μαΐου και μόνο εφόσον δεν έχω αδιαθετήσει. Μέχρι τότε θεωρώ ότι δεν έχω πετύχει εγκυμοσύνη.

Την τρίτη φορά που έμεινα έγκυος(και το έχασα), τον Ιούνιο του 09, είχαμε πάει διακοπές. Ούτε πονάκια ένιωθα, ούτε τραβήγματα, τίποτα....Τώρα όλο κατα φαντασίαν έγκυος είμαι....Αχ, Ιόλη μου σε νιώθω....:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελιες τι κανετε?

ιπποκαμπακι σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι της 2 ΘΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

σε ευχαριστω μονη μου τα καταφερα κ το εβαλα σε φακελο κ μετα εκανα επικοληση σιγα σιγα θα κανω πραγματα με τον υπολογιστη που ουτε η ιδια δεν θα ουτε πιστευω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τα νευρα μου με την υπογραφη πρεπει συναιχεια να παταω να την βγαζω οριστικα δεν μπορω να την βγαλω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...