Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!! Αδιαθετησα σήμερα πρώτη μέρα και μόλις γύρισα από υπέρηχο με 6 καταβολές και χαμηλή ΑΜΗ. Ο γιατρός προτείνει έναρξη σήμερα βράδυ βραχύ πρωτόκολλο με 225 gonal και 75 meriofert μαζί με serpafar. Πιστεύει ότι θα βγουν μερικά ωάρια και αξίζει λέει να κάνουμε διέγερση και όχι φυσικό κύκλο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δε θέλει να κάνω αύριο 2η μέρα κύκλου ορμόνες καθόλου. Δηλαδή ούτε fsh ούτε lh τίποτα. Λέει είδε όσα ήθελε να δει στον υπέρηχο. Μα είναι δυνατόν; Να τις κάνω μόνη μου; Δεν ξέρω τι να κάνω. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αχ Νικάκι μου ελπίζω να μην προλάβεις να αγχωθεις όπως εγω, όταν δεν υπάρχει άγχος όλα πάνε καλά!!!! Ελπίζω τον άλλο μηνα να πάνε καλά για όλα τα κορίτσια!!!

Εγω μπορει να ηρεμήσω για κανενα μηνα και να το αφησω για το καλοκαίρι στις διακοπές!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

....... Είναι μια κοπέλα με δύο παλλίνδρομες και τώρα ξαναέμεινε έγκυος, είχε την προηγούμενη εβδομάδα λίγο αίμα και πήγε στο γιατρό αλλά ευτυχώς όλα καλά, την άκουσε την καρδούλα. Τώρα μπήκε και μας λέει ότι το στήθος το νιώθει πιο χαλαρό και έχει τρελαθεί από την αγωνία και μαζί της τρελάθηκα κι εγώ. Με έπιασε ταχυκαρδία, το έχω ξαναζήσει αυτό και τώρα ανησυχώ πολύ. Ελπίζω να της πάνε όλα καλά της κοπέλας.QUOTE]

Ευχομαι να πανε όλα καλά, μακάρι να μην ειναι τπτ και να ειναι απο το αγχος της!! Δεν θελω να ξαναακούσω για παλλίδρομες, γιατι να συμβαίνουν???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα.την παρασκευη στις 3:00 που πηγα να βαλω κοπλικα τα utrogenstan, το γαντι εγινε καφε ,τρελαθηκα,εφυγα απο την δουλεια ,στο δρομο πηρα την γιατρο ,η γραμματεας με ειπε σπιτι και ξαπλα αμα δεν γινει χοριακη δεν μπορω να σου πω τιποτα και η γιορτη αμα ειναι στο σπιτι δεν πειραζει αλλα χαλαρα.οντως ξαπλωσα μεχρι να ερθει ο κοσμος,στην πορεια τα καφε σταματουσαν,ολο τα σαββατο ειμουν ξαπλα και σταματησαν μιλησα με την εξωσωματικο μου και μου ειπε διαφορα χωρις να επιβεβαιωνει κατι.την κυριακη ξαπλα,πλεον εχουν σταματησει τα καφε,εχω κατι ανακατουσουρες αλλα μηπως ειναι και απο τα φαρμακα και σημερα πρωι-πρωι πηγα για αιμα,δεν πηγα στην δουλεια για λογους ασφαλειας.μετα τις 2:00 περιμενω αποτελεσματα.απογοητευθηκα πληρως.ας ελπισουμε οτι ηταν κατι καλο.αμα δεν ειμουν εγκυος δεν επρεπε να μου ερθει μετα τα καφετια περιοδος?ισως τα φαρμακα καθυστερουν την περιοδο.θα κανω υπομονη και ο θεος βοηθος.

Ιπποκαμπάκι μου,

καταλαβαίνω απολύτως τι άγχος και τρομάρα πέρασες.. το καλό είναι ότι όλο το σβκ δεν είχες τίποτε.. σε λίγες ώρες θα ξέρεις το αποτέλεσμα και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να είναι θετικότατο!

θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα.την παρασκευη στις 3:00 που πηγα να βαλω κοπλικα τα utrogenstan, το γαντι εγινε καφε ,τρελαθηκα,εφυγα απο την δουλεια ,στο δρομο πηρα την γιατρο ,η γραμματεας με ειπε σπιτι και ξαπλα αμα δεν γινει χοριακη δεν μπορω να σου πω τιποτα και η γιορτη αμα ειναι στο σπιτι δεν πειραζει αλλα χαλαρα.οντως ξαπλωσα μεχρι να ερθει ο κοσμος,στην πορεια τα καφε σταματουσαν,ολο τα σαββατο ειμουν ξαπλα και σταματησαν μιλησα με την εξωσωματικο μου και μου ειπε διαφορα χωρις να επιβεβαιωνει κατι.την κυριακη ξαπλα,πλεον εχουν σταματησει τα καφε,εχω κατι ανακατουσουρες αλλα μηπως ειναι και απο τα φαρμακα και σημερα πρωι-πρωι πηγα για αιμα,δεν πηγα στην δουλεια για λογους ασφαλειας.μετα τις 2:00 περιμενω αποτελεσματα.απογοητευθηκα πληρως.ας ελπισουμε οτι ηταν κατι καλο.αμα δεν ειμουν εγκυος δεν επρεπε να μου ερθει μετα τα καφετια περιοδος?ισως τα φαρμακα καθυστερουν την περιοδο.θα κανω υπομονη και ο θεος βοηθος.

Καλημερα!

ΑΧ ιπποκαμπακι μου σε σκεφτομουν γλυκεια μου!!

κατσε να ξεκουραστεις σημερα και κανε λιγακι υπομονη μεχρι τις 2!

τι να πω!πολλες παντως εγκυμοσυνες ξεκινανε ετσι και ομως στο τελος παιρνουν τα μωρακια τους αγκαλια!!

σε σκεφτομαι!

κοριτσάκι μου σου εύχομαι μία τεράστια χοριακή, και σε λίγο καιρό 3 ζουζούνια να κάνουν τρελίτσες μέσα στην κοιλίτσα σου!!!

Μαγδούλα τίποτα νέα απο εσένα?

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πώς περάσατε το ΣΚ? είδα οτι έγειναν και τα πρώτα μπανάκια!!;) και εγώ αν δεν ήμουν άρρωστη μην νομίζετε θα την έκανα τη βουτιά μου με τέτια ζέστη!!:P

mariaefi το κοριτσάκι σου καλήτερα?

εμένα μου έπεσε ο πυρετός αλλα το μπούκομα και η καταρροή επιμένει! το καλό είναι οτι νιώθω καλύτερα;)

κοριτσάκι μου σου εύχομαι μία τεράστια χοριακή, και σε λίγο καιρό 3 ζουζούνια να κάνουν τρελίτσες μέσα στην κοιλίτσα σου!!!

Μαγδούλα τίποτα νέα απο εσένα?

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια πώς περάσατε το ΣΚ? είδα οτι έγειναν και τα πρώτα μπανάκια!!;) και εγώ αν δεν ήμουν άρρωστη μην νομίζετε θα την έκανα τη βουτιά μου με τέτια ζέστη!!:P

mariaefi το κοριτσάκι σου καλήτερα?

εμένα μου έπεσε ο πυρετός αλλα το μπούκομα και η καταρροή επιμένει! το καλό είναι οτι νιώθω καλύτερα;)

μπραβο βρε Αντζελα που εισαι καλυτερα...η μικρη ναι καλυτερα ειναι μονο λιγο γκρινια εχει και δεν την πηγα σχολειο την αφησα με τον μπαμπα της που ετσι και αλλιως παει για δουλεια μετα τις 1...

Καλημέρα, κορίτσια!

Ιπποκαμπάκι μου σε σκέφτομαι!!! Αναμένουμε με αγωνία τα νέα μετά τις 2...

Μάγδα, τι νέα;

Αngela μου, έχω πολύ θαρραλέα παιδιά, τελικά! Εγώ δεν το τόλμησα!

Mariaefi μου, ελπίζω να αναρρώσετε γρήγορα.....:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο βρε Αντζελα που εισαι καλυτερα...η μικρη ναι καλυτερα ειναι μονο λιγο γκρινια εχει και δεν την πηγα σχολειο την αφησα με τον μπαμπα της που ετσι και αλλιως παει για δουλεια μετα τις 1...

εδώ μεγάλοι ανθρωποι είμαστε και γκρινιάζουμε όχι αυτό που είναι παιδάκι! έχω περάσει ουρολήμοξη και ξέρω πόσο επώδυνο είναι:-(να την κάνεις πολλές αγκαλίτσες!!!;)

εδώ μεγάλοι ανθρωποι είμαστε και γκρινιάζουμε όχι αυτό που είναι παιδάκι! έχω περάσει ουρολήμοξη και ξέρω πόσο επώδυνο είναι:-(να την κάνεις πολλές αγκαλίτσες!!!;)

θα την κανω οταν παλι παω σπιτι :( οταν λειπω εχω το μυαλο μου εκει.....

να σας πω και εγω κατι???

Έλα, κοπέλα μου.....πέστο και περιμένουμε να το ακούσουμε!!!!!!:P

μωρε δεν ξερω ρε vasdelaki αλλα να μου πειτε και εσεις.....σημερα ειναι 27η μερα του κυκλου μου (τον περασμενο μηνα αδιαθετησα 26η μερα) δεν ποναει η κοιλια μου αλλα εχω ενα τραβηγμα αριστερα χαμηλα πονους απιστευτους στα ποδια και στην μεση.Επισης υνηλια τρελη (που ομως μπορει όλα αυτα να οφειλονται στην κουραση και την ταλαιπωρεια)δηλ το Σαββατο ξυπνησα ναι μεν στις 7 με την μικρη και της εδωσα τα φαρμακα αλλα μετα ξανακοιμηθηκαμε και σηκωθηκα στις 10 σχεδον! και ξανα 1 ειχα ξαναξαπλωσει και σηκωθηκα στις 5 μιση επισης μια απο τα ιδια την Κυριακη....δεν εχω ουτε καφε ουτε αιμα ουτε τιποτα αλλο....

λεω να περιμενω και αυριο και μετα απο Τεταρτη να το δω.τι λες??

ααα και τραβηγματα στο στηθος και φλεβες χαρτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...