Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όχι, ανώμαλη δεν είσαι αλλά είσαι κάπως έτσι:

000203DF.gif

Χε, χε! Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες καλή μου Christy28!

sig.asp?img=ad1

Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Μου εχεις βαλει κρυφη καμερα στο μπανιο πονηρουλα????

Πολυ πετυχημενο με αντιπροσωπευει πληρως!!!(Γιατι να παρεξηγηθω?)

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

δεν μπηκαμε εισαγωγη!τελικα βακτηριδιο στα ουρα.Ευτυχως επεσε ο πυρετος σηεμρα μονο δεκατα εχει.....

μαγδουλα εγω λεω να περιμενεις λιγες μερες μεχρι την Δευτερα....

christy συνεχισε ετσι κουκλα μου!

Ανδριαννη αφου ετσι και αλλιως θα αρχιζες απο αυτην την περιοδο δεν πειραζει!!

σας αφηνω να εχετε ενα καλο σκ!

εμενα λειπει και ο αντρας μου....κλαψ!

δεν μπηκαμε εισαγωγη!τελικα βακτηριδιο στα ουρα.Ευτυχως επεσε ο πυρετος σηεμρα μονο δεκατα εχει.....

Αχ, μαριαέφη μου, ανακουφίστηκα! Τι καλά που δεν κάνατε εισαγωγή! Ευτυχώς έπεσε κι ο πυρετός και θα αναρρώσει το μικρούλι, μόνο που ταλαιπωρήθηκε το ζουζούνι μου!

Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι που είσαι μόνη σου, είναι δύσκολο να έχεις το ζουζούνι άρρωστο και να λείπει κι ο άντρας σου.

Διαφημίσεις

Κρίστυ, δεν είσαι τρελή, εγώ να δεις που χαίρομαι που έχεις εμετούς!

Αφού μπαίνω στο τόπικ, διαβάζω για τους εμετούς και φωνάζω "ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ":D:D:D:D:D

Μαγδούλα μου, στο εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος. Θα χαρώ πάρα πολύ.

Αδριανούλα, δεν πειράζει ψυχή μου, πάμε για τον επόμενο μήνα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σημερα ειμαι καλά, ο πόνος στην κοιλιά εχει σταματήσει και εχω να δω καφέ απο εχθες το πρωι!!! Μονο οταν ξαπλώνω νιωθω τσιμπιματάκια δεξιά!!!

Κορίτσια ειμαι χ@ζο εχθες πονούσα τόσο που νόμιζα οτι ειμαι εγκυος και το χάνω!!!

δεν θελω να μεινω εγκυος αν ειναι να το χάσω!!!

Αν δεν ειμαι εγκυος μακάρι να αδιαθετησω νωρίς για να φύγουν οι κάκες σκεψεις από το μυαλό μου!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σημερα ειμαι καλά, ο πόνος στην κοιλιά εχει σταματήσει και εχω να δω καφέ απο εχθες το πρωι!!! Μονο οταν ξαπλώνω νιωθω τσιμπιματάκια δεξιά!!!

Κορίτσια ειμαι χ@ζο εχθες πονούσα τόσο που νόμιζα οτι ειμαι εγκυος και το χάνω!!!

δεν θελω να μεινω εγκυος αν ειναι να το χάσω!!!

Αν δεν ειμαι εγκυος μακάρι να αδιαθετησω νωρίς για να φύγουν οι κάκες σκεψεις από το μυαλό μου!!!

καλημερα κι απο μενα....να'χετε ολες μια υπεροχη Κυριακη.

Αχ ποσες φορες εχω κανει αυτη τη σκεψη οτι δηλαδη θελω να μεινω εγκυος μονο οταν ολα θα πανε καλα...φανταζομαι ολες μας καπως ετσι σκεφτομαστε!

καθολου χαζη δεν εισαι...οι σκεψεις αυτες λογικο ειναι να περνανε απο το μυαλο σου...προσπαθησε να κανεις λιγο υπομονη και συντομα θα μαθουμεεεεεεεεεε..........παντως τα καφε ειναι καλο σημαδι για να δουμε μακαρι να εισαι εγκυουλα και να πανε ολα καλα......:P:p

1a0fd6e0b8.png

πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρη...μπραβο ολα ενταξει τελικα,φανταζομαι εχει ταλαιπωρηθει αλλα τουλαχιστον επεσε ο πυρετος και θα δυμαμωσει παλι σιγα σιγα...

αντε απο βδομαδα θα' χεις και τον αντρουλη σου να ξεκουραστεις κι εσυ...

φιλακια πολλα πολλα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Angela καλυτερα?το ελπιζω...

το τραπεζι αυριο θα γινει?

Αdnihor καθολου μη μου στεναχωριεσαι... μαζι παιδι μου δεν ειπαμε θα φουσκωσουμε!!!!!λοιπαν τον αλλο μηνα θα ανακοινωσουμε κατι χοριακες τεραστιες...αλλα και αργοτερα να'ναι δεν μας πειραζει αρκει να μας βρει το καλοκαιρακι με χυμους στην παραλια αραχτες...

Christy συνεχισε ετσι...εισαι στην πιο ωραια φαση παρολους τους εμετους,ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα και για τις αλλες εγκυουλες μας:D

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα κορίτσια.

Μαγδάκι, καλό σημάδι που σταμάτησαν τα καφέ. Αχ, πόσο θα χαρώ να μάθω ευχάριστα.

Μην σκέφτεσαι αρνητικά, να λες ότι όλα θα πάνε καλά. Το ξέρω, κι εγώ έτσι σκέφτομαι, ότι, αν είναι να το χάσω, καλύτερα να μη μείνω έγκυος.

Τώρα μπήκα λίγο στο άλλο θέμα που γράφω, στο "Φαν κλαμπ του κ. Χασιάκου", είναι ο γιατρός μου. Είναι μια κοπέλα με δύο παλλίνδρομες και τώρα ξαναέμεινε έγκυος, είχε την προηγούμενη εβδομάδα λίγο αίμα και πήγε στο γιατρό αλλά ευτυχώς όλα καλά, την άκουσε την καρδούλα. Τώρα μπήκε και μας λέει ότι το στήθος το νιώθει πιο χαλαρό και έχει τρελαθεί από την αγωνία και μαζί της τρελάθηκα κι εγώ. Με έπιασε ταχυκαρδία, το έχω ξαναζήσει αυτό και τώρα ανησυχώ πολύ. Ελπίζω να της πάνε όλα καλά της κοπέλας.

Νικάκι μου, τι κάνεις εσύ? Τι νέα?

Ευχαριστω κορίτσια για τα λογια σας.

Πηγα στην τουαλέτα και στο σκουπισμα ειχα πάλι καφε-κιτρινο και με επιασε ενα παράπονο εριξα ενα κλάμα ξελάφρωσε η καρδιά μου!!! τωρα ειμαι ετοιμη να υποδεχτω την κοκκινοσκουφιτσα εαν θελει να ερθει!!!! Δεν ξερω γιατι αυτη την φορά το πήρα τοσο αρνητικα!!! Μπορει γιατι και την προηγουμενη φορά τοτσακωσα το σπορακι στην 4 προσπάθεια, μπορει επειδη 14 Μαι ειχα ΠΗΤκαι ελπιζα αυτη η μερα να με βρει εγκυουλα!!!

Μπορει γιατι το πιστεψα!!! Δεν πειράζει οτι ειναι να γινει θα γινει ας μην κανω σαν κακομαθημενο!!! Οποτε θελει αυτό θα ερθει όχι όποτε θελω εγω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Μαγδάκι, καλό σημάδι που σταμάτησαν τα καφέ. Αχ, πόσο θα χαρώ να μάθω ευχάριστα.

Μην σκέφτεσαι αρνητικά, να λες ότι όλα θα πάνε καλά. Το ξέρω, κι εγώ έτσι σκέφτομαι, ότι, αν είναι να το χάσω, καλύτερα να μη μείνω έγκυος.

Τώρα μπήκα λίγο στο άλλο θέμα που γράφω, στο "Φαν κλαμπ του κ. Χασιάκου", είναι ο γιατρός μου. Είναι μια κοπέλα με δύο παλλίνδρομες και τώρα ξαναέμεινε έγκυος, είχε την προηγούμενη εβδομάδα λίγο αίμα και πήγε στο γιατρό αλλά ευτυχώς όλα καλά, την άκουσε την καρδούλα. Τώρα μπήκε και μας λέει ότι το στήθος το νιώθει πιο χαλαρό και έχει τρελαθεί από την αγωνία και μαζί της τρελάθηκα κι εγώ. Με έπιασε ταχυκαρδία, το έχω ξαναζήσει αυτό και τώρα ανησυχώ πολύ. Ελπίζω να της πάνε όλα καλά της κοπέλας.

Νικάκι μου, τι κάνεις εσύ? Τι νέα?

καλα ειμαι απολαμβανω την κυριακη...

σε λιγο θα κανουμε μια βολτιτσα εξω,να περπατησουμε και λιγακι και μετα θα παμε για φαγητο...

ειδες πως χτυπαει η καρδια μας μολις μααθαινουμε τετοια περιστατικα και πως αγωνιουμε....μακαρι ολα καλα να πανε...

1a0fd6e0b8.png

Ευχαριστω κορίτσια για τα λογια σας.

Πηγα στην τουαλέτα και στο σκουπισμα ειχα πάλι καφε-κιτρινο και με επιασε ενα παράπονο εριξα ενα κλάμα ξελάφρωσε η καρδιά μου!!! τωρα ειμαι ετοιμη να υποδεχτω την κοκκινοσκουφιτσα εαν θελει να ερθει!!!! Δεν ξερω γιατι αυτη την φορά το πήρα τοσο αρνητικα!!! Μπορει γιατι και την προηγουμενη φορά τοτσακωσα το σπορακι στην 4 προσπάθεια, μπορει επειδη 14 Μαι ειχα ΠΗΤκαι ελπιζα αυτη η μερα να με βρει εγκυουλα!!!

Μπορει γιατι το πιστεψα!!! Δεν πειράζει οτι ειναι να γινει θα γινει ας μην κανω σαν κακομαθημενο!!! Οποτε θελει αυτό θα ερθει όχι όποτε θελω εγω!!!!

εχεις απολυτο δικιο....

καλα εκανες και ξαλαφρωσες...παμε για αλλα(αντε απ'τον αλλο μηνα εσυ θα μου τα λες αυτα....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...