Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρακαλώ τη βοήθειά σας!!! Αδιαθετησα σήμερα πρώτη μέρα και μόλις γύρισα από υπέρηχο με 6 καταβολές και χαμηλή ΑΜΗ. Ο γιατρός προτείνει έναρξη σήμερα βράδυ βραχύ πρωτόκολλο με 225 gonal και 75 meriofert μαζί με serpafar. Πιστεύει ότι θα βγουν μερικά ωάρια και αξίζει λέει να κάνουμε διέγερση και όχι φυσικό κύκλο. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δε θέλει να κάνω αύριο 2η μέρα κύκλου ορμόνες καθόλου. Δηλαδή ούτε fsh ούτε lh τίποτα. Λέει είδε όσα ήθελε να δει στον υπέρηχο. Μα είναι δυνατόν; Να τις κάνω μόνη μου; Δεν ξέρω τι να κάνω. 

Γεια σου κορίτσι μου! Ούτε εμένα μου ζήτησε ορμονολογικες πριν ξεκινήσουμε. Η τελευταία φορά που τα είχα τσεκαρει ήταν δύο μήνες πριν τη διεγερση. Ήθελε μόνο να με δει την 1η ή 2η μέρα για υπέρηχο. Αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση δεν ξέρω.

Πάντως Fsh αν έκανες πρόσφατα δεν πιστεύω να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από την άποψη ότι αφού δείχνει απόθεμα ωαρίων δεν φαντάζομαι να αλλάζει δραματικά μέσα σε κάτι μήνες. 

Θεσσαλονίκη εισαι; Μήπως έχουμε τον ίδιο γιατρό;; 😆

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εχω στειλει π.μ. στην Vasdeli,στην τουντς,στο ιπποκαμπακι,σττην Amaryllis,στην πατουσιτσας,στην Christy κοριτσια αν δεν σας ηρθε πειτε μου...οποια ξεχασα sorry κοριτσια σκουντηξτε με.........

στο σπιτι εχουμε mac κι οχι pc kai προσπαθω πολυ να τα βγαλω περααααααα......

αν κρινω απ'την πατατα που εκανα με την Ιολη δεν ειμαι για mac.......xaxaxaxaxaxaxaxaθελει και mac η μουρη μου.........!:tongue:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που ειδα μερικες απο εσας...τελεια!

καλα τουντς εχω παθει σοκ με την ομοιοτητα με το αβαταρ..εισαι φοβερη!

Κριστη σε ποσα μερη εχεις παει παιδι μου,μπραβο!εγω δεν μπορω τα πολυωρα με αεροπλανο κι ετσι τα πολυ μακρινα αποκλειονται..........:tongue:

καλα τωρα αν συναντηθουμε σε κανενα μετρο τουλαχιστον θα γνωριστουμε...!

1a0fd6e0b8.png

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που ειδα μερικες απο εσας...τελεια!

καλα τουντς εχω παθει σοκ με την ομοιοτητα με το αβαταρ..εισαι φοβερη!

Κριστη σε ποσα μερη εχεις παει παιδι μου,μπραβο!εγω δεν μπορω τα πολυωρα με αεροπλανο κι ετσι τα πολυ μακρινα αποκλειονται..........:tongue:

καλα τωρα αν συναντηθουμε σε κανενα μετρο τουλαχιστον θα γνωριστουμε...!

Νικάκι, είσαι κι εσύ κουκλάκι, όπως όλες άλλωστε.

Και είσαι και καστανή.:D:D:D

Έτσι, να παίρνουμε κεφάλι οι καστανές, γιατί μας την πέσαν οι ξανθιές.:D:D:D:D

Φιλάκια, καλό βράδυ!

Μα όλα πια τα ξέρεις? Όλες τις λύσεις έχεις?:D:D:D

Ευχαριστώ τουντσάκι μου, πολύ έξυπνη λύση, δεν το είχα σκεφτεί κι ας βγαίνει με τα λουσίματα.

Μωρέ, ας μείνω εγώ έγκυος και έχει να πέσει μάσκαρα! Με τα κουτιά θα την αγοράζω από το Χόντο.:D:D:D

Νικάκι, στείλε κι εμένα το φέιςμπουκ. Άνοιξα το π.μ. μου και δεν βρήκα μήνυμα.

να σου πω εγω σκεφτομουν τις βαφες που ειναι φυσικες υποτιθεται...καλα ας μεινουμε εγκυες και για το μαλλι θα βρεθει μια λυση....

1a0fd6e0b8.png

Νικάκι, είσαι κι εσύ κουκλάκι, όπως όλες άλλωστε.

Και είσαι και καστανή.:D:D:D

Έτσι, να παίρνουμε κεφάλι οι καστανές, γιατί μας την πέσαν οι ξανθιές.:D:D:D:D

Φιλάκια, καλό βράδυ!

ευχαριστω κι εσυ εισαι μια κουκλα...

καλα το καφε μας εχει κουκλες δεν το συζητω...!!!!!!μια και μια...:)

εγω το μαλλι μου το'χω περασει απο ολες τις αποχρωσεις...κανενα χρωμα δεν εχει παραπονο!τωρα προσπαθω να το γυρισω στο φυσικο μου το καστανο.

καλο βραδυ.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ζοριζομαστε.μπηκα απλα για να σας ενημερωσω οτι η μικρη συνεχιζει πυρετο...40,4 ειναι το max και τωρα το απογευμα ειχε παλι 40,2....και αντρας μου φευγει για Αθηνα τα ξημερωματα για σεμιναριο ολο το σκ..!!!

αρχισαμε αντιβιωση και περιμενουμε να περασει το πρωτο 24ωρω με αντιβιωση αλλιως μπαινουμε εισαγωγη.

πατουσιτσα φυσικα και δεν πειραζει(ΕΝΝΟΕΙΤΕ)!

Να πάρει!

Περαστικά να είναι Μαρία μου!

Κάνε ένα δροσερό μπάνιο στη μικρή, θα την ανακουφίσει και θα πέσει και ο πυρετός....

Εύχομαι να έχετε ένα όσο πιο ήσυχο βράδυ γίνεται...:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω κι εγώ να σε κάνω φίλη στο facebook , βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν προλαβαίνω να μπαίνω κι εκεί , αλλά θα έχω έναν παραπάνω λόγο:D:D:D

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Είμαι λίγο βαμπιράκι....όταν δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω (π.χ σεξ!!!:oops:)

Καλή μου Αρχοντούλα, είσαι από τις πιο γλυκές παρουσίες εδώ μέσα!!!

qwlrp3.png

Θέλω κι εγώ να σε κάνω φίλη στο facebook , βέβαια για να είμαι ειλικρινής δεν προλαβαίνω να μπαίνω κι εκεί , αλλά θα έχω έναν παραπάνω λόγο:D:D:D

:D:D:D Έχεις π.μ!!! Χάρηκα τώρα!!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...