Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

αυτη μας προτεινε για τις εξετασεις και μην ξεροντας εκανα οτι μου ελεγε χανοντας πολυ χρονο με τις δικες μου εξετασεις

Καλή μου GIOTAPC, καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι, ότι έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο, αλλά δυστυχώς αυτός πίσω δεν γυρίζει. Εξάλλου είναι καλύτερα το να μην έχετε πρόβλημα και αυτό να το ξέρετε με διάγνωση γιατρού!! Βάλε το παρελθόν σε μια παρένθεση (θα μένει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου) και βάλε μια τελεία. Από εδώ και μπρός κάνετε τις προσπάθειές σας και το μωράκι θα έρθει, αργά (που δεν το θέλουμε) ή γρήγορα (που το προτιμάμε)!!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ξαναήρθα! Tountsaki σου έστειλα αίτημα στο facebook και στην adnihor επίσης. Είμαι αυτή με το... λαμπρό όνομα και τον παπά στο επίθετο! Νομίζω ότι βρήκα την cristy από τον βιαβόητο κακοποιό, αλλά δε μπορώ να της στείλω. Τις υπόλοιπες ακόμη τις ψάχνω!

vasdeli έχεις την ίδια φωτογραφία με το avatar?

Γιατι δεν μπορουσες να μου στειλεις αιτημα? αν και τωρα το ελαβα....

μετα απο 3 χρονια απο κακη επιλογη γιατρου καταφερα να μεινω τον ιουλιο εγκυος εχοντας μια καλη εγκυμοσυνη η ποια παλεψε πολυ αλλα εληξε αρχες σεπτεβριου εχωντας αφησει πολυ πονο.και απο τοτε προσπαθω χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα και μια ψυχολογια χαλια.το μονο που μου δινει χαρα ειστε εσεις γιατι ειστε οι μονες που μπορειτε να καταλαβετε

οταν αποβαλεις το αγχος σου θα δεις οτι θα ξανασυλλαβεις και θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα, ηρθες στο καλυτερο μερος. Θα σου φερουμε γουρι θα δεις!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κοριτσάκια, έκανα φίλη την Amaryllis. Είναι καστανή!!!

Επιτέλους, μια καστανή, γιατί όλες οι άλλες είστε από ξανθό σκούρο μέχρι ξανθό κατάξανθο!

Ουφ, ευτυχώς, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως ήταν καλό να ξανακάνω ανταύγειες:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Τι κανεις εσυ κοριτσακι? πως παει η εγκυμοσυνη? ποτε θα κανεις το πρωτο υπερηχο?

Μέχρι στιγμής όλα καλά, (χτυπάω ξύλο), για υπέρηχο είπαμε ή 30/4 ή 5/5, αν και εγώ προτιμώ το 5/5, να ακούσουμε και καρδούλα πιο σίγουρα (μακάρι Παναγιά μου!!!).

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...