Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , LioPh79 είπε:

Καλημέρα, μέχρι στιγμής το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν είναι καμία αγωγή που κρατάει πολύ καιρό, δεν ξέρω βέβαια για τους γαλακτοβάκιλους που είναι στα τάρταρα. κατάλαβα ότι δεν θα χρειαστεί επανάληψη της εξέτασης μετά την θεραπεία. το προβλημα τώρα είναι ότι την αντιβίωση δεν μπορώ να την πάρω έτσι από φαρμακείο, χρειάζεται συνταγή από συγκεκριμένη ειδικότητα και μάλιστα νοσοκομειακό γιατρό. ψάχνω να βρω άκρη για να την προμηθευτώ.

Γιατί δεν μπορεί να στην γράψει ο γιατρός σου?

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κάνω! Όσο μπορώ κάνω!!

Μακάρι να συναντιόμασταν από κοντά!! Αλλά και το ίντερνετ να ναι καλά.. Θα νόμιζα ότι μόνο εγώ το έπαθα αυτό που έπαθα αν δεν υπήρχε το ίντερνετ..

Και τώρα θυμήθηκα τον Παπαγιαννόπουλο που έλεγε: " Άντε ρε παιδιά! Ακόμα αυτός ο καφές" και γέλασα! :D

Άντζελαααα!! Τώρα είμαι καλύτερα όντως.. :wink:

ποσο χαιρομαι που εισαι πιο καλα...το χιουμορ σου με πεθαινει....μη μας το στερεις.....please..............

god bless the internet δηλαδη...χαχαχαχαχα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μην αγχωνεστε,μου φαινεται οτι σας εχω ολες,στειλτε μηνυμα στο fb και θα σας λεω ονοματα,την πατουσιτσα μπορεσα και την προωθησα σε εσας για τις αλλες πες τε μου.

πατουσιτσα δεν εχεις φωτο στο fb,μην τυχον και βρηκαμε καμια αλλη γιατι ειστε και 3-4 .

Έχω μία από το γάμο μου!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

αφου ηρθε μια φορα θα ξαναερθει,μην στεναχωριεσαι αλλα μηπως το μωρο το επιασες οταν ο αντρας σου επαιρνε φαρμακα για την κιρσοκιλη,γιατι λενε οταν σταματας τα φαρμακα υπαρχει περιπτωση να ξαναπεσει τα σπερμα.ξαναεκανε τελευταια τεστ.??:confused::confused:[/quote

το λαθος της γυναικολογου ητανε οτι ηταν καλες οι εξετασεις του αντρα μου και δεν χρειαζοταν να παμε σε ανδρολογο οτι εγω ειχα πολυμορφικες οωθηκες γι αυτο δυσκολευομαι να μεινω ενω οι αλλοι γιατροι που πηγα δεν ειδαν κατι τετοιο οτι με φορτωσε φαρμακα που θα βοηθουσαν στο να μεινω και αλλα πολλα που δεν θελω να τα θυμαμαι μονο για να μου τα περνει .ο αντρας μου μετα την επεμβαση εκτος απο αντιβιωση 3 ημερων δεν πηρε τιποτα αλλο.εξετασεις εκανε ξανα τον φεβρουαριο και ηταν πολυ καλες

Pj2hp3.png

τουντσάκι να ήξερες πόσο σε χαίρομαι εγώ αμα με πάρει απο κάτω δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι για κανένα 2μερο:(

ρε κορίτσια σήμερα κλείνω 40 μέρες απο το συμβάν και ακόμα η μήτρα μου κάνει συσπάσεις:(έχω τρελαθει!!:confused:

βρε μπας και οι συσπάσεις είναι από το πολύ μαγείρεμα; Αύριο δεν είναι το περιβόητο ουζάκι;

Κοριτσάρες καλησπέρες!!

Τί έγινε καλέεεεεεεε????????? Δυο μέρες έλειψα και έχασα τα καλύτερα!!!!!!!!

Christy μου, ακούσατε καρδούλα!!! Μπράβο, μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Είδες που τελικά ήταν όλα καλά?? Άντε έτσι και η συνέχεια, μέσα από την καρδιά μου!!

Ιπποκαμπάκι μου, για κάποιο λόγο με συγκίνησαν πολύ οι φωτο από τα εμβρυάκια σου!!! Άντε με το καλό και η χοριακή σου!!! Δευτέρα, κοντογιορτή;).

GIOTAPC, καλά έκανες και ήρθες εδώ. Η παρέα μας εκτός από την εμπειρία και την κατανόηση, έχει και άπλετο χιούμορ. Και σε διαβεβαιώ, βοηθάειιιιιιιιιι!

Tountsaki μου, μήπως να μίλαγες με τον γιατρό και να επανεξετάζατε τη δόση στις ορμόνες??? Ακόμα και αν δεν στην αλλάξει, ίσως πρέπει να ξέρει τις "παρενέργειες". (Λέω εγώ τώρα......)

Mariaefi μου, όλα καλά με τη μικρή???

Και όλες οι υπόλοιπες, ΛΕΜΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ να σας δω στο fb!!!!!!!!!!

Διαβάζω ωραία μάτια, ξανθά μαλλιά, νύφες, καστανές, πώς να το κάνω??? Σας στέλνω πμ στην καθεμία με όνομα στο fb ή με μαιλ??

ytBLp2.png

[/quote

το λαθος της γυναικολογου ητανε οτι ηταν καλες οι εξετασεις του αντρα μου και δεν χρειαζοταν να παμε σε ανδρολογο οτι εγω ειχα πολυμορφικες οωθηκες γι αυτο δυσκολευομαι να μεινω ενω οι αλλοι γιατροι που πηγα δεν ειδαν κατι τετοιο οτι με φορτωσε φαρμακα που θα βοηθουσαν στο να μεινω και αλλα πολλα που δεν θελω να τα θυμαμαι μονο για να μου τα περνει .ο αντρας μου μετα την επεμβαση εκτος απο αντιβιωση 3 ημερων δεν πηρε τιποτα αλλο.εξετασεις εκανε ξανα τον φεβρουαριο και ηταν πολυ καλες

Βρε κοριτσάκι μου και σεις τις εξετάσεις του άντρα σου τις πήγατε στη γυναικολόγο:confused:? Που να ξέρει τώρα αυτή αν ήταν ή όχι καλές? Βέβαια γενικά απαραδέκτη ήταν αφού αποφάσισε να το παίξει και ανδρολόγος και έκρινε ότι ο άντρας σου δεν χρειαζόταν παρακολούθηση από ειδικό.. Τελοσπάντων αυτά δεν έχουν σημασία τώρα.. Κοίτα να είσαι ήρεμη και εφόσον τα πράγματα πια μπήκαν σε ένα δρόμο θα έρθει και το μωράκι!;)

IchNp3.png

βρε μπας και οι συσπάσεις είναι από το πολύ μαγείρεμα; Αύριο δεν είναι το περιβόητο ουζάκι;

πλακα-πλακα και εγω γιορτη θα κανω αυριο αλλα με πιτσες.ο συζυγος ηθελε στο σπιτι γιατι ετσι θα ερθουν ολοι,παρηγγειλα και απο ζαχαροπλαστειο καναπεδακια και ολα οκ.ειμαι ετοιμη!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Tountsaki μου, μήπως να μίλαγες με τον γιατρό και να επανεξετάζατε τη δόση στις ορμόνες??? Ακόμα και αν δεν στην αλλάξει, ίσως πρέπει να ξέρει τις "παρενέργειες". (Λέω εγώ τώρα......)

Σας στέλνω πμ στην καθεμία με όνομα στο fb ή με μαιλ??

Ο γιατρός μια χαρά τις ξέρει. ... Εγώ δεν τις ήξερα.. :confused:

το δικό μου όνομα θα στο στείλω εγώ, γιατί δεν έχω fb εδώ στο γραφείο..

[/quote

Βρε κοριτσάκι μου και σεις τις εξετάσεις του άντρα σου τις πήγατε στη γυναικολόγο:confused:? Που να ξέρει τώρα αυτή αν ήταν ή όχι καλές? Βέβαια γενικά απαραδέκτη ήταν αφού αποφάσισε να το παίξει και ανδρολόγος και έκρινε ότι ο άντρας σου δεν χρειαζόταν παρακολούθηση από ειδικό.. Τελοσπάντων αυτά δεν έχουν σημασία τώρα.. Κοίτα να είσαι ήρεμη και εφόσον τα πράγματα πια μπήκαν σε ένα δρόμο θα έρθει και το μωράκι!;)

αυτη μας προτεινε για τις εξετασεις και μην ξεροντας εκανα οτι μου ελεγε χανοντας πολυ χρονο με τις δικες μου εξετασεις

Pj2hp3.png

αυτη μας προτεινε για τις εξετασεις και μην ξεροντας εκανα οτι μου ελεγε χανοντας πολυ χρονο με τις δικες μου εξετασεις

Τουλάχιστον τώρα ξέρετε που βαδίζετε, σωστά? Αν έτσι είναι συνέχισε τις προσπάθειες και να είσαι σίγουρη ότι μωράκι θα ξαναέρθει!:P

IchNp3.png

Ο γιατρός μια χαρά τις ξέρει. ... Εγώ δεν τις ήξερα.. :confused:

το δικό μου όνομα θα στο στείλω εγώ, γιατί δεν έχω fb εδώ στο γραφείο..

Ωραία!! Περιμένω να δω και τις δημιουργίες σου!!!!:tongue:

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...