Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Έβαλα τη μία και μοναδική που έχω σ'αυτό το pc. Τις υπόλοιπες σιγά σιγά. Είμαι και γω....ξανθιά βρε κορίτσια πόσες πληροφορίες πια να αντέξει ο εγκέφαλος μου μαζεμένες:tongue:

Για να πάω ξανά....να την δω!:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως μέιλ με αίτημα της λαμπρής με τον παπά δεν πήρα ακόμα.. Μπας και το στειλες αλλού; Είπαμε εγώ είμαι της κατηγορίας: οικοδομικά υλικά

Μπες στο facebook παιδί! Από κει το έστειλα! Εσύ δεν είσαι με το... άσπρο επίθετο?

IchNp3.png

έτερον εκάτερον... Τώρα θα με μάθεις;

τουντσάκι να ήξερες πόσο σε χαίρομαι εγώ αμα με πάρει απο κάτω δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι για κανένα 2μερο:(

ρε κορίτσια σήμερα κλείνω 40 μέρες απο το συμβάν και ακόμα η μήτρα μου κάνει συσπάσεις:(έχω τρελαθει!!:confused:

Τουντς κάνε υπομονή....πόσο θα ήθελα να πιούμε έναν καφέ, νομίζω ότι θα έκανε καλό και στις δυο μας....

Κάνω! Όσο μπορώ κάνω!!

Μακάρι να συναντιόμασταν από κοντά!! Αλλά και το ίντερνετ να ναι καλά.. Θα νόμιζα ότι μόνο εγώ το έπαθα αυτό που έπαθα αν δεν υπήρχε το ίντερνετ..

Και τώρα θυμήθηκα τον Παπαγιαννόπουλο που έλεγε: " Άντε ρε παιδιά! Ακόμα αυτός ο καφές" και γέλασα! :D

Άντζελαααα!! Τώρα είμαι καλύτερα όντως.. :wink:

τουντσάκι να ήξερες πόσο σε χαίρομαι εγώ αμα με πάρει απο κάτω δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι για κανένα 2μερο:(

να πάρεις ένα κολάρο!! Με έχει σώσει! Κρατάει το κεφάλι στο ύψος του!! :wink:

Διαφημίσεις

Μπες στο facebook παιδί! Από κει το έστειλα! Εσύ δεν είσαι με το... άσπρο επίθετο?

με το άσπρο ναι! Αλλά γιατί δεν έλαβα μέιλ που να λέει "έχετε αίτημα φιλίας από τη λαμπρή με τον παπά; "

Τέλος πάντων.. ΘΑ λύσω το μυστήριο το βραδάκι :rolleyes:

Κάνω! Όσο μπορώ κάνω!!

Μακάρι να συναντιόμασταν από κοντά!! Αλλά και το ίντερνετ να ναι καλά.. Θα νόμιζα ότι μόνο εγώ το έπαθα αυτό που έπαθα αν δεν υπήρχε το ίντερνετ..

Και τώρα θυμήθηκα τον Παπαγιαννόπουλο που έλεγε: " Άντε ρε παιδιά! Ακόμα αυτός ο καφές" και γέλασα! :D

Άντζελαααα!! Τώρα είμαι καλύτερα όντως.. :wink:

μπράβο ρε κοριτσάκι!!!γιατι αν η ψυχή της παρέας δεν είναι καλά εμείς τη θα κάνουμε:confused:

πολυ καλα θα κανεις!!!:P:p,να ψωνισεις ρουχα,κανενα καλλυντικο.τωρα εσυ γιατι παιρνεις φαρμακα?και ποτε θα ξεκινησεις προσπαθειες?:rolleyes::confused::rolleyes::confused:

εγώ ακόμα έχω δρόμο.. Θα τελειώσω τα χάπια (τα οποία τα παίρνω για να φτιάξει η μήτρα μετά την επέμβαση), θα χάσω τα κιλά, θα πάω διακοπές και μετά θα βάλω μπρος.. Μαζί με την Άντζελα από Σεπτέμβρη!

Διαφημίσεις

Παιδιάααααααααααααααααααααα...

Είδα το πατουσάκι νύφη!!!!!!

Φυσάει λέμε!!!:-P

Ελπίζω να πεις τα ίδια όταν δεις και τις άλλες, ξανθομαλλούσα όμορφη κοπελιά:mrgreen:!! Τα παιδάκια σου είναι κουκλιά!! Να τα χαίρεσαι!!

IchNp3.png

εγώ ακόμα έχω δρόμο.. Θα τελειώσω τα χάπια (τα οποία τα παίρνω για να φτιάξει η μήτρα μετά την επέμβαση), θα χάσω τα κιλά, θα πάω διακοπές και μετά θα βάλω μπρος.. Μαζί με την Άντζελα από Σεπτέμβρη!

μπράβο :-P να μην μείνω και εγώ μοναχούλα όταν όλες θα έχετε τα εμβριάκια σας;)

Μπορεις να την επαναλαβεις αν θες,

Διπλα στον τιτλο παλινδρομες επρεπε να υπηρχε και ο τιτλος ψυχοθεραπεια!!!

βασικα συγχαρητηρια για το μωρακι σου.μου προτειναν μια γυναικολογο λεγοντας τα καλυτερα λογια και ακουγοντας σωστα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αρχισαμε να κανουμε εξετασεις αρχιζωντας απο το συζυγο πρωτα που δεν ειχε τιποτα.μετα απο εναν μεγαλο γολγοθα για μενα και πολλες εξετασεις μακροχρονιες φτασαμε να περασουν 3 χρονια και να ανακαλυψουμε οτι ο αντρας μου επρεπε να κανει επεμβαση κυρσοκηλης για να αποκτησουμε παιδακι.και ετσι εγινε μετα απο 3 μηνες απο την επεμβαση εμεινα το καλοκαιρι εγκυος ξεκινωντας ολα καλα μια ωραια εγκυμοσυνη χωρις ιδιαιτερα προβληματα χωρις ομως να ληξει αισια.παλι απο την αρχη προσπαθειες χωρις αποτελεσμα

με λιγα λογια και χωρις να θελω να σας κουρασω αυτη ηταν η ιστορια μου

καταρχην γεια σου,δεν μπορω να καταλαβω ο γιατρος σου που φταιει?την ευθυνη την εχει ο ανδρολογος (αν πηγατε βεβαια),ο ανδρολογος θα σας ελεγε για την επεμβαση οχι η γυναικολογος.εχουμε την ιδια περιπτωση αλλα δεν πετυχε η επεμβαση και προχωρησαμε για εξωσωματικη.η γυναικολογικες εξετασεις αργουν πολυ για να ξερεις.

ξεχασα να σας πω οτι ολες οι εξετασεις οι δικες μου καλες και ετσι φτασαμε στο σημειο και αλλαξα γυναικολογο και βρηκαμε και το προβλημα του αντρα μου που ελεγξαμε πρωτον και ηταν ολα μια χαρα

αφου ηρθε μια φορα θα ξαναερθει,μην στεναχωριεσαι αλλα μηπως το μωρο το επιασες οταν ο αντρας σου επαιρνε φαρμακα για την κιρσοκιλη,γιατι λενε οταν σταματας τα φαρμακα υπαρχει περιπτωση να ξαναπεσει τα σπερμα.ξαναεκανε τελευταια τεστ.??:confused::confused:

κοριτσια μην αγχωνεστε,μου φαινεται οτι σας εχω ολες,στειλτε μηνυμα στο fb και θα σας λεω ονοματα,την πατουσιτσα μπορεσα και την προωθησα σε εσας για τις αλλες πες τε μου.

πατουσιτσα δεν εχεις φωτο στο fb,μην τυχον και βρηκαμε καμια αλλη γιατι ειστε και 3-4 .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...