Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Nels είπε:

Το ιατρείο του είναι στο Ψυχικο, εκεί κάνει τα πρώτα ραντεβού του, τους υπερηχους κλπ. Η κλινική στην οποία κάνει πλεον τις ωοληψιες-εμβρυομεταφορες και λοιπές χειρουργικές πράξεις είναι το Ιασω. Εγώ ειχα κάνει εξωσωματικη πέρυσι μαζί του επιτυχώς με δικά μου ωαρια αλλά ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και με δωρεά, γενικά είναι εξαιρετικος επιστήμονας και ειλικρινής.

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μάγδα δεν συζητάει. Λέει το κλασικό ότι έχω βρει αλλον, εγώ τσαντίζομαι και τέλος. Ισωσ φταίω και εγώ που τα μαζεύω τόσο καιρό αντί να ξεκαθαρίζω καθε πράγμα στην ώρα του.

Διαφημίσεις

Μάγδα δεν συζητάει. Λέει το κλασικό ότι έχω βρει αλλον, εγώ τσαντίζομαι και τέλος. Ισωσ φταίω και εγώ που τα μαζεύω τόσο καιρό αντί να ξεκαθαρίζω καθε πράγμα στην ώρα του.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!

ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΓΡΑΨΕ ΓΡΑΜΜΑ!!!! ΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ!!! ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΑΣ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΚ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Για μένα που είμαι τόσο απογοητευμένο.. ούτε μία κουβεντούλα??:-(

Kαλή μου patousitsas τι έχεις κοπέλα μου και είσαι τόσο απογοητευμένη;έχασα μάλλον επεισόδια λόγω της απουσίας μου...

Με εστειλε τότε για την απόξεση με την αδερφή του και την μητέρα μου γιατί δεν μπρορούσε λεει να φύγει απο το μαγαζί. Εχει ένα μαγαζάκι που το δουλεύει μόνος του ΑΛΛΑ όταν ας πουμε παίζει η ομάδα του αφήνει την αδερφή του ή εμένα για να πάει στο γήπεδο(και βράδυ). Να έρθει μαζί μου στην απόξεση δεν μπορούσε. Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι που μαζεύω μέσα μου τόσο καιρό και τώρα έχω φρικάρει.

Καλή μου martha8, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου....Στη θέση σου θα ένοιωθα παρόμοια...Θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα αν σου πω ότι ο αγαπημένος μου με άφησε μόνη μου τη βραδυά που γεννούσα το πρώτο παιδί μας; Ακούγεται σκληρό, το ξέρω, όμως του το συγχώρησα και θα σου πω το γιατί. Είχα μερίδιο ευθύνης που δεν του είπα καθαρά ότι τον ήθελα κοντά μου τόσο πολύ και ότι αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό για μένα-αντίθετα ήθελα να το παίξω άνετη....Σπάσανε τα νερά στις 21.30 το βράδυ και πήγαμε στο μαιευτήριο αμέσως. Ήρθε ο γιατρός και μας διαβεβαίωσε πως αργούσε η γέννα και την έβλεπε για το πρωί....Όντας γιατρός και ο δικός μου, απέκλεισε το συναίσθημα εντελώς και το είδε καθαρά ιατρικά το ζήτημα....Έφυγε λοιπόν να πάει να κοιμηθεί μιας και μόλις είχε έρθει από εφημερία...και το αποκορύφωμα της δικής μου βλακείας ήταν τόσο μεγάλο που ενώ με ρώτησε αν με πειράζει που θα έμενα μόνη μου του απάντησα:ΟΧΙ(η ηλίθια) και όχι μόνο αυτό αλλά έδιωξα και την μαμά μου για να μην παρεξηγηθεί ο σύζυγος που θα την κρατούσα κοντά μου!!!!! Άκουσον, άκουσον βλακεία αισχίστου είδους....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.Οι άντρες είναι πολύ πιο απλά όντα από εμάς τις γυναίκες που χανόμαστε στους συναισθηματισμούς και στις σκέψεις μας.....

Αν εκείνη την στιγμή που με ρωτούσε τον κοιτούσα στα μάτια και του έλεγα τρυφερα:'Αγάπη μου, είναι πολύ σημαντικό για μένα να καθήσεις μαζί μου, σε έχω ανάγκη αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μας, μείνε εδώ σε παρακαλώ' πιστεύω ακράδαντα πως θα έμενα....Απλά αυτό προϋπόθετε να απογυμνώσω εγώ τον εαυτό μου....που φυσικά λόγω εγωισμού δεν το έκανα....η ηλίθια...(αυτό το λέω τώρα στα 36 μου, γιατί τότε στα 29 σκεφτόμουν όπως εσύ).Χρειάστηκαν να περάσουν 7 χρόνια για να ταχτοποιήσω αυτό το ζήτημα μέσα μου....

Τώρα στα 38 σκέφτομαι τελείως διαφορετικά και ζυγίζω πολύ καλά τα πράγματα αλλά έχω και τις εμπειρίες που με βοηθούν να ζυγίσω καλά, και εν τέλει ίσως ο άνθρωπός μου να είναι και πολύ καλός, οπότε μερικά στραβά τα παραβλέπω, ή μάλλον βρίσκω ότι εγώ έχω περισσότερα στραβά.

Ιολάκι μου....υποκλίνομαι! You speak my mind!!!

μου είπε να έρθει αλλά εγώ ήθελα να το θέλει και να το κανονίσει μόνος του. Τότε το προσπέρασα και είπα θα μείνουμε μαζί, θα είμαστε καλά.

To λάθος που κάνουμε πάντα εμείς οι γυναίκες...δεν λέμε ποτέ ξεκάθαρα τι ακριβώς θέλουμε....μαζεύουμε, μαζεύουμε,θάβουμε, θάβουμε και μετά σε άσχετο χρόνο ξεσπάμε.

Επεξεργάστηκαν by vasdeli

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αυτό το λάθος κάνω Vasdeli μου. Τα μαζεύω και μετά ξεσπάω.

Μα γιατί να είναι τόσο αναίσθητοι μερικές φορές οι άντρες; Δεν θα ήταν καλύτερο να θέλει από μόνος του να κάτσει και να μη θέλει να φύγει κι ασ του το λες;;;;

Μάλλον ζητάω πολλά ε; Τελος πάντων, λέω να ηρεμήσω λίγο και να δω που θ α πάει αυτή η κατάσταση. Προς το παρον μιλάμε απλώς, τα τυπικά. Θελω να δω αν θα με πλησιάσει. Εγώ πάντως αυτή τη φορά δεν κάνω κινηση. Είμαι πολύ μπερδεμένη.......!

λοιπον καταρχην αδιαθετησα σημερα το απογευμα........

εχω συνεχεια στο μυαλο μου εσενα μαρθουλα μου!

κοριτσι μου θα συμφωνησω απόλυτα με την Ιολιτσα (κουκλα εχεις συνελθει εντελως ?)δεν μπαινεις στην διαδικασια για παιδι οταν δεν εισαι σιγουρος για την σχεση που εχεις.........

δωσε ενα χρονικο περιθώριο στην σχεση σου 4 μηνες μενετε μαζι αλλα πόσο καιρο ειστε μαζι??και η vasdeli ειπε κατι πολυ σωστο ΠΡΕΠΕΙ να μιλάμε στους αντρες μας γιατι (οπως και εμεις δεν ειμαστε μεντιουμ) για το τι θελουμε και πως το θελουμε!και εμενα ηρθε μαζι στην απόξεση και οταν βρεθηκαμε εκει και με πηραν τα κλάματα το μονο που ηθελα ηταν να με παρει αγκαλια για λιγο να αισθανθω καλυτερα του το ζητησα απλα και το εκανε και δεν μετανιωσα ποτε για αυτο.Οταν γυρισαμε σπιτι έπρεπε να φυγει για την δουλεια και δεν πηρε ενα τηλ ολη μερα και οταν του ειπα μου ειπε οτι νομιζε οτι θα ηθελα να μεινω μονη μου....οι αντρες αντιδρουν και σκεφτονται διαφορετικά απο εμας!!

εισαι 28 χρονων μονο!!πρεπει να σκεφτεις σοβαρα αν μπορεις να εισαι με αυτον τον ανθρωπο για μια ζωη!!

Διαφημίσεις

λοιπον καταρχην αδιαθετησα σημερα το απογευμα........

Ωραιότατα!!! Μια νέα παραγωγική περίοδος αρχίζει!!!!;)

qwlrp3.png

γεια σας εχω καιρο να σας γραψω αλλα διαβαζω τα νεα σας καλα και ασχημα μετα την αποβολη που ειχα πιστευα οτι αυτο το μηνα τα καταφερα εχω πονακια πολλα υγρα υπνηλια και εχω 3 μερες καθυστερηση.το βραδυ δεν καταφερα να κοιμηθω απο την υπερενταση.με χαρα εκανα το πρωι το τεστ εγκυμοσυνης.αλλα το αποτελεσμα αρνητικο το οποιο το επιβεβαιωσα με ενα δευτερο μεγαλη απογοητευση αλλα και απορια τι συμβαινει.ειστε οι μονες που μπορω να πω τις σκεψεις μου και τωρα...........................τι κανω

Επεξεργάστηκαν by GIOTAPC

Pj2hp3.png

γεια σας εχω καιρο να σας γραψω αλλα διαβαζω τα νεα σας καλα και ασχημα μετα την αποβολη που ειχα πιστευα οτι αυτο το μηνα τα καταφερα εχω πονακια πολλα υγρα υπνηλια και εχω 3 μερες καθυστερηση.το βραδυ δεν καταφερα να κοιμηθω απο την υπερενταση.με χαρα εκανα το πρωι το τεστ εγκυμοσυνης.αλλα το αποτελεσμα αρνητικο το οποιο το επιβεβαιωσα με ενα δευτερο μεγαλη απογοητευση αλλα και απορια τι συμβαινει.ειστε οι μονες που μπορω να πω τις σκεψεις μου και τωρα...........................τι κανω

Γιατί δεν πας για μια χοριακή κοπέλα μου;

Θα νοιώσεις σαφώς καλύτερα!

qwlrp3.png

icon12.gifκαλημερα κοριτσια.σημερα ανακαλυψα πολλα υγρα,μαλλον εσκασε το αυγουλακι και εχω γονιμες.

θελω να σας ρωτησω,εκτος επο εξετασεις θρομβοφιλιας με προτεινετε να κανω και κατι αλλο,πριν ξεκινησω την εμβρυομεταφορα,κατι για ανοσιολογο με ειπανε,τι κανει αυτος?

Αυτό το λάθος κάνω Vasdeli μου. Τα μαζεύω και μετά ξεσπάω.

Μα γιατί να είναι τόσο αναίσθητοι μερικές φορές οι άντρες; Δεν θα ήταν καλύτερο να θέλει από μόνος του να κάτσει και να μη θέλει να φύγει κι ασ του το λες;;;;

Μάλλον ζητάω πολλά ε; Τελος πάντων, λέω να ηρεμήσω λίγο και να δω που θ α πάει αυτή η κατάσταση. Προς το παρον μιλάμε απλώς, τα τυπικά. Θελω να δω αν θα με πλησιάσει. Εγώ πάντως αυτή τη φορά δεν κάνω κινηση. Είμαι πολύ μπερδεμένη.......!

καλημέρα μαρθούλα!δεν ξέρω αν μπορουμε να τους πούμε αναίσθητους.ειναι απλά πολύ διαφορετικοί στον τρόπο που σκεφτονται κ είναι πολύ πιο κλειστοί.εμείς τα αναλύουμε όλα στο μυαλό μας -σε εκνευριστικό σημείο καμια φορά.δεν έχεις άδικο για το πως νιώθεις .καμιά φορά τους δίνουμε στο πιάτο τι να πουν κ τι να πράξουν ,αλλά πάλι κάνουν το δικό τους.κάποιες φορές όμως μέσα στην ταραχή μας κ τα νευρα μας δεν βλέπουμε τι έχουμε,αλλά μόνο τι μας λείπει.νομίζω πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου μετα από όσα πέρασες κ να σκεφτείς μήπως αξίζει να κάνετε μια νέα αρχή?αυτό το ξέρεις μόνο εσύ!

Διαφημίσεις

icon12.gifκαλημερα κοριτσια.σημερα ανακαλυψα πολλα υγρα,μαλλον εσκασε το αυγουλακι και εχω γονιμες.

θελω να σας ρωτησω,εκτος επο εξετασεις θρομβοφιλιας με προτεινετε να κανω και κατι αλλο,πριν ξεκινησω την εμβρυομεταφορα,κατι για ανοσιολογο με ειπανε,τι κανει αυτος?

καλημέρα!ιπποκαμπακι ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου.αλλά μήπως έχεις κάνει αρκετα με εξετάσεις?μήπως να ηρεμήσουμε λίγο,γιατί κ αυτό ειναι πολύ ψυχοφθόρο?αν πάλι θα νίωσεις έτσι καλύτερα πες του να δούμε τι θα προτείνει.και βέβαια βουρρρρρρ στις εκδρομές!!!!!;)

Γιατί δεν πας για μια χοριακή κοπέλα μου;

Θα νοιώσεις σαφώς καλύτερα!

έχει δίκιο η vasdeli!!καμιά φορα αν έγινε αργά η σύλληψη μπορεί το τεστ να μην μπορεί να το ανιχνεύσει ακόμη.αλλά κ έτσι να είναι προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω όσο γίνεται

κορίτσια θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.χθες έπαθα μια κρίση κ ήμουν πολυ χάλια.σκεφτόμουν όλο αυτο με την χαρά που είχα για την εγκυμοσύνη μου και όλη την άσχημη συνέχεια κ το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι φοβάμαι πολυ να το περάσω ξανά.να φανταστείτε ακομή δεν ξεκινήσαμε προσπάθεια.ξέρω οτι αναιρώ πολλά απο αυτά που έχω πει έτσι ,αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε.δεν θα το αφήσω να με πάρει από κατω κ ούτε θα χάσω την αισιοδοξία μου.ηθελα όμως να το βγάλω απο μέσα μου.απο χθες το πρωι που ανοιξα τα μάτια μου όλο αυτο σκέφτομαι.βιάζομαι πολύ κ ισως φαίνονται χαζά αυτά που σας λέω.τέλος πάντων.μάλλον ξέρω τι φταει.οτι το σκ δεν έχω ιντερνετ και δυο μέρες χωρις την παρέα μας μου την βαραει στο κεφάλι:rolleyes:!!!!

καλημέρα!ιπποκαμπακι ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου.αλλά μήπως έχεις κάνει αρκετα με εξετάσεις?μήπως να ηρεμήσουμε λίγο,γιατί κ αυτό ειναι πολύ ψυχοφθόρο?αν πάλι θα νίωσεις έτσι καλύτερα πες του να δούμε τι θα προτείνει.και βέβαια βουρρρρρρ στις εκδρομές!!!!!;)

μονο εξετασεις θρομβοφιλιας εχω κανει και θα ξανακανω καποιες επαναληπτικες,αλλα βρηκα μια γνωστη με 2 παλλινδρομες (μεχρι στην αγγλια εστειλε αιμα για εξετασεις),και μου ειπε να κανω και αλλες εξετασεις,λεω να κανω ακομα ενα πακετο για να ειμαι σιγουρη.αλλα δεν ξερω τι να κανω,θα παρω σημερα την γιατρο να δω τι θα μου πει.

κορίτσια θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.χθες έπαθα μια κρίση κ ήμουν πολυ χάλια.σκεφτόμουν όλο αυτο με την χαρά που είχα για την εγκυμοσύνη μου και όλη την άσχημη συνέχεια κ το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι φοβάμαι πολυ να το περάσω ξανά.να φανταστείτε ακομή δεν ξεκινήσαμε προσπάθεια.ξέρω οτι αναιρώ πολλά απο αυτά που έχω πει έτσι ,αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε.δεν θα το αφήσω να με πάρει από κατω κ ούτε θα χάσω την αισιοδοξία μου.ηθελα όμως να το βγάλω απο μέσα μου.απο χθες το πρωι που ανοιξα τα μάτια μου όλο αυτο σκέφτομαι.βιάζομαι πολύ κ ισως φαίνονται χαζά αυτά που σας λέω.τέλος πάντων.μάλλον ξέρω τι φταει.οτι το σκ δεν έχω ιντερνετ και δυο μέρες χωρις την παρέα μας μου την βαραει στο κεφάλι:rolleyes:!!!!

να μη φοβασαι και να σηκωσεις το κεφαλι,θα προσπαθησουμε ξανα και ξανα και ξανα μεχρι να πετυχουμε τον στοχο,ειμαστε νεες εχουμε περιθωρια και θα τα εξαντλησουμε ολα.κυρια 47 ετων με 2 παλλινδρομες,1 εξωμητριο,γεννησε 1 κοριτσακι,που τι βρηκε την δυναμη?πιστεψε στον εαυτο της,στο θεο και προχωρησε και πετυχε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...