Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ρε κορίτσια εγώ χθες, εκεί που έκανα διάδρομο, έβαλα τα κλάμματα.. Έκλαιγα για καμιά ώρα (έκανα και δουλειές ταυτόχρονα) κοιμήθηκα, ξύπνησα με άσχημη διάθεση, οδήγησα για τη δουλειά κλαίγοντας και τώρα κρατιέμαι με το ζόρι. Περιμένω να πάει 5 να ξανακλάψω... Αλλά με 4 σικλακούρ (οιστρογόνα) την ημέρα τι να περιμένω; Και πάλι καλά...

Αύριο δεν θα πάρω χάπια, θα περιμένω να αδιαθετήσω και μόλις αδιαθετήσω, ξεκινάω το κλάμμα πάλι... :-(

Καλη μου tounts

Me 4 σικλακούρ εγώ θα είχα αυτοκτονήσει....

Είναι παρενέργειες των χαπιών κοπέλα μου.... εγώ, έπαιρνα 1 χάπι και ήμουν κομμάτια...΄Γιατί παίρνεις τόσα πολλά;:shock:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια εγώ χθες, εκεί που έκανα διάδρομο, έβαλα τα κλάμματα.. Έκλαιγα για καμιά ώρα (έκανα και δουλειές ταυτόχρονα) κοιμήθηκα, ξύπνησα με άσχημη διάθεση, οδήγησα για τη δουλειά κλαίγοντας και τώρα κρατιέμαι με το ζόρι. Περιμένω να πάει 5 να ξανακλάψω... Αλλά με 4 σικλακούρ (οιστρογόνα) την ημέρα τι να περιμένω; Και πάλι καλά...

Αύριο δεν θα πάρω χάπια, θα περιμένω να αδιαθετήσω και μόλις αδιαθετήσω, ξεκινάω το κλάμμα πάλι... :-(

ρε τουντσάκι με ραντεβού κλαις:confused: εμένα όταν με πιάνει κλαίω οπουδήποτε :-(προσπάθησε λίγο όπως σου λέει και το ιπποκαμπάκι;)

μακαρι,κοριτσια νιωθω περιεργα απο χθες,ταση για αναγουλα,και το ποδι μου τσιμπαει.μαλλον η αναγουλα ειναι απο κρυωμα γιατι να ειναι εγκυμοσυνης αποκλειεται.το ποδι το υποψιαζομαι γιατι και σε μια παλιοτερη εγκυμοσυνη μου μουδιαζε το χερι.:rolleyes::rolleyes:

Εγω ειχα αναγουλα 1 εβδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο σε ολες τις εγκυμοσυνες ;);););)

Γιατι περνεις οιστρογονα???

Μετα την αποβολη εκλαιγα σχεδον καθημερινα στο αυτοκινητο καθοδον για το σπιτι, οταν εφτανα σπιτι ομως ειχα απιστευτα νευρα, σκοτωνα ανθρωπο και επισης ειχα την ταση να ουρλιαζω στο αυτοκινητο!!! Ευτυχως δεν το εκανα γιατι θα μου ειχαν κλεισει σουιτα στο Δαφνη οι υπολοιποι οδηγοι που θα με εβλεπαν. Και ολα αυτα χωρις ορμονες....

Κλαψε μην καταπιεζεσαι, βιωσε το για να το ξεπερασεις! Η θλιψη και το πενθος εχει συγκεκριμενα σταδια που πρεπει να περασουμε.....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

ΜΟυ είπε ο γιατρός να παίρνω 3 άσπρα κι ένα καφέ. Θα κάνω διακοπή αύριο, θα μου έρθει η περίοδος και τη 2η μέρα της περιόδου, θα ξεκινήσω πάλι άλλον έναν γύρo..

Εσύ βασδελή τι συμπτώματα είχες; Εγώ εκτός από το κλάμμα και το πρήξιμο, έχω και κάτι ζαλάδες..

Μήπως έχω κατάθλιψη και το ρίχνω στα χάπια;

Θα πάω πάντως μια βόλτα στα μαγαζιά το Σάββατο γιατί δεν έχω ρούχα που να μου μπαίνουν και όσο να ναι με ρίχνει κι αυτό... Κανόνισα και εκδρομούλα την πρωτομαγιά..

σας διαβαζω τοσο καιρο χωρις να κανω ιδιαιτερα αισθητη την παρουσια μου χαιρομαι που εχουμε τοσα ευχαριστα νεα τα οποια δινουν ελπιδα και στις υπολοιπες οτι θα ερθει και οι δικη μας ωρα που θα παει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pj2hp3.png

Διαφημίσεις

σας διαβαζω τοσο καιρο χωρις να κανω ιδιαιτερα αισθητη την παρουσια μου χαιρομαι που εχουμε τοσα ευχαριστα νεα τα οποια δινουν ελπιδα και στις υπολοιπες οτι θα ερθει και οι δικη μας ωρα που θα παει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και γιατί δεν εμφανίζεσαι; Ποια είναι η ιστορία σου; Πες τη κι ας είναι θλιβερή.. Εγώ πάντως κλαίω ούτως ή άλλως δεν θα με επιβαρύνεις :wink:

μετα απο 3 χρονια απο κακη επιλογη γιατρου καταφερα να μεινω τον ιουλιο εγκυος εχοντας μια καλη εγκυμοσυνη η ποια παλεψε πολυ αλλα εληξε αρχες σεπτεβριου εχωντας αφησει πολυ πονο.και απο τοτε προσπαθω χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα και μια ψυχολογια χαλια.το μονο που μου δινει χαρα ειστε εσεις γιατι ειστε οι μονες που μπορειτε να καταλαβετε

Pj2hp3.png

ειχα ξεκινησει να γραφω την ιστορια μου απο το σεπτεβριο στην στηλη παλιδρομες κυησεις στο parents.gr που μετα μας μεταφερανε εδω

Μπορεις να την επαναλαβεις αν θες,

Διπλα στον τιτλο παλινδρομες επρεπε να υπηρχε και ο τιτλος ψυχοθεραπεια!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Ξαναήρθα! Tountsaki σου έστειλα αίτημα στο facebook και στην adnihor επίσης. Είμαι αυτή με το... λαμπρό όνομα και τον παπά στο επίθετο! Νομίζω ότι βρήκα την cristy από τον βιαβόητο κακοποιό, αλλά δε μπορώ να της στείλω. Τις υπόλοιπες ακόμη τις ψάχνω!

vasdeli έχεις την ίδια φωτογραφία με το avatar?

IchNp3.png

Διαφημίσεις

μετα απο 3 χρονια απο κακη επιλογη γιατρου καταφερα να μεινω τον ιουλιο εγκυος εχοντας μια καλη εγκυμοσυνη η ποια παλεψε πολυ αλλα εληξε αρχες σεπτεβριου εχωντας αφησει πολυ πονο.και απο τοτε προσπαθω χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα και μια ψυχολογια χαλια.το μονο που μου δινει χαρα ειστε εσεις γιατι ειστε οι μονες που μπορειτε να καταλαβετε

σε τι πιστεύεις ότι έφταιξε ο γιατρός;

ΜΟυ είπε ο γιατρός να παίρνω 3 άσπρα κι ένα καφέ. Θα κάνω διακοπή αύριο, θα μου έρθει η περίοδος και τη 2η μέρα της περιόδου, θα ξεκινήσω πάλι άλλον έναν γύρo..

Εσύ βασδελή τι συμπτώματα είχες; Εγώ εκτός από το κλάμμα και το πρήξιμο, έχω και κάτι ζαλάδες..

Θα πάω πάντως μια βόλτα στα μαγαζιά το Σάββατο γιατί δεν έχω ρούχα που να μου μπαίνουν και όσο να ναι με ρίχνει κι αυτό... Κανόνισα και εκδρομούλα την πρωτομαγιά..

Τουντς, εγώ έπαιρνα για 2 κύκλους όλη τη ροδέλα των χαπιών. Ξεκίνησα αμέσως μετά την απόξεση το πρώτο κουτί. Όταν τελείωσε περίμενα 2-3 μέρες , είδα περίοδο και αφού αυτή τελείωσε άρχισα το δεύτερο κουτί.

Μου φέρνανε φοβερό πρήξιμο, κατακράτηση και κατάθλιψη...

Εγώ θα έλεγα το αντίθετο! Έχεις κατάθλιψη γιατί παίρνεις τα χάπια, αλλά γιατί τόσα πολλά ρε κούκλα μου!

σας διαβαζω τοσο καιρο χωρις να κανω ιδιαιτερα αισθητη την παρουσια μου χαιρομαι που εχουμε τοσα ευχαριστα νεα τα οποια δινουν ελπιδα και στις υπολοιπες οτι θα ερθει και οι δικη μας ωρα που θα παει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε θυμάμαι, σε θυμάμαι...

qwlrp3.png

πολυ καλα θα κανεις!!!:P:p,να ψωνισεις ρουχα,κανενα καλλυντικο.τωρα εσυ γιατι παιρνεις φαρμακα?και ποτε θα ξεκινησεις προσπαθειες?:rolleyes::confused::rolleyes::confused:

Αχ βρε κοπέλα μου...πόσο ήσουν όταν το έχασες;

Oh, yes!

qwlrp3.png

Ξαναήρθα! Tountsaki σου έστειλα αίτημα στο facebook και στην adnihor επίσης. Είμαι αυτή με το... λαμπρό όνομα και τον παπά στο επίθετο! Νομίζω ότι βρήκα την cristy από τον βιαβόητο κακοποιό, αλλά δε μπορώ να της στείλω. Τις υπόλοιπες ακόμη τις ψάχνω!

στειλε και μενα πμ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...