Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπον τα νεα εχουν ως εξης....

Το φασολακι μεγαλωνει και χτυπουσε και η καρδια του!

So far so good! Και ο Θεος βοηθος!!!

Μολις ηρθα εκανα και εναν εμετο για να μαθω! χιχιχιχ

Μπράβο κοπέλα μου!

Όλα καλά θα σου πάνε! Σου το έλεγα εγώ ότι θα ακούσεις το θεσπέσιο εκείνο ντούκου ντούκου!!!

εμενσ ποιος θα με κανει φιλη?

Γεια σου καλή μου!!

Τι θα έλεγες να μας συστηθείς πρώτα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τέλεια νέα!!! Είδες που στα 'λεγα? Μπράβο, Κρίστυ μου, χαίρομαι πάρα πολύ.

Δοξα το Θεο ειχες δικιο! μακαρι να συνεχισει ετσι

καλημερα,και εχει μια ωραια μερα σημερα.εβαλα μια φωτο στην υπογραφη μου.

Δεν φαινεται τιποτα μονο η φωτο με το ιππακαμπακι!

κριστι μου ειδες που στα λεγαμεεεεε!!!!

το σπορακι σου ειναι εκει μεγαλωνει ολα καλα θα πανε

Μακαρι να πανε ολα καλα! καλη επιτυχια στην αδελφη σου!

καλημέρα κοριτσάκια!!

κριστάκι μου διάβασα τα ευχάριστα!! πήγατε με πάνες ή σας τις έδωσαν εκεί? κάτι είχες πει!Φαντάζομαι συναισθήματα!

βλέπω οτι μόνο εγώ εχω τα κιλάκια μου!! τι να κάνουμε όμως προσπαθώ και εγώ!:tongue:

Φοραγαμε απο πριν, αν και στην αρχη νομιζαμε οτι δεν εχει καρδιακη λειτουργια και τις χρειαστηκαμε για αλλη λειτουργια(δεν ειναι αναγκη να την περιγραψω...)Μετα την χρειαστηκαμε και για το κατουρημα...

Κι εγω τα εχω παρει τα κιλακια μου, στις προηγουμενες 2 εγκυμοσυνες επαιρνα εκτος των αλλων και κορτιζονη.....

Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!:P Λοιπόν σου προτείνω από δω και στο εξής να ξεχάσεις λίγο το άγχος σου και να αρχίσεις να απολαμβάνεις αυτό που ζεις!! Κοριτσάκι μου να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!:P

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα ΕΠΙΣΗΣ!!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο κοπέλα μου!

Όλα καλά θα σου πάνε! Σου το έλεγα εγώ ότι θα ακούσεις το θεσπέσιο εκείνο ντούκου ντούκου!!!

Καλημερα!!!!!

Μακαρι να συνεχισει ετσι! Την πρωτη μαχη την κερδισαμε, ελπιζω να κερδισουμε και τον πολεμο(που λεει ο λογος)

η αλήθεια είναι ότι έχουν το τούτο σου!! :-)

Μη το συζητάς! Πιάσανε ήδη!!!

Πότε θα κάνεις χοριακή; Από βδομάδα;

δευτερα πρωι-πρωι θα παω στην κλινικη να τις κανω,ειναι και πιο φτηνη ειναι πιο γρηγορη.

ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ενα βραχιολακι για την ναυτια που η λειτουργια του στηριζεται στις αρχες του βελονισμου, πιεζει σημεια στον καρπο και μειωνει την ναυτια κατα 60%. Εστειλα την μαμα μου να το παρει. Το εχετε υποψην σας?

πατουσιτσα θα σου πω αν εχει αποτελεσμα να το παρεις κι εσυ....

Ιπποκαμπακι ποτε θα πας για χοριακη???

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Τώρα είδα τα τρια εμβρυάκια. Φαίνονται άριστης ποιότητας. Μπράβο Ιπποκαμπάκι εύχομαι τουλάχιστον δίδυμα για να μην πω τρίδυμα. Ευχομαι μια τεράστια χοριακή

Vasdeli μου αγαπημένη το γεγονός ότι γράφω σε ένα θέμα με τον τίτλο "παλίνδρομες κυήσεις" δε μου λέει απολύτως τίποτα! Ούτε με στενοχωρεί ούτε με αγχώνει, η "παρέα μας" αντίθετα μου λέει πάρα πολλά!;). Δυστυχώς η παλίνδρομη ήταν και συνεχίζει να είναι για μένα πραγματικό γεγονός είτε γράφω εδώ είτε σε οποιοδήποτε άλλο τόπικ. Και παρά το γεγονός ότι είμαι αισιόδοξη για την εγκυμοσύνη μου, φροντίζω κάθε στιγμή να προετοιμάζω τον εαυτό μου και για το ενδεχόμενο κάτι να μην πάει ξανά καλά. Εξάλλου το θεωρώ το λιγότερο κουτό από μέρους μου όταν είμαι μέλος αυτής της "παρέας" το τελευταίο εφτάμηνο σε καθημερινή βάση, να κόψω επαφή μαζί σας μόνο και μόνο επειδή έμεινα έγκυος και το θέμα λέγεται "παλίνδρομες κυήσεις". Προληπτική δεν είμαι καθόλου και ο μόνος λόγος που θα με έκανε να πάψω να βρίσκομαι εδώ είναι αν πίστευα ότι η τωρινή μου κατάσταση θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε άβολα:tongue:!

Μα γιατί να νιώσουμε άβολα;Ίσα ίσα, μας γεμίζεις με αισιοδοξία για το μέλλον!:tongue:

qwlrp3.png

η δικια σου ειναι η κοιλια?

τα δυο επανω ειναι αριστης ποιοτητας,το ενα κατω ειναι αλλοιωμενο αν το προσεξετε,αλλα ειναι στον αγωνα.για να ξερετε οτι τα μωρακια σας στην αρχη ειναι ετσι.''ενα ματσο κυτταρα'' που λεει και ο συζυγος.

ο γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ενα βραχιολακι για την ναυτια που η λειτουργια του στηριζεται στις αρχες του βελονισμου, πιεζει σημεια στον καρπο και μειωνει την ναυτια κατα 60%. Εστειλα την μαμα μου να το παρει. Το εχετε υποψην σας?

πατουσιτσα θα σου πω αν εχει αποτελεσμα να το παρεις κι εσυ....

Ιπποκαμπακι ποτε θα πας για χοριακη???

Ναι, τα ξέρω, τα είχα δει που τα διαφημίζανε αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Θα μας πεις εσύ και θα τα έχουμε υπ' όψη μας....

Σας αρεσει το τικερακι μου?

Είναι πολύ ωραίο....κάτι μου θυμίζει.....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...