Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Πωπω τουντσακι μποιαζεις στο αβαταρ σου!

Παντως το βασδελακι και το τουντσακι καπως ετσι τις φανταζομουν

Την μαριαεφη και το ιπποκαμπακι καμια σχεση, την μαριαεφη την φανταζομουν πιο ξανθια. και το ιπποκαμπακι οχι τοσο ομορφη ισως παρασυρθηκα απο το nick και την φανταζομουν πιο παχια.....καμια σχεση!!!!

ζητω συγνωμη απο το ιπποκαμπακι! με αυτο το nick τι να φανταστεις?

και εγω ετσι την ειχα φανταστει την vasdeli!

christy εισαι κουκλα!!!!!!!!

και απο οτι βλεπω σε καμμια μας δε αρεσουν τα ταξιδια α παπαπα!!!

Διαφημίσεις

αυτα βλεπω κ θα με βαρεσει εγκεφαλικο εγω το πιο μακρυα που εχω παει ειναι το χωριο μου στην ορετιαδα τελος θα ζητησω διαζυγιοοοοο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ τις δυο προηγουμενες φορες ειχα πολλους εντονους πονους κ πρισμενο στηθος ενω τωρα προχθες ηταν τουμπανο χθες τιποτα κ σημερα ελαφρα πρισμενο κ εχω οχι πολυ δυνατους πονους αλλα ξερεις αυτους τους εκνευριστικους που ναι μεν πονας αλλα οχι πολυ

Μην το αποκλεισεις. καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη, αυτη τη φορα το στηθος μου δεν ηταν καθολου πρισμενο. Αυτες τις μερες αρχισε να πριζεται και να ποναει ελαχιστα. Τις προηγουμενες φορες δεν μπορουσα να αγγιξω το στηθος μου καμια βδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο, και να μην ειναι αυτον τον μηνα, να ειναι τον επομενο αρκει να παει τελεια...

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μην το αποκλεισεις. καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη, αυτη τη φορα το στηθος μου δεν ηταν καθολου πρισμενο. Αυτες τις μερες αρχισε να πριζεται και να ποναει ελαχιστα. Τις προηγουμενες φορες δεν μπορουσα να αγγιξω το στηθος μου καμια βδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο, και να μην ειναι αυτον τον μηνα, να ειναι τον επομενο αρκει να παει τελεια...

ετσι ακριβως αρκει να παει τελεια!!!!

αυτα βλεπω κ θα με βαρεσει εγκεφαλικο εγω το πιο μακρυα που εχω παει ειναι το χωριο μου στην ορετιαδα τελος θα ζητησω διαζυγιοοοοο

ε κοιτα να δεις ενα ταξιδακι επιβαλετε εστω και εντος Ελλαδας!!

εμεις ταξιδι του μελιτος δεν πηγαμε λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν πειραζει παμε τωρα ταξιδια....!!οσα μπορουμε βεβαια.....

τελευταια πηγαμε Αγγλια !!

περσι αυτο φετος δεν ξερω τι θα γινει μαλλον Χιο μας βλεπω να παμε στο χωριου του ανηρ μου!

α και του ΑΓ.Πνευματος που θα παω στα Γιαννενα!

Διαφημίσεις

και εγω ετσι την ειχα φανταστει την vasdeli!

christy εισαι κουκλα!!!!!!!!

και απο οτι βλεπω σε καμμια μας δε αρεσουν τα ταξιδια α παπαπα!!!

thanks αν μετα απο τοσες ορμονες το εχω τσιμπησει το 5κιλο!!!

Μου αρεσουν απιστευτα τα ταξιδια, αλλα μακαρι να μην ξαναπαω πουθενα για κανενα μηνα!

Μην ζητησεις διαζυγιο, ζητα ταξιδακια ή οργανωσε το εσυ. Πιο ωραια θα περασεις.....;);););)

αυτο λεω κριστι μου οποτε να ναι αρκει να παει καλα

μαρια εφι εμεις σε κανα 3-4 νησια εδω εχουμε παει πουθενα αλλου δεν αρεσουν στον αντρα μου τα ταξιδια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ναι κορόιδευε κι εσύ τώρα... :confused:

γιατί το δικό σου επώνυμο είναι καλύτερο; Κι αυτό σε οικοδομές παραπέμπει! :tongue:

(έλαβα email με την αίτηση φιλίας γι αυτό το ξέρω... χι χι χι)

στειλε μου και μενα πμ αν εισαι fb

ε κοιτα να δεις ενα ταξιδακι επιβαλετε εστω και εντος Ελλαδας!!

εμεις ταξιδι του μελιτος δεν πηγαμε λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν πειραζει παμε τωρα ταξιδια....!!οσα μπορουμε βεβαια.....

τελευταια πηγαμε Αγγλια !!

περσι αυτο φετος δεν ξερω τι θα γινει μαλλον Χιο μας βλεπω να παμε στο χωριου του ανηρ μου!

α και του ΑΓ.Πνευματος που θα παω στα Γιαννενα!

Αγγλια ειχαμε παει Λονδινο και Μαντσεστερ και ηταν μαγευτικα, τελεια!!!!

Ανετα ξαναπαω....

Αν πας Γιαννενα να πατε οπωσδηποτε Μετσοβο, στα Γιαννενα στο σπηλαιο του Περαματος, στο νησακι της κυρα Φροσωνης και στο μουσειο του Βρελη.

Διαφημίσεις

Πωπω τουντσακι μποιαζεις στο αβαταρ σου!

Παντως το βασδελακι και το τουντσακι καπως ετσι τις φανταζομουν

Την μαριαεφη και το ιπποκαμπακι καμια σχεση, την μαριαεφη την φανταζομουν πιο ξανθια. και το ιπποκαμπακι οχι τοσο ομορφη ισως παρασυρθηκα απο το nick και την φανταζομουν πιο παχια.....καμια σχεση!!!!

ζητω συγνωμη απο το ιπποκαμπακι! με αυτο το nick τι να φανταστεις?

μαρι μηπως ειδες καμια αλληηηηη!!! εε,τα εχω τα παχακια μου.

στειλε μου και μενα πμ αν εισαι fb

σου έστειλα..

α δε παιζω θελω κ γω τουντς εσυ με ειδες εγω να μην σε δω?

εσύ καλέ το ξέρεις το όνομά μου.. Αφού έχεις το email μου...

Άλλος για αλτσχάιμεεεερρρ!!!! :D

αυτο λεω κριστι μου οποτε να ναι αρκει να παει καλα

μαρια εφι εμεις σε κανα 3-4 νησια εδω εχουμε παει πουθενα αλλου δεν αρεσουν στον αντρα μου τα ταξιδια

και εμενα δεν τρελενεται (εχει θεμα με τα ξενοδοχεια) αλλα παρολο αυτα παμε!

και μαλιστα με ειχε φαει για Ιταλια αλλα δεν ημουν σε φαση τοτε (ουτε τωρα) για ταξιδι εξωτερικο.....

και εμενα δεν τρελενεται (εχει θεμα με τα ξενοδοχεια) αλλα παρολο αυτα παμε!

και μαλιστα με ειχε φαει για Ιταλια αλλα δεν ημουν σε φαση τοτε (ουτε τωρα) για ταξιδι εξωτερικο.....

εεε .. μια Ρώμη να πάτε!! Πολύ ωραία είναι!!! Αχχχχ :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...