Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βρε τι τραβάμε κι εμείς οι γυναίκες..

AX KAI ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΧΧΧΧ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ''ΒΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?''

AX KAI ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΧΧΧΧ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ''ΒΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?''

...και τι θυσίες έκανα για σένα.. Κι εσύ είσαι αχάριστο! Και δεν κάνεις ό,τι σου λέει η μαμά και τέτοια... Και μετά μόλις μπει στην εφηβεία, θα μας ρίξει ένα ωραίο φάσκελο και θα αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος.. :rolleyes:

έτσι έτσι!!! :D

...και τι θυσίες έκανα για σένα.. Κι εσύ είσαι αχάριστο! Και δεν κάνεις ό,τι σου λέει η μαμά και τέτοια... Και μετά μόλις μπει στην εφηβεία, θα μας ρίξει ένα ωραίο φάσκελο και θα αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος.. :rolleyes:

έτσι έτσι!!! :D

AKΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ!!!:lol::lol::lol:

Γεια σας κορίτσια..

Λείπω μερικές μέρες και ανακαλύπτω ότι η παρέα μας -δυστυχώς- μεγάλωσε...Παρεμπιπτόντως καλως ήρθες Αmaryllis :P. Mακάρι να μην είχες έρθει ποτέ σε αυτό το τόπικ, όμως δεν πειράζει, μαζί θα τα λέμε εδώ μέχρι να σε διώξουμε και σένα...

Μariaefi, κούκλα μου πάμε γι' άλλα...Το ξέρω βέβαια ότι αυτό ακούγεται τόσο κοινότυπο που σου το λέω τώρα όμως δεν ήρθε αυτόν τον μήνα το μπεμπέ θα έρθει τον επόμενο....Όταν αδιαθέτησα στις 30-01 είχα πέσει πολύ ψυχολογικά και πιστεύω ότι αυτό θα συμβαίνει κάθε μήνα αν αδιαθετώ....Οπότε μπορώ να σε καταλάβω...είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μήπως όμως την έκανες κομματάκι νωρίς την χοριακή; Κάπου διάβασα ότι περιμένεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα.

Martha8 όχι δραστικές αποφάσεις κούκλα μου....όχι τώρα...ίσως τα βλέπεις όλα διογκωμένα μέσα από το πρίσμα της απώλειάς σου...περίμενε πρώτα να ηρεμήσεις.Το έχω ξανακούσει από κοπέλα που είχε ατυχία να θέλει να χωρίσει....μην βιάζεσαι!

Εγώ από την άλλη κορίτσια είμαι περίεργα...μια καλά, μια άσχημα....με πείραξε που δεν ήρθε το νινί....Αυτή η αναμονή, η κορύφωση και η απογοήτευση κάθε που έρχονται οι Ρώσσοι με σκοτώνει...και ξέρω ότι κάθε μήνα έτσι θα είναι μέχρι να μείνω έγκυος....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια..

Λείπω μερικές μέρες και ανακαλύπτω ότι η παρέα μας -δυστυχώς- μεγάλωσε...Παρεμπιπτόντως καλως ήρθες Αmaryllis :P. Mακάρι να μην είχες έρθει ποτέ σε αυτό το τόπικ, όμως δεν πειράζει, μαζί θα τα λέμε εδώ μέχρι να σε διώξουμε και σένα...

Μariaefi, κούκλα μου πάμε γι' άλλα...Το ξέρω βέβαια ότι αυτό ακούγεται τόσο κοινότυπο που σου το λέω τώρα όμως δεν ήρθε αυτόν τον μήνα το μπεμπέ θα έρθει τον επόμενο....Όταν αδιαθέτησα στις 30-01 είχα πέσει πολύ ψυχολογικά και πιστεύω ότι αυτό θα συμβαίνει κάθε μήνα αν αδιαθετώ....Οπότε μπορώ να σε καταλάβω...είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μήπως όμως την έκανες κομματάκι νωρίς την χοριακή; Κάπου διάβασα ότι περιμένεις το αργότερο μέχρι Δευτέρα.

Martha8 όχι δραστικές αποφάσεις κούκλα μου....όχι τώρα...ίσως τα βλέπεις όλα διογκωμένα μέσα από το πρίσμα της απώλειάς σου...περίμενε πρώτα να ηρεμήσεις.Το έχω ξανακούσει από κοπέλα που είχε ατυχία να θέλει να χωρίσει....μην βιάζεσαι!

Εγώ από την άλλη κορίτσια είμαι περίεργα...μια καλά, μια άσχημα....με πείραξε που δεν ήρθε το νινί....Αυτή η αναμονή, η κορύφωση και η απογοήτευση κάθε που έρχονται οι Ρώσσοι με σκοτώνει...και ξέρω ότι κάθε μήνα έτσι θα είναι μέχρι να μείνω έγκυος....

Για μένα που είμαι τόσο απογοητευμένο.. ούτε μία κουβεντούλα??:-(

IchNp3.png

ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!

ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΞΑΝΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΝΟΙΞΗ!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσια. Μόλις ξυπνησα και πίνω καφεδάκι!!!!

Δεν είμαι καλά ακόμα. Χτες που πήγα να συζητήσω λίγο μαζί του η απάντηση του ήταν ότι έχω βρει αλλον (και μάλιστα όχι ακριβώς οπως σας το γράφω.... καταλαβαίνεται), και πάντα αυτή είναι η απάντηση του όταν έχω παράπονα. Δε μπορεί να δεχτει ότι με ενοχλεί κάτι. Από εκείνη λοιπόν την ώρα δεν μιλιόμαστε , πέρα από χτες το βράδυ για να παραγγείλουμε ! Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα με περάσετε για τρελη, να προσπαθω΄μαζί του για μωρό και τώρα να θέλω να χωρίσω αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε. Εν το μεταξύ μόνο σε μια φίλη μου μίλησα λίγο και γυροφέρνω τον αδερφό μου γιατί σέβομαι πολύ τη γνώμη του αλλά κάθε φορά που τον παίρνω ή τον βλέπω δε μου βγαίνει να του το πω!

Διαφημίσεις

vasdeli η απώλεια μου η τελευταία ήταν τον Ιουλη. Δεν είμαι επηρεασμένη από αυτό αν και όλα από τοτε έχουν αρχίσει σιγά σιγά. Με εστειλε τότε για την απόξεση με την αδερφή του και την μητέρα μου γιατί δεν μπρορούσε λεει να φύγει απο το μαγαζί. Εχει ένα μαγαζάκι που το δουλεύει μόνος του ΑΛΛΑ όταν ας πουμε παίζει η ομάδα του αφήνει την αδερφή του ή εμένα για να πάει στο γήπεδο(και βράδυ). Να έρθει μαζί μου στην απόξεση δεν μπορούσε. Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι που μαζεύω μέσα μου τόσο καιρό και τώρα έχω φρικάρει.

vasdeli η απώλεια μου η τελευταία ήταν τον Ιουλη. Δεν είμαι επηρεασμένη από αυτό αν και όλα από τοτε έχουν αρχίσει σιγά σιγά. Με εστειλε τότε για την απόξεση με την αδερφή του και την μητέρα μου γιατί δεν μπρορούσε λεει να φύγει απο το μαγαζί. Εχει ένα μαγαζάκι που το δουλεύει μόνος του ΑΛΛΑ όταν ας πουμε παίζει η ομάδα του αφήνει την αδερφή του ή εμένα για να πάει στο γήπεδο(και βράδυ). Να έρθει μαζί μου στην απόξεση δεν μπορούσε. Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι που μαζεύω μέσα μου τόσο καιρό και τώρα έχω φρικάρει.

Κοίτα, Μάρθα, τα διάβασα αυτά που έγραψες και η γνώμη μου είναι το δεις αλλιώς και να κάνεις μια προσπάθεια για τη σχέση σου χωρίς να προσπαθείς για εγκυμοσύνη. Κάτσε και σκέψου καλά και τα δικά σου λάθη, γιατί ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Εγώ με την κατάσταση που περιγράφεις, μάλλον θα είχα φύγει. Είσαι μόνο 28 χρονών και το αίμα σου βράζει. Θέλω να πω ότι όλοι έχουν δυσκολίες στις σχέσεις τους, απλώς εγώ στα 28 μου ήμουν σχετικά ανώριμη και δεν θα το πάλευα πολύ. Τώρα στα 38 σκέφτομαι τελείως διαφορετικά και ζυγίζω πολύ καλά τα πράγματα αλλά έχω και τις εμπειρίες που με βοηθούν να ζυγίσω καλά, και εν τέλει ίσως ο άνθρωπός μου να είναι και πολύ καλός, οπότε μερικά στραβά τα παραβλέπω, ή μάλλον βρίσκω ότι εγώ έχω περισσότερα στραβά. Και, τέλος, εγώ αισθάνομαι καλά στη σχέση μου, οπότε μπορώ να αφήνω στην άκρη κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν νομίζω ότι είναι κανείς τέλειος.

Σχετικά με το θέμα της απόξεσης, κι ο δικός μου πέρισυ δεν ήρθε, αλλά δεν ήρθε διότι πραγματικά εκείνη την ημέρα δεν μπορούσε να ζητήσει άδεια και δεύτερον εγώ πήγα με τους γονείς μου, δεν πήγα με την αδελφή του. Αν μου έλεγε να πάω με την αδελφή του, ίσως να αισθανόμουν άσχημα. Φέτος όμως που έκανα την υστεροσκόπηση, επειδή το γνωρίζαμε και μια βδομάδα πιο πριν, κατάφερε και εξασφάλισε άδεια, οπότε ήρθε και ήταν εκεί αυτός μαζί με τη μητέρα μου.

Απ' ότι κατάλαβα, ο δικός σου θα μπορούσε εκείνη τη μέρα να αφήσει την αδελφή του στο μαγαζί και να έρθει μαζί σου, αντί να μείνει αυτός και να στείλει την αδελφή του παρέα σου.

Σκέψου πάρα πολύ καλά, γιατί δεν νομίζω ότι είναι σωστό να προσπαθείς για μωρό, ενώ δεν είσαι σίγουρη για τη σχέση σου. Αν η σχέση δεν έχει θεμέλια, ίσως διαλυθεί αργότερα και θα είναι δύσκολο, αν υπάρχει ένα παιδί, γιατί το παιδί δεν φταίει σε τίποτε.

Αυτά που λες ότι μιλώντας του σου αφήνει υπαινιγμούς ότι έχεις βρει άλλον, τα είχα ακούσει κι εγώ κάποτε που ήμουν σε μια σχέση και στην αρχή τα έβρισκα αστεία, μετά εκνευριζόμουν και τελικά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, γιατί του δημιουργήθηκε φοβερή ζήλεια μέχρι σημείου να σηκώσει χέρι πάνω μου. Και φυσικά έφυγα τρέχοντας από τη σχέση. Η ζήλεια είναι δύσκολη κατάσταση και δεν ξέρω πόσο μπορεί να επιβιώσει μια σχέση έτσι. Είσαι μόνο 28 χρονών και έχεις τη ζωή μπροστά σου.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΣΟΥΣΕ!!! ΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΑΖΙ!!!

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΡΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΑΣ(ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ:-(:sad::-(:-(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

αχ bp ίτσα έχεις δίκιο σε όλα όσα λες!

Ναι, μπορούσε να έρθει μαζί μου και ήξερε ότι τον ήθελα και όταν είδε ότι με πείραξε μου είπε να έρθει αλλά εγώ ήθελα να το θέλει και να το κανονίσει μόνος του. Τότε το προσπέρασα και είπα θα μείνουμε μαζί, θα είμαστε καλά. ΄΄Οταν μας έδωσε ο γιατρός το οκ για μωρό εγώ ενθουσιάστηκα και επιδιωξα να ερχόμαστε πιο συχνα σε επαφές (ενώ πριν κάποιες φορές του έλεγα όχι-θέλει συνέχεια βέβαια) και τον χάλασε,ελεγε μόνο αυτό θες. Πληγώθηκα γιατί θεώρησα ότι με όλα αυτά που έχω περάσει δε θα γυρναγε να μου πει κάτι΄τετοιο. Τώρα εκτός από αυτή τη φορά, ε΄χουμε τσακωθεί αλλες δύο (τέσσερις μήνες που μένουμε μαζί) και τη δεύτερη ήμουν έτοιμη να φύγω αλλά δεν το έκανα! Όταν όμως είδα πόσο ανεύθυνος είναι που δεν έκανε εκείνη τη δουλειά που έπερεπε και έτρεχε ο αδερφός μου του την είπα και πειράχτηκε και από πάνω.

Εμένα το μοναδι΄κό που μου κοπανάει είναι ότι δεν είμαι τρυφερή κτλ. Αλλά ποτέ δεν ήμουν. Δεν είμαι του στιλ μωράκι μου, αγαπούλα μου κτλ. Ετσι ήμουν πάντα. Δεν ξέρω, ίσως με όλα αυτά είμαι και εγώ λίγο απόμακρη και αυτός το βλέπει καλύτερα!!!!

Κορίτσια νιωθω ασχημα που σασ ζαλίζω. Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...