Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

περαστικα ατζελα νωμιζω οτι θα μου ρθουν νωριτερα γιατι οι πονοι ειναι καθαρα περιοδου δυστηχως εχω μαθει να τους ξεχωριζω!ουτε πολυ δυνατοι ουτε συναιχεια οπως ηταν στις αλλε δυο εγκυμοσυνες αλλα αφου ξεκινησαν παει να πει οτι το πολυ σε δυο μερες θα μου ερθουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κλημεραααα!!!

mariaefy έχει και το λαιμό της η μικρή? γιατί μου είπε ο παθολόγος μου οτι σέρνετε ίωση, και εγώ αυτό έχω:oops:

Oxi δεν εχει λαιμο μονο πυρετο και μου παραπονεθηκε οτι ποναει το πουλακι της οταν εκανε πιπι της.........τωρα θα παρω σε λιγο να δω τι γινεται......

περαστικα ατζελα νωμιζω οτι θα μου ρθουν νωριτερα γιατι οι πονοι ειναι καθαρα περιοδου δυστηχως εχω μαθει να τους ξεχωριζω!ουτε πολυ δυνατοι ουτε συναιχεια οπως ηταν στις αλλε δυο εγκυμοσυνες αλλα αφου ξεκινησαν παει να πει οτι το πολυ σε δυο μερες θα μου ερθουν

εγω παλι δεν μπορω τωρα να καταλαβω !

με ποναει η κοιλια μου απο το πρωι και τωρα αρχισαν και τα ποδια μου να πονανε και σαν να με τραβαει και το ενα στηθος μου..................

καλα λεω οτι ειμαι για αποσυρση

παντως εμενα τα ποδια μου κ στις δυο εγκυμοσυνες με πεθαιναν μιλαμε την δευτερα ειχα ολα τα συμπτωματα που ειχα στην εγκυμοσυνη γιαυτο ειχα πειστει οτι ημουν αλλα χθες μαχαιρι κομμενα ολα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγω παλι δεν μπορω τωρα να καταλαβω !

με ποναει η κοιλια μου απο το πρωι και τωρα αρχισαν και τα ποδια μου να πονανε και σαν να με τραβαει και το ενα στηθος μου..................

καλα λεω οτι ειμαι για αποσυρση

Μήπως είσαι για ένα 9μηνο off :Dκαλή μου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως είσαι για ένα 9μηνο off :Dκαλή μου;

δεν ξερω αληθεια δεν ξερω!

δεν εχω και κανενα προαισθημα............

ειδωμεν!

η μικρη παλι πυρετο 38,8.............αλλα πεφτει με το αντιπυρετικο.......

Καλημέρα και από εμένα.

Τι κάνετε; christy καλα αποτελέσματα! Ολα θα είναι υπέροχα. Περιμένουμε νέα σου.

Εγώ είμαι μια χαρά. Πήγα και στο γιατρό, με εξέτασε και είδε ότι η αυτόματη αποβολή είχε "επιτυχια"..!Δεν έμεινε τίποτα και προχωράμε κανονικά. Τώρα, ποτε θα μου έρθει περίοδος δεν ξέρω.Σιγά-σιγά νιώθω καλύτερα ψυχολογικά και γίνομαι αισιόδοξη για την επόμενη φορά.!!:D

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σας διαβάσω, τόσα που έχετε γράψει!!!!Μην μας μαλώσουν κιόλας!;)

Φιλιά!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα και από εμένα.

Τι κάνετε; christy καλα αποτελέσματα! Ολα θα είναι υπέροχα. Περιμένουμε νέα σου.

Εγώ είμαι μια χαρά. Πήγα και στο γιατρό, με εξέτασε και είδε ότι η αυτόματη αποβολή είχε "επιτυχια"..!Δεν έμεινε τίποτα και προχωράμε κανονικά. Τώρα, ποτε θα μου έρθει περίοδος δεν ξέρω.Σιγά-σιγά νιώθω καλύτερα ψυχολογικά και γίνομαι αισιόδοξη για την επόμενη φορά.!!:D

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σας διαβάσω, τόσα που έχετε γράψει!!!!Μην μας μαλώσουν κιόλας!;)

Φιλιά!!!

μπραβο βρε Κατερινακι που εισαι καλα!!

αντε τωρα θα σου ερθει και μετα μπορεις να βαλεις μπροστα εστι δεν ειναι?

Φιλιά!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι κοριτσακι!!!

Ο αντρας μου ειναι σκορπιος, εγω ειμαι διδυμος!

σου στελνω πμ

Περαστικα στο κοριτσακι σου! Ειναι υπουλη εποχη για ιωσεις!

Εχεις πμ!

σκορπιος με διδυμο,θανατηφορο ζευγαρι:-P:-P

Καλημέρα κορίτσια! Έχω πήξει από το πρωί στη δουλειά:( Καλά όλες είστε στο face book εκτός από μένα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αν κανονίζαμε ποτέ να βρεθούμε εσείς θα γνωριζόσασταν μεταξύ σας από τις φωτογραφίες και γω θα έπρεπε να κρατάω τριαντάφυλλο??:tongue:

IchNp3.png

είναι καλό σημάδι christy μου! όπως και οι ανακατοσούρες που έχεις;)

το σποράκι σου είναι ζωηρό χα χα χα!!!

Αυτο παρα ειναι! ελπιζω να παραμεινει ετσι!!!!

CRISTY εχει αιτημα φιλιας!!καλε κουκλα εισαι και εσυ!!

κοριτσια όλες μας φτου φτου ειμαστε κουκλαρεςςς!!!!!!!!!!!!

φτου μας να μην μας ματιασω ολες κουκλες ειμαστε....;)

καλημερα δεν σας βλεπω ορεξατες σημερα

μαριαεφι περαστικα στην μικρη σου!

κριστη μου σημερα να ειναι η πιο ομορφη μερα στην ζωη σου να ακουσεις το σπορακι σου

εγω παλι η περιοδος μαλλον θα ερθει κ νωριτερα μη σας πω!!!!

καλημερα! γιατι λες πως θα σου ερθει η περιοδος????

Καλημέρα και από εμένα.

Καλημερα κατερινακι υπεροχα τα νεα σου! Γλιτωσες την αποξεση, αντε να ξαναβαλεις μπρος γρηγορα....

σκορπιος με διδυμο,θανατηφορο ζευγαρι:-P:-P

γιατι το λες αυτο? δεν εχω ιδεα απο ζωδια.... Για ενημερωσε με την ασχετη....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα κορίτσια! Έχω πήξει από το πρωί στη δουλειά:( Καλά όλες είστε στο face book εκτός από μένα? Όχι τίποτα άλλο αλλά αν κανονίζαμε ποτέ να βρεθούμε εσείς θα γνωριζόσασταν μεταξύ σας από τις φωτογραφίες και γω θα έπρεπε να κρατάω τριαντάφυλλο??:tongue:

το ροδο θα κραταει ροδο???χμμμ θα μπερδευτουμε!

κρατα τουλιπα!

χαχαχα!!

και αντε να φτιαξεις face!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...