Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αυριο το απογευμα. Η αγωνια κορυφωνεται.....

Εχω πολυ εντονες τασεις για εμετο, ελπιζω αυτο να ειναι καλο!!!

πολυ πολυ καλο μου ακουγετε!

νομιζα οτι θα πας σημερα!!αλτσχαιμερ και μαλιστα γερο σου ερχομαι!

και εγω καταλαβα τοτε οτι κατι δεν παει καλα γιατι σταματησαν οι αναγουλες και οι εμετοι πολυ περιεργα αν με καταλαβαινεις!

οσο τα εχετε κοριτσια αυτα ολα καλα!!!!!!

πολυ πολυ καλο μου ακουγετε!

νομιζα οτι θα πας σημερα!!αλτσχαιμερ και μαλιστα γερο σου ερχομαι!

και εγω καταλαβα τοτε οτι κατι δεν παει καλα γιατι σταματησαν οι αναγουλες και οι εμετοι πολυ περιεργα αν με καταλαβαινεις!

οσο τα εχετε κοριτσια αυτα ολα καλα!!!!!!

Εγω ειχα ξινιλες στις αλλες εγκυμοσυνες και στην μια εφυγαν ξαφνικα. στην αλλα συνεχιστηκαν και μετα την παλινδρομηση του εμβρυου.

Δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Αυτη τη φορα η ανακατοσουρα ειναι πολυ πιο εντονη και εχω διαρκως ταση προς εμετο. αυτο δεν το ειχα στις προηγουμενες εγκυμοσυνες.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγω ειχα ξινιλες στις αλλες εγκυμοσυνες και στην μια εφυγαν ξαφνικα. στην αλλα συνεχιστηκαν και μετα την παλινδρομηση του εμβρυου.

Δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Αυτη τη φορα η ανακατοσουρα ειναι πολυ πιο εντονη και εχω διαρκως ταση προς εμετο. αυτο δεν το ειχα στις προηγουμενες εγκυμοσυνες.

εμενα στην κορη μου ειχα εμετους και ανακατωσουρες μεχρι και την δευτερη μερα αφου γεννησα........στην τελευταια ειχα οχι πολλους αλλα 3 μερες πριν την αποξεση τιποτα απολυτως τιποτα λες και δεν ημουν εγκυος!

εμενα στην κορη μου ειχα εμετους και ανακατωσουρες μεχρι και την δευτερη μερα αφου γεννησα........στην τελευταια ειχα οχι πολλους αλλα 3 μερες πριν την αποξεση τιποτα απολυτως τιποτα λες και δεν ημουν εγκυος!

Μακαρι να παει καλα και ας ξερναω και μετα την γεννα. Ευχομαι την επομενη φορα να ξερνας κι εσυ μεχρι 9 μηνων χιχιχιχι

Γεια σας κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγώ καλά. Σήμερα το τεστ ωορρηξίας μου χαμογέλασε, έπραξα τα δέοντα, θα τα πράξω και αύριο και τα αποτελέσματα θα φανούν γύρω στις 5 Μαΐου.

Κρίστυ, καλοί είναι οι εμετοί, μη φοβάσαι τίποτε, όλα θα πάνε τέλεια, θα το δεις. Το μπεμπάκι χορεύει σάμπα, ρούμπα κλπ, γι' αυτό και οι εμετοί.

Εγώ καλά. Σήμερα το τεστ ωορρηξίας μου χαμογέλασε, έπραξα τα δέοντα, θα τα πράξω και αύριο και τα αποτελέσματα θα φανούν γύρω στις 5 Μαΐου.

Κρίστυ, καλοί είναι οι εμετοί, μη φοβάσαι τίποτε, όλα θα πάνε τέλεια, θα το δεις. Το μπεμπάκι χορεύει σάμπα, ρούμπα κλπ, γι' αυτό και οι εμετοί.

μπραβο κοριτσακι αντε σε καμια 15ρια μερες να εχεις ενα τεραστιο ++++!

Βρε ας χορευει και τον χορο της κοιλιας αρκει να ειναι καλα!!!

μακαρι να παιζει εβαλα τα δυνατα μου αυτο το μηνα!!!!...και τα βαζω ακομη!!!!

5 γιατι εβαζα λιγα για να μπορω να σηκωνω την λεκανη!χαχα!

μακαρι Μariaefaki μακαρι μακαρι....

να'σαι προσεκτικη αυτες τις μερες οσο μπορεις......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

προσεχω αλλα οχι κατι ιδιαιτερο!!αν ειναι να κρατηθει θα κρατηθει!

στην Εφη δεν το ηξερα και εκανα οτι μπορεις νας φανταστεις μεχρι και τραπεζι σηκωσα και καρεκλες καθοτι Πασχα τοτε!

Κριστη συμφωνω απολυτα οσο ανακατευεσαι τοσο το εμβρυακι δινει καλα σηματα,ειναι σαν να σε χαιρεταει...να δεις που ολα καλα θα ειναι αυριο...:P

Ιολη συνεχισε τις προσπαθειες...αφου εχεις το οκ απ'το τεστ βουρ βουρ!!!!!!

μακαρι στις αρχες του Μαη να'χουμε και τα δικα σου ευχαριστα!;)

1a0fd6e0b8.png

προσεχω αλλα οχι κατι ιδιαιτερο!!αν ειναι να κρατηθει θα κρατηθει!

στην Εφη δεν το ηξερα και εκανα οτι μπορεις νας φανταστεις μεχρι και τραπεζι σηκωσα και καρεκλες καθοτι Πασχα τοτε!

μπραβοοοοο....

ειδες τελικα αμα ειναι να κρατηθει θα κρατηθει.....να δω ποτε θα το χωνεψωωωωωωωωωωω:(:(

1a0fd6e0b8.png

μπραβοοοοο....

ειδες τελικα αμα ειναι να κρατηθει θα κρατηθει.....να δω ποτε θα το χωνεψωωωωωωωωωωω:(:(

εγω παιδι μου μολις το μαθα εκανα πια λες και θα σπαγα τα αυγα!!!!!!!!!!!!και τελικα........τι καταλαβα!!!!!!!ας ελπισουμε οτι θα μαθω απο τα λαθη μου

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...