Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ελα ντε ...ειδες βρε Μαριαεφακι μου τι εγινε!!!!οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ξερω πως να βαλω κι εγω εικονες...αστα να πανε!!!!!!!!!!εσυ τι ζωδιο εισαι???????

ειπαμε βρε μαζι ειμαστε διδυμακια!!

λοιπον εγω εκανα το εξης και δουλεψε.Πηγα στον πινακα ελεγχου και εφτιαξα ενα αλμπουμ φωτωγραφιων εβαλα την φωτο εκει και μετα την πηρα με copy paste

Διαφημίσεις

οι παρθένοι γενικά είναι συναισθηματικοί, μελαχγολικοί, ονειροπαρμένοι... Εγώ δεν ξέρω πως βγήκα έτσι..:D

μηπως εχεις επηρεαστει απο τον ωροσκοπο σου????????

1a0fd6e0b8.png

ειπαμε βρε μαζι ειμαστε διδυμακια!!

λοιπον εγω εκανα το εξης και δουλεψε.Πηγα στον πινακα ελεγχου και εφτιαξα ενα αλμπουμ φωτωγραφιων εβαλα την φωτο εκει και μετα την πηρα με copy paste

αχ sorry... μπερδευτηκα πω πω πατατα εκανα!!!!!!!:tongue:

θα το προσπαθησω για να δουμε τι θα βγει.....!!ανησυχω για τη μαμα μας ρε γμτ......λειπει πολλες μερες...!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

κι εγω το ελπιζω...

εσυ πως εισαι??

νικακι (ετσι λεω μια αγαπημενη θεια μας)

ειμαι κουρασμενη να σου πω την αμαρτια μου πολυ νυστα!κοιμαμαι ξυπναω και παλι νυσταζω! με ποναει και η πλατη μου πολυ και τα χερια μου οπως ειπα και πιο πριν....επαναλαμβανομαι κιολας αλτσχαιμερ σου ερχομαι!

παντως εχω αρχισει και ανησυχω τοση νυστα ρε παιδι μου!

καλα κανεις κι επαναλαμβανεσαι καθοτι πριν ημουν στη δουλεια και δεν τα επιασα ολα αυτα που λεγατε.......

λοιπον μηπως ηρθε η ωρα για ξεκουραση λεω εγω τωρα........;)

εγω παντως θα σου ελεγα να βρεις λιγο χρονο για χαλαρωση,πως το βλεπεις ειναι πιθανο??ιδιως η μεση θελει κρεβατι!τι καναμε και ποναει η μεση εεεεεε.....?ακροβατικα?????;)

1a0fd6e0b8.png

ε ακροβατικα οχι αλλα 5 πλυντηρια τα εβαλα και τα σιδερωσα κιολας το σκ........κατι αλλο δεν εκανα.....

αδεια δεν παιζει τωρα να παρω οποτε ουτε ξεκουραση!

πρεπει να δω τελικα το ποτε θα αδιαθετησω γιατι δεν μετρησα τιποτα αυτο το μηνα και μπορει απλα να ετοιμαζομαι να αδιαθετησω

Διαφημίσεις

ααα...καταλαβα!!!!αντε για να δουμε...

δεν παιζει τιποτα αλλο εε??

μα 5 πλυντηρια??βρε αθεοφοβηηηηηη.......

μακαρι να παιζει εβαλα τα δυνατα μου αυτο το μηνα!!!!...και τα βαζω ακομη!!!!

5 γιατι εβαζα λιγα για να μπορω να σηκωνω την λεκανη!χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...