Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , arivou είπε:

Ευχαριστώ πολύ..μακάρι γιατί απογοητεύτηκα από την πρώτη φορά και οικονομικά δεν αντέχεται τρίτη προσπάθεια!ελπίζω να απέδωσαν οι προσπάθειες σου και να έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά!

Ναι ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια ❤️ έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών και τώρα είμαι έγκυος στον 7ο μήνα. Όπως μου είχε πει ο γιατρός,λόγω του ότι εχω φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα,δεν υπήρχε λόγος να κάνω πάλι φουλ διέγερση,οπότε κάναμε ήπια.Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα ❤️ 

1 hour ago, anemonii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Ούτε εμένα μου ζήτησε ορμονολογικες πριν ξεκινήσουμε. Η τελευταία φορά που τα είχα τσεκαρει ήταν δύο μήνες πριν τη διεγερση. Ήθελε μόνο να με δει την 1η ή 2η μέρα για υπέρηχο. Αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση δεν ξέρω.

Πάντως Fsh αν έκανες πρόσφατα δεν πιστεύω να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από την άποψη ότι αφού δείχνει απόθεμα ωαρίων δεν φαντάζομαι να αλλάζει δραματικά μέσα σε κάτι μήνες. 

Θεσσαλονίκη εισαι; Μήπως έχουμε τον ίδιο γιατρό;; 😆

Είσαι στο Fer...lia μήπως? 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγώ πάντως, όταν ήμουν έγκυος το ήξερα! Δεν είχα συμπτώματα απλώς το ήξερα.. (με μία επαφή παρακαλώ) .. Είχα στείλει μάλιστα κι ένα μέιλ σε μια φίλη για να την έχω για μάρτυρα όταν θα έβγαινα αληθινή.. Κι έτσι έγινε... Για αυτό μη βασίζεσαι στα συμπτώματα.. Αφού πιστεύεις ότι είσαι, είσαι.. Πάει και τελείωσε!!!

Και το όνομά μου. τουντς!!!

Και της άλλης της κοπελιάς, Νικάκι!! :-)

σου βγαζω καπελο......

εγω χαμπαρι.....................δεν ειχα καταλαβει τιποτα...........αχ τι ωραια που ηταν τοτε,η πιο ευτυχισμενη περιοδος της ζωης μοο,θα ξαναρθει ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

τώρα εγώ φταίω; Τουντς!!!! Του ν τς!!! Παρακαλώ!!

Εσύ Νικάκι πού είσαι να με υπερασπιστείς; εεεε;

γελαω μονη μου...αχ καλα που ειμαι μονη εδω........:P:p:p:p

τωρα το ειδα το τουτς.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλα αν ειμαι θα τρελαθω με μια επαφη μονο???γιατι η δευτερη εγινε 2-3 μερες μετα αρα αποκλειεται να ηταν γονιμες αλλα αφου μας ηρθε καναμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ενα σπερματοζωάριο αρκει για να γινει το θαυμα!!!!

Και της Του"ν"τς με μια φορα της έκατσε!!!

Και εγω που έκανα για 10 μερες συνεχόμενα για να πετυχω τις γόνιμες τι κατάλαβα???

Να αποκτησω κολπίτιδα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...