Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια χθες πεθενα απο πονους στο στηθος κ στις σαλπιγγες κ σημερα μονο ενα ελαφρυ μουδιασμα στο στηθος τι γινεται ολα αναποδα τα κανω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

που τις βλέπετε τις φώτο?????

Ανδριάνα και εμένα περιεργα μου ακούγονται αυτα που σου είπε ο γιατρός!!!

ευχομαι να εισαι εγκυουλα και να μην χρειαστει να κανεις τπτ από αυτά!!!!

patousitsa πολυ ευχαριστα τα νέα σου, πολύ χάρηκα άντε τωρα να χαρουμαι αυριο και με την christy, καθε φορα που θα αναγουλιάζεις θα λες το σποράκι μου μεγαλώνει!!!! Μην αφηνεις το στομάχη σου αδειο να τρως φρυγανιές, ετσι εχω ακούσει!!!

Ιπποκαμπάκι μου εκει να δεις γλέντια που θα κάνουμε την Δευτέρα, ειλικρινά θα χαρώ παρα μα παρα πολύ!!!!!

Τουτς - Μαριαεφάκι - Vasdeli - Nikaki - Αγγέλα όλα καλά???

Εγω πολέμαω με τους χαζομυκητες μου:-( κλαψ κλαψ

Δεν εχω κανένα συμπτωμα εγκυμοσυνης και λεω αντε να ερθει η Δευτέρα να μαθω εαν ειμαι η οχι και να χαπακοθώ!!!! κλαψ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

γεια σου μαγδουλα οι μυκητες ειναι πονεμενη ιστορια!!!

οσο για μενα σιγα μην ειμαι κατι γινοταν εχθες αλλα σημερα τιποτα χθες ηταν τουμπανο το στηθος κ ποναγε σημερα τιποτα δεν πειραζει ομως τον επομενο μηνα θα ελπιζω περισσοτερο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ανδριάνα μου ασε τα συμπτωματα, το θεμα ειναι τι νιώθεις!!!

Εαν διαισθάνεσε οτι κατι γίνετε, τοτε κάτι θα γίνετε!!!

Θα δεις που όλα καλα θα πάνε και θα εισαι!!! Αυτο ελπίζω για εσενα το μαριαεφάκι και το Ιπποκαμπάκι!!!!!!!

Εγω δεν νιωθω τπτ απολύτως μόνο τους χαζομυκητες μου και δεν νομιζω με κολπιτιδα να τα καταφερα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

χαλαρώστε ρε κορίτσια... Κι αν δεν είναι αυτό το μήνα θα ναι τον επόμενο....

Μετά από χρόνια θα γελάμε πολύ με τις τωρινές μας αγωνίες... Να μου το θυμηθείτε!

και πώς είπαμε ότι με λένε; Τουντς με λένε!!!

Μπράααααβο!!! :-)

εχθες το απογευμα που πηγαινα στο γιατρο ημουν σχεδον σιγουρη τωρα δεν ξερω θα διξει αλλα μην ψαχνομαι για συμπτωματα 9 μερες μετα την τελευταια επαφη δεν ειναι κομματακι νωρις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εχθες το απογευμα που πηγαινα στο γιατρο ημουν σχεδον σιγουρη τωρα δεν ξερω θα διξει αλλα μην ψαχνομαι για συμπτωματα 9 μερες μετα την τελευταια επαφη δεν ειναι κομματακι νωρις?

εγώ πάντως, όταν ήμουν έγκυος το ήξερα! Δεν είχα συμπτώματα απλώς το ήξερα.. (με μία επαφή παρακαλώ) .. Είχα στείλει μάλιστα κι ένα μέιλ σε μια φίλη για να την έχω για μάρτυρα όταν θα έβγαινα αληθινή.. Κι έτσι έγινε... Για αυτό μη βασίζεσαι στα συμπτώματα.. Αφού πιστεύεις ότι είσαι, είσαι.. Πάει και τελείωσε!!!

Και το όνομά μου. τουντς!!!

Και της άλλης της κοπελιάς, Νικάκι!! :-)

νι Κ ακι καλοκαιρι γεννημενες εμεις καλοκαιρι θα πιασουμε κ τα σπορια χαχαχα

ΝΑΙ ΝΑΙ δεχομαι....

αχ εδιωξα τα ζουζουνακια μου πριν απο λιγο και ειμαι ολη δικη σας....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...