Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Σήμερα είμαι αρρωστούλα και δεν πήγα για δουλειά!

Κορίτσιαααααααααααααααα, δεν είμαι πολύ καλά και προσωρινά αφήνω τα ταξίδια στην Καβάλα και δεν ξέρω μέχρι πότε. Παρ όλο που έχουμε μπει στη διαδικασί για μωράκι πάνω απο΄ένα χρόνο, με τον καλό μου μένουμε μαζί τέσσιρις μήνες. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τελικά αν μπορώ να μείνω με αυτόν τον άνθρωπο για όλη μου τη ζωή. Θα μου πείτε τώρα το καταλαβες;;;; και θα έχετε και δίκιο, αλλά ναι δεν ξέρω τι ΄΄εχω πάθει. Δεν είναι σοβαρα τα προβλήματα, ούτε βγαίνει, ούτε γκομενίζει (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) ΑΛΛΑ εί΄ναι ανεύθυνος, δε βοηθάει πουθενά, μπαίνει στο σπίτι κάθεται στον ΗΥ,κοιμάται και θέλει σεξ. Αυτή είναι η ζωή του. Για να πάμε ένα ταξίδι(που εγώ πεθαίνω για ταξίδια) το κάνει με με το ζόρι και φυσικά ποτε δεν το κανονίζουμε καιρό πριν. Όλο μου λέει θα δουμε όταν έρθει η ώρα(μια μέρα πριν δηλαδη). Και εντάξει τα οικονομικά του δεν πάνε καλά αλλά και εγώ δε του λέω να πάμε στις Αλπεις. Εκεί που του λέω τουλάχιστον δε θα πληρώνουμε σπίτι. Και εκτός από αυτό του λέω θα κανονίσω εγώ τα οικονομικά και πάλι "φέεεεεεεεεεεεεεεεετα". Τι να κάνω. Εγώ δεν ήμουν έτσι και εχω καντατήσει να κάθομαι σπίτι, να μην πηγαίνω πουθενά και το κακό είναι ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει η μουχλα και φοβάμαι..... ;)

Το ξέρω ότι έχετε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε αλλά κορίτσια μου περνάει από το μυαλό μου ο χωρισμός και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

μαρθουλα ηρεμησε!!!!!!βαθια ανάσα!!!!!

σιγουρα οταν αρχιζουμε να μενουμε μαζι με εναν ανθρωπο βλέπουμε πολλα πράγματα που δεν τα ειχαμε προσέξει ή ισως δεν θέλαμε να τα δουμε!!!!!!!

σημασια εχει για εμενα να ειναι τρυφερος,πιστος,αστειος,καλος ανθρωπος,να εχουμε καποια κοινα(σιγουρα οχι όλα γιατι ο κάθε άνθρωπος διαφερει) και να μπορουμε να συνενουμαστε στα βασικά θεματα,και φυσικα να ειναι καλος πατερας!

και εμενα ο δικςο μου με εκνευριζει ωρες ωρες αλλα ειμαστε 10 χρονια μαζι και καποια πραγματα εχουν διορθωθει και σε εμενα και σε αυτον ....εννοειται πως δεν περιμενεις να αλλαξει καποιος (αυτος ειναι και τελειωσε) απλα υπάρχουν καποια περιθωρια βελτίωσης!!!

ελπίζω να σε βοηθησα!!

Διαφημίσεις

όχι..Αθήνα μένω.. Απλώς με ενδιαφέρει αν της είπε ο γιατρός ότι φταίει κάποιο μικρόβιο.. Τέλος πάντων τι της είπε ο γιατρός θέλω να μάθω..

Έτσι μου ρχεται να σπουδάσω ιατρική ρε γαμώτο.. Δε βγάζω άκρη...

Κι εμένα πάντως έτσι ξαφνικά έσπασαν. Απλώς είδα μια βλέννα ροζ 2 ώρες νωρίτερα (που διάβασα εκ των υστέρων στο ίντερνετ ότι μπορεί να είναι ένδειξη επερχόμενου τοκετού)

απο οτι ξερω ειχε ο τραχηλος της ηταν πολυ πολυ μαλακος............

απο οτι ξερω ειχε ο τραχηλος της ηταν πολυ πολυ μαλακος............

ανεπάρκεια τραχήλου; Θα κάνει σαλπιγγογραφία να το διαπιστώσει; Κι εμένα μου είπαν ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο, αλλά η ανεπάρκεια τραχήλου δημιουργείται από χειρουργικές επεμβάσεις ή εκτρώσεις κι εγώ δεν έχω τέτοιου είδους ιστορικό.. Θα κάνω όμως σαλπιγγογραφία μπας και μία στο εκατομμύριο την έχω εκ γενετής.. Ο γιατρός μου πάντως ρίχνει το φταίξιμο σε κάποια φλεγμονή που όμως δεν φάνηκε στην καλλιέργεια κολπ.υγρού..

Εδώ η φλεγμονή..Εκεί η φλεγμονή.. Πού είναι η φλεγμονή;:mad:

ανεπάρκεια τραχήλου; Θα κάνει σαλπιγγογραφία να το διαπιστώσει; Κι εμένα μου είπαν ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο, αλλά η ανεπάρκεια τραχήλου δημιουργείται από χειρουργικές επεμβάσεις ή εκτρώσεις κι εγώ δεν έχω τέτοιου είδους ιστορικό.. Θα κάνω όμως σαλπιγγογραφία μπας και μία στο εκατομμύριο την έχω εκ γενετής.. Ο γιατρός μου πάντως ρίχνει το φταίξιμο σε κάποια φλεγμονή που όμως δεν φάνηκε στην καλλιέργεια κολπ.υγρού..

Εδώ η φλεγμονή..Εκεί η φλεγμονή.. Πού είναι η φλεγμονή;:mad:

εχεις δικιο απόλυτο..........

κοιτα επειδη εχω τον ιδιο γιατρο μπορω να τον ρωτησω που μπορει να ωφειλεται η ανεπάρκεια τραχηλου σε ενα επομενο ραντεβου και να σου πω........αυτος ειναι απο τους καλυτερους εδω στο Ηρακλειο και τον εχω 6 χρονια τωρα και εχω και πολυ θαρρος μαζι του,,,,,,,,,

Αυτό μου λέει και η κολλητούλα μου patousitsas να μην παρω έτσι αποφάσεις αλλά αυτές τις μέρες τα σκεφτομουν και συνειδητοποιησα ότι είναι πολλά μικρά πραγματάκια που με ενοχλούσαν απο παλιά αλλά τα προσπερνούσα. Δυστυχώς αυτό το έχω παρει από τον πατέρα μου: Ανέχομαι, ανέχομαι, ανέχομαι ώσπου ξαφνικά ξεσπάω μία και καλή!(δε θα το πιστέψετε, με το που έγραψα αυτό με πήρε τηλ ο πατέρας μου)

Και έτσι λειτοργώ σε όλους τους τομείς και στη δουλειά μου ακόμα!

Κορίτσια δεν ξέρω, είναι πολλά που σκέφτομαι. Πάω μέχρι τον μπαμπά μου που με θέλει και θα μπω πάλι αργότερα!!!

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου!

MΑΡΘΟΥΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΜΟ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΕΔΕΣΕ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ?ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.NOMIZΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ

Επεξεργάστηκαν by mama4

Διαφημίσεις

patousitsas, συμφωνώ σχετικά με την εγκυρότητα των τεστ. Μετά την βιοχημική αποφάσισα να μην κάνω τεστ πριν την καθυστέρηση της (μη) αναμενόμενης. Είναι θέμα απογοήτευσης, όπως είπες. Εξάλλου αφού περιμένεις την Δευτέρα, σήμερα είναι νωρίς! Αλλά και αυτή να μην είναι η φορά, θα είναι μια επόμενη.

Martha8, θα συμφωνήσω με την tounts και στο ότι η ευτυχία μας, είναι προπαντός δική μας υπόθεση. Την συναρτούμε και με άλλους βέβαια, αρκεί η παρουσία τους στη ζωή μας να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και να μας βγάζει τον καλό μας εαυτό. Ψυχραιμία και διάλογος και όχι βεβαιασμένες αποφάσεις! Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Tounts μου, ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί σε κοντινή μου περίπτωση, και ήταν ανεπάρκεια τραχήλου. Τώρα περιμένει δεύτερο παιδάκι και έκανε ήδη περίδεση για προληπτικούς λόγους, λόγω ιστορικού.

ytBLp2.png

Σε καταλαβαίνω.. Δεν είναι εύκολο.. Αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει! Αυτό να σκέφτεσαι και να ζεις την κάθε μέρα σε όλο της το μεγαλείο. Όταν επικεντρωνόμαστε σε αυτά που δεν έχουμε, ξεχνάμε αυτά που έχουμε!

Όταν πέρασα το στάδιο της θλίψης μετά από την αποβολή, συνειδητοποίησα πόσα πράγματα έχω καταφέρει μέχρι εδώ που πάντα αγχωνόμουν μέχρι να γίνουν. (Να σπουδάσω, τι να σπουδάσω, πού να σπουδάσω, να βρω δουλειά, τι δουλειά, να ερωευτώ, ποιον να ερωτευτώ, πότε θα ερωτευτώ, να φτιάξω σπίτι, πώς να φτιάξω σπίτι, να παντρευτώ και πάει λέγοντας... )Ας κάνουμε μια παύση να χαρούμε ό,τι έχουμε μέχρι εδώ και θα έρθει και το μπομπιράκι.... Και μετά θα αγχωνόμαστε που αρρώστησε, που δεν θέλει να πάει σχολείο, που.. που... που...

Έτσι δεν είναι;

PATOUSITSA ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η TOUNTS!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ,Κ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ,Κ ΦΟΒΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ!!!ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ!

εχεις δικιο απόλυτο..........

κοιτα επειδη εχω τον ιδιο γιατρο μπορω να τον ρωτησω που μπορει να ωφειλεται η ανεπάρκεια τραχηλου σε ενα επομενο ραντεβου και να σου πω........αυτος ειναι απο τους καλυτερους εδω στο Ηρακλειο και τον εχω 6 χρονια τωρα και εχω και πολυ θαρρος μαζι του,,,,,,,,,

Αφού έχεις θάρρος και υπάρχει στο ενεργητικό του παρόμοια περίπτωση, ρώτα τον αν δεν σου κάνει κόπο, πού μπορεί να οφείλεται το πρώωρο σπάσιμο των νερών. Συγκεκριμένα, εγώ είχα ένα τεστ ΠΑΠ που έδειχνε φλεγμονή, αλλά η καλλιέργεια κολπ.υγρού ήταν αρνητική. Πήρα μόνο 4 μέρες κλαρισίντ γιατί μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος και την έκοψα. Μετά είχα αιμάτωμα από την αρχή αρχή με το που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, ξάπλωσα, μετά είχα αποκόλληση, παρέμεινα ξαπλωμένη για δυο μήνες, μετά όλα καλά, η αυχενική καλή, σηκώθηκα αλλά πήρα και αντιβίωση εριθροσίν για καλό και για κακό και μετά είχα μια βλέννα ροζ, πήγα για υπέρηχο, όλα καλά με το έμβρυο αλλά μετά από μισή ώρα έσπασαν τα νερά.

Σαν πολλά στα πα εεεε; Τέλος πάντων.. Ρώτα τον ό,τι μπορείς! Κάθε πληροφορία χρήσιμη!!:-)

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!! Όλες μαζί και καθεμία χωριστά:-P! Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να μπορείς να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις αγωνίες και τους φόβους σου με ανθρώπους που καταλαβαίνουν πώς νιώθεις. Μωρέ θα περάσει κι αυτό όπως τόσα άλλα..... Και ελπίζω ότι σύντομα θα καταφέρουμε όλες μας να φτάσουμε αυτό το στόχο!

IchNp3.png

Tounts μου, ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί σε κοντινή μου περίπτωση, και ήταν ανεπάρκεια τραχήλου. Τώρα περιμένει δεύτερο παιδάκι και έκανε ήδη περίδεση για προληπτικούς λόγους, λόγω ιστορικού.

Αν η σαλπιγγογραφία που θα κάνω μόλις συνέλθω λίγο, δείξει κάτι τέτοιο.. κι εμένα με περίδεση με βλέπω.. Θα ξαπλώσω κιόλας και θα κάνω και βουντού.. Αν όμως δεν δείξει (ο γιατρός μου αυτής της άποψης είναι) τότε θα φταίει η φλεγμονή που ποτέ δεν θα μάθουμε πού ήταν και τι ήταν..

Μυστήριο!!!

Κι άντε με το μυστήριο να πλανάται, να ησυχάσω εγώ και να απολαύσω ταξίδια στην Καβάλα και εγκυμοσύνη.. Θα είμαι μ' έναν ψυχολόγο αγκαζέ από τη μία κι έναν γυναικολόγο από την άλλη...

Βάι βάι!!:confused:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!! Όλες μαζί και καθεμία χωριστά:-P! Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να μπορείς να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις αγωνίες και τους φόβους σου με ανθρώπους που καταλαβαίνουν πώς νιώθεις. Μωρέ θα περάσει κι αυτό όπως τόσα άλλα..... Και ελπίζω ότι σύντομα θα καταφέρουμε όλες μας να φτάσουμε αυτό το στόχο!

Ρίξε και κανένα κλάμμα να αποφορτιστείς.. Κακό δεν κάνει.. Μπακαλίστικη συμβουλή..Το ξέρω... αλλά πιάνει! :-)

Ρίξε και κανένα κλάμμα να αποφορτιστείς.. Κακό δεν κάνει.. Μπακαλίστικη συμβουλή..Το ξέρω... αλλά πιάνει! :-)

Εδώ καλή μου, μιλάς με τη Μάρθα Βούρτση!! Το κλάμα... στο τσεπάκι!

Mariaefi μου... άστο να πάει... Σε λίγες μέρες θα πάρεις μία χοριακή.. να!!!(με το συμπάθειο)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...