Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ιπποκαμπακι αποφασισα οτι τελος οι εξετασεις δεν μπορω αλο με κουρασαν κ σωματικα κ ψυχικα εχω 3 χρονια που περισσοτερο βλεπω τους γιατρους παρα τον αντρα μου αν θελει ο θεος θα γινω κ εγω μανα στο χερι του ειναι εξαλου οσες εξετασεις κ αν κανω χθες εχοντας βγαλει ολες τις εξετασεις επανω στο γραφειο του ηταν τοσες πολλες που δεν μπορουσα να βαλω ταξη ποια ειναι η καθε μια κ μου ζητουσε κ αλλες εκει λεω μεσα μου τι γινεται ρε εγω τις εχω κανει ολες αυτες?οχι αλλες εξετασεις πνιγομαιιιιιι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ιπποκαμπακι αποφασισα οτι τελος οι εξετασεις δεν μπορω αλο με κουρασαν κ σωματικα κ ψυχικα εχω 3 χρονια που περισσοτερο βλεπω τους γιατρους παρα τον αντρα μου αν θελει ο θεος θα γινω κ εγω μανα στο χερι του ειναι εξαλου οσες εξετασεις κ αν κανω χθες εχοντας βγαλει ολες τις εξετασεις επανω στο γραφειο του ηταν τοσες πολλες που δεν μπορουσα να βαλω ταξη ποια ειναι η καθε μια κ μου ζητουσε κ αλλες εκει λεω μεσα μου τι γινεται ρε εγω τις εχω κανει ολες αυτες?οχι αλλες εξετασεις πνιγομαιιιιιι

μα να μην κανεις αλλες απλα να πας και σε ενα αιματολογο να τις δει!

Διαφημίσεις

συμφωνω!! να παρεις το οκ αιματολογου και ισως με καποιο χαπακι αμα χρειαζεται βεβαια να λυθει το προβλημα.εμενα με ειπε η γυναικολογος οτι ειμαι στα ορια μεσογειακης ανεμιας,ο αιματολογος οταν ειδε την εξεταση με ειπε ''οχι,οχι δεν υπαρχει προβλημα'' και τωρα αμα μεινω εγκυος και κανω εξετασεις σε αυτον θα παω σιγουρα πραγματα να μου πει το οκ και θα παω ετοιμη στην γυναικολογο και αν η γυναικολογος εχει αντιρηση ας παρει τον αιματολογο μπροστα μου να τα κανονισουνε.

τις εχεις περασμενες στο pc?

τις εβγαλα φωτογραφια με την ψηφιακη,και τωρα ειναι στο η/υ,στις εικονες μου.τωρα τι να τις κανω? ψητες?βραστες?εμειναν εκει αμανατι.:tongue::tongue:

κριστι μου να ερθω κ γω να ακουω χιχιχιχιχι!!!!να παιρνω θαρρος οχι τιποτα αλο

ρε κοριτσια το αλο δεν σας το ειπα μου ειπε να μην ξαναφαω ποτε γλυκα μεχρι να κανω παιδι λεει γιατι το ζαχαρο κανει αποβολη μα του λεω γιατρε εχω κανει καμπυλη ζαχαρου(εκτος εγκυμοσυνης βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο)κ ηταν οκ κ μου λεει ακους τι σου λεω εγω!!κομμενα ολα γλυκα σοκολατες μπανανες ξηροι καρποι κ εννοειται καφες κ τσιγαρο

μα ολα τα γλυκα????πως θα ζησω εγω χωρις αυτα????

Να ερθεις, να ερθεις.... μακαρι να ακουσουμε βεβαια για να μην στεναχωρεθεις κι εσυ!

κι εγω δεν εχω φαει γλυκο απο τον Ιανουαριο.Για τον σπόρο ρε γαμωτο...

Μηπως ειδε στην καμπυλη κατι περιεργο? Γραψε μου τις τιμες να σου πω αν θες.

Εχω κι εγω facebook πως θα κανω φιλες? Θελω κι εγω να δω τις φωτογραφιες του γαμου.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

κριστι μου να ερθω κ γω να ακουω χιχιχιχιχι!!!!να παιρνω θαρρος οχι τιποτα αλο

ρε κοριτσια το αλο δεν σας το ειπα μου ειπε να μην ξαναφαω ποτε γλυκα μεχρι να κανω παιδι λεει γιατι το ζαχαρο κανει αποβολη μα του λεω γιατρε εχω κανει καμπυλη ζαχαρου(εκτος εγκυμοσυνης βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο)κ ηταν οκ κ μου λεει ακους τι σου λεω εγω!!κομμενα ολα γλυκα σοκολατες μπανανες ξηροι καρποι κ εννοειται καφες κ τσιγαρο

μα ολα τα γλυκα????πως θα ζησω εγω χωρις αυτα????

Αίσχος! Θα τον παρατούσα μόνο και μόνο για το στυλάκι 'τσεκούρι'....

αχ,ρε κοριτσια θελω και εγω να σας δειξω τα εμβρυακια μου,αλλα δεν ξερω πως να τα κατεβασω.βοηθηστε με γιατι αποδειχτηκε στουρναρι.

Αν τις έχεις σε ηλεκτρονική μορφή τις βάζεις στο pc και μετά copy paste στο μήνυμα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ρε παιδι μου εγω περα απο την θρομβοφιλια κ τις γενικες αιματος κατα την εγκυμοσυνη κ αυτες που εβγαλα τωρα πρεπει να παω κ την βιοψια κ την ιστολογικη κ αυτες για μικροβια που ειναι αρνητικες η μονο θρομβοφιλιας κ γενικες αιματος μπερδευτηκα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

τις εβγαλα φωτογραφια με την ψηφιακη,και τωρα ειναι στο η/υ,στις εικονες μου.τωρα τι να τις κανω? ψητες?βραστες?εμειναν εκει αμανατι.:tongue::tongue:

πατα απανω στις φωτο κανε κλικ δεξι κ πατα αντιγραφη μετα πηγαινε στο μειλ σου πατα εκει που λεει νεο γραψε το μειλ που θες να το στειλεις κ τιτλο θεματος που ζηταει κ μετα πηγαινε στο κενο που ειναι να γραψεις ξαναπατα δεξι κλικ κ κανε επικολληση κ στειλτο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Δοκίμασε να την αποθηκεύσεις την φωτο πρώτα σε έγγραφο word.Κάνε έπειτα δεξί κλικ πάνω στην φωτό.Επιλέγεις αντιγραφή . Πας στο μήνυμα, κάνεις δεξί κλικ, επιλέγεις επικόλληση. Ελπιζω να βοήθησα και να πετύχει!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...