Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

patoysitsa μου τελεια τα νεα (στο ειπα κιολας! :) )

κοριτσακια καραμελες μεντα ή φραουλας με βοηθησαν εμενα και επισης με το που ανοιγα τα ματια μου και οντας ξαπλωμενη σχεδον ετρωγα μια φρυγανια

:P:p:p

IchNp3.png

Διαφημίσεις

τουντσάκι μου είναι οι κράκες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, δεν ξέρω πως αλλιώς τις λένε.

τα κράκερς εννοείς... Μου αρέσουν τα κράκερς.. Εγώ τέτοια έτρωγα για να αντιμετωπίσω τις αναγούλες..

μωρε ατζελα εγω εχω προβλημα με το βαρος μου αν δεν προσεχω παιρνω πολλα ενα χρονο μετα τον γαμο μου ειχα παρει 15 κιλα μολις με ειδε η μανα μου φρικαρε μου λεει τερμα χωριζεις ο γαμος σε χαλαει χαχαχαχα

παντρευτηκα 52 κιλα κ εφτασα 67-68 τωρα ειμαι στα 62 κ θελω να χασω τουλαχιστον 5 γιατι τα 52 ονειρο ηταν κ περασε ονειρο ηταν κ παει!

καποια εποχη που εκανα διαιτα ειχα φτασει τα 57 κ ειμουν πολυ καλη εκει θελω να ξαναφτασω μην ξεχναμε οτι 52 ημουν στα 23 τωρα μεγαλωσα χαχαχαχαχ

εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τα κιλά,όσο καιρό ήμουν λογοδοσμένη και κατα τις ετοιμασίες του γάμου πήρα 20 κιλά,δεν ήξερα τι έφταιγε αφού πρόσεχα! πήγα σε μία διαιτολόγο και εκείνη μου είπε να πάω για εξετάσεις αφού δεν έχανα κιλά!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πατουσιτσα σου εστειλα !!

ιπποκαμπακι οχι σε αιματολογο δεν παω

γιατι? δηλαδη οταν κανεις εξετασεις αιματολογικες,τις πηγαινεις σε γυναικολογο? αμα δεν πας σε αιματολογο να τις δει ποιος θα τις δει?!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...