Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μπραβο κοριτσακι! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να προχωρησετε ετσι!!!!!

Εγω αυριο θα παω και προσευχομαι να ακουσω κι εγω!

Εγώ νομίζω ότι θα ακούσεις μια χαρά!! Και θα κατουρηθείς και συ!!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

να σαι καλα πατουσιτσα μου κ τωρα που μιλησα με μια ξαδερφη μου γιατρο(ενδοκρινολογο)τα ιδια μου ειπε οπως εσυ οπως κ ο πρωτος γιατρος οτι ειναι αμφισβητουμενα.

κοριτσι μου,να πας σε εναν αιματολογο καλο να σου τα εξηγησει,εαν πας σε γυναικολογο αδικως κοπος ,μην τους μπλεκεις,θα εχεις εναν γυναικολογο και εναν αιματολογο και με συννενοηση θα τα βρειτε,αστους να τα βρουν και μονοι τους .και η δικια μου η γυναικολογος δεν ξερει απο εξετασεις αιματολογικες.(στα λεω αυτα στην περιπτωση που δεν πας σε αιματολογο,αν πηγαινεις sorry-παμε παρακατω):tongue::tongue:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε?

Ειχαμε κανενα νεο απο την μαμα4?

Εγω εχω τρελαθει στις ανακατοσουρες. Μακαρι να παει καλα βεβαια και ας ξερναω μεχρι τον ενατο....

Ξερετε κανενα ματσουνι για τις ανακατοσουρες?Μπας και ανακουφιστω λιγο?

Ακριβώς τα ίδια περνάω!! Σέρνομαι στην κυριολεξία!! Αλλά να παραπονεθώ ούτε λόγος.. Να το κάνω να θυμώσει και να μου φύγει πάλι??? Δοκίμασε το λεμόνι. Εμένα με ανακουφίζει. Κόβω φετάκια λεμονιού και μασουλάω όλη μέρα!

IchNp3.png

Έξι και 3 ημερών σήμερα!! Ας γεννηθεί με το καλό και ας κατουράει μέρα νύχτα ιπποκαμπάκι μου!!;)

θα κατουραει,θα κατουραει !!!! ;) και αν βγει και αγορακι θα εχετε και συντριβανακι.:P:p:p

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε?

Ειχαμε κανενα νεο απο την μαμα4?

Εγω εχω τρελαθει στις ανακατοσουρες. Μακαρι να παει καλα βεβαια και ας ξερναω μεχρι τον ενατο....

Ξερετε κανενα ματσουνι για τις ανακατοσουρες?Μπας και ανακουφιστω λιγο?

κοριτσάκι καλημέρα, σου εύχομαι ολόψυχα να ακούσεις αυτή τη μελωδία που άκουσε και η πατουσίτσα!!

όσο για τις ανακατοσούρες μου είχε πει ο γιατρός μου να τρώω στεγνά πράγματα όταν τις είχα και έπιανε!!! καμιά κρακούλα, κανένα κουλουράκι Θεσσαλονίκης ή καμιά φρυγανιά;)

Διαφημίσεις

κοριτσάκι καλημέρα, σου εύχομαι ολόψυχα να ακούσεις αυτή τη μελωδία που άκουσε και η πατουσίτσα!!

όσο για τις ανακατοσούρες μου είχε πει ο γιατρός μου να τρώω στεγνά πράγματα όταν τις είχα και έπιανε!!! καμιά κρακούλα, κανένα κουλουράκι Θεσσαλονίκης ή καμιά φρυγανιά;)

τι είναι η κρακούλα;

patousitsas χαίρομαι πολύ για σένα!!!! Υπέροχα νέα!!!

christy για σένα θα χαρώ αύριο!! :wink:

κριστι μου να ερθω κ γω να ακουω χιχιχιχιχι!!!!να παιρνω θαρρος οχι τιποτα αλο

ρε κοριτσια το αλο δεν σας το ειπα μου ειπε να μην ξαναφαω ποτε γλυκα μεχρι να κανω παιδι λεει γιατι το ζαχαρο κανει αποβολη μα του λεω γιατρε εχω κανει καμπυλη ζαχαρου(εκτος εγκυμοσυνης βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο)κ ηταν οκ κ μου λεει ακους τι σου λεω εγω!!κομμενα ολα γλυκα σοκολατες μπανανες ξηροι καρποι κ εννοειται καφες κ τσιγαρο

μα ολα τα γλυκα????πως θα ζησω εγω χωρις αυτα????

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τι είναι η κρακούλα;

patousitsas χαίρομαι πολύ για σένα!!!! Υπέροχα νέα!!!

christy για σένα θα χαρώ αύριο!! :wink:

Να είσαι καλά βρε αφεντικούλι!! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι! Και τα κιλά να χάσεις άμεσα και αμέσως μετά να αρχίσεις να τα ξαναπαίρνεις;)! Και για να μην παρεξηγηθώ όχι από το φαί αλλά επειδή θα φουσκώνει η κοιλίτσα σου!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

κριστι μου να ερθω κ γω να ακουω χιχιχιχιχι!!!!να παιρνω θαρρος οχι τιποτα αλο

ρε κοριτσια το αλο δεν σας το ειπα μου ειπε να μην ξαναφαω ποτε γλυκα μεχρι να κανω παιδι λεει γιατι το ζαχαρο κανει αποβολη μα του λεω γιατρε εχω κανει καμπυλη ζαχαρου(εκτος εγκυμοσυνης βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο)κ ηταν οκ κ μου λεει ακους τι σου λεω εγω!!κομμενα ολα γλυκα σοκολατες μπανανες ξηροι καρποι κ εννοειται καφες κ τσιγαρο

μα ολα τα γλυκα????πως θα ζησω εγω χωρις αυτα????

τώρα θυμήθηκα άλλο ανέκδοτο..

Πήγε ένας στο γιατρό να τον ρωτήσει πώς θα μπορέσει να ζήσει πάνω από τα 100..

"γιατρέ μου! Θέλω να ζήσω πάνω από τα 100"

"καπνίζεις;"

"όχι!"

"πίνεις;"

"όχι"

"γλυκά τρως;"

"όχι"

"ξενυχτάς;"

"όχι"

"σεξ κάνεις;"

"σπάνια"

μμμμμμμ!!!!!

Και αφού δεν χαίρεσαι τίποτα, γιατί θέλεις να ζήσεις τόσο πολύ;:mrgreen:

πατουσιτσα σου εστειλα !!

ιπποκαμπακι οχι σε αιματολογο δεν παω

Εγώ που δεν έχω face book δε μπορώ να σε καμαρώσω αλλιώς?:confused: Ήρθε το mail αλλά όταν κάνω κλικ πάνω στις φωτό με στέλνει στη σελίδα του face book.. Πώς θα σε δω τώρα?

IchNp3.png

τι να σου πω κ σενα τωρα!!!!!παιζεις με τον πονο μου χαχαχ

αλλα κ γω σημερα το πρωι εφαγα γλυκο χιχιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...