Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Κρατήστε μου μία θέση για την Καβάλα παρακαλώ... Έκανα τεστ το πρωί...δυστυχώς αρνητικό...:-( Ήταν πολύ καλό το όνειρο για να είναι αληθινό....:-(:-(Περιμένω περίοδο λογικά τη Δευτέρα, οπότε από την παραπάνω εβδομάδα λέω να ξαναρχίσω τα ταξίδια:confused:

Magda περιμένουμε τα νέα σου:wink:!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας και ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή! Γεγονός παραμένει ότι όταν έχεις μηδενίσει το κοντέρ, μόνο μπροστά μπορείς να πάς! Εγώ έτσι το νιώθω. Και η διαδρομή, αν και αγχωτική, παραμένει πάντα ενδιαφέρουσα. :wink:;-) Στις εκδρομούλες λέμε ναι!!

ytBLp2.png

μια γνωστη μου το εχασε 5 μηνων της εσπασαν τα νερα..........σημερα το εμαθα.......μαζι θα γεννουσαμε.........:( :(

ρώτα τη λεπτομέρειες! Με ενδιαφέρει!!! Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με μένα! Εκτός αν πρόκειται για μένα.. Μπορεί να είμαστε γνωστές και δεν το ξέρουμε :eek:.. Λες;

Καλημέρα κορίτσια!

Κρατήστε μου μία θέση για την Καβάλα παρακαλώ... Έκανα τεστ το πρωί...δυστυχώς αρνητικό...:-( Ήταν πολύ καλό το όνειρο για να είναι αληθινό....:-(:-(Περιμένω περίοδο λογικά τη Δευτέρα, οπότε από την παραπάνω εβδομάδα λέω να ξαναρχίσω τα ταξίδια:confused:

Magda περιμένουμε τα νέα σου:wink:!

Ας μην απογοητευόμαστε από τα τεστ.. Το αρνητικό αλλάζει σε θετικό σε μια μέρα.. Ας ελπίζουμε! Δεν ξέρεις ποτέ...

κοριτσια καλημερα καλως ηρθες amaryllis,μακαρι να μην ερχοσουνα,σου ευχομαι να φυγεις γρηγορα απο αυτο το θεμα,οπως και σε ολες μας.μαλλον αυριο θα εχω γονιμες (γμτ,δεν εχω και κανενα συμπτωμα)και λεω να αγορασω τεστ ωορηξιας,βασικα εμενα με καιει στις 16 φεβρουαριου που περιμενω την 2η περιοδο και ξεκιναω αντιστροφη μετρηση για την θεραπεια.πλησιαζει ο καιρος και αγχωνομαι οτι δεν θα τα καταφερω,και φτου και απ'την αρχη.

Όχι απαισιοδοξίες! Όχι απαισιοδοξίες!!!!!!

Θα τα κατεφέρεις, όπως θα τα καταφέρουμε όλες μας!

Ψηλά το ηθικό!!!

Χαμόγελο!!

Πάμε!!!

Διαφημίσεις

Καλή μου tounts, δεν είμαι και κοριτσούδι, αισίως στα 36. Αλλά δεν πτοούμαι!! Τώρα όλο αυτό το βλέπω ως μια -πικρή και επώδυνη ψυχικά- δοκιμασία που μου έδειξε και τις αντοχές μου και το μέγεθος της επιθυμίας μου για ένα νέο μωράκι!!

Κι εγώ στα 36 είμαι..(και δεν έχω παιδί) Και όλοι μου λένε ότι είμαι νέα ακόμα κι εγώ αντιδρώ.. Αλλά γιατί να μην τους πιστέψω; Ε ναι λοιπόν!!! Νέα είμαι ακόμα!!!

Πίστεψέ το κι εσύ !! Αφού αυτό μας συμφέρει, αυτό θα σκεφτόμαστε!:wink:

Καλή μου Tounts είμαι τόσο απογοητευμένη τώρα που ειλικρινά δε μπορώ να ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι:-(. Θα το ξεπεράσω όμως γιατί θέλω να είμαι ήρεμη για τις νέες προσπάθειες:rolleyes:. Είναι και όλα αυτά τα "συμπτώματα" που θες δε θες σε κάνουν να ελπίζεις ότι το πέτυχες τελικά το πολυπόθητο και που κάνουν την απογόητευση μεγαλύτερη!

IchNp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Σήμερα είμαι αρρωστούλα και δεν πήγα για δουλειά!

Κορίτσιαααααααααααααααα, δεν είμαι πολύ καλά και προσωρινά αφήνω τα ταξίδια στην Καβάλα και δεν ξέρω μέχρι πότε. Παρ όλο που έχουμε μπει στη διαδικασί για μωράκι πάνω απο΄ένα χρόνο, με τον καλό μου μένουμε μαζί τέσσιρις μήνες. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τελικά αν μπορώ να μείνω με αυτόν τον άνθρωπο για όλη μου τη ζωή. Θα μου πείτε τώρα το καταλαβες;;;; και θα έχετε και δίκιο, αλλά ναι δεν ξέρω τι ΄΄εχω πάθει. Δεν είναι σοβαρα τα προβλήματα, ούτε βγαίνει, ούτε γκομενίζει (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) ΑΛΛΑ εί΄ναι ανεύθυνος, δε βοηθάει πουθενά, μπαίνει στο σπίτι κάθεται στον ΗΥ,κοιμάται και θέλει σεξ. Αυτή είναι η ζωή του. Για να πάμε ένα ταξίδι(που εγώ πεθαίνω για ταξίδια) το κάνει με με το ζόρι και φυσικά ποτε δεν το κανονίζουμε καιρό πριν. Όλο μου λέει θα δουμε όταν έρθει η ώρα(μια μέρα πριν δηλαδη). Και εντάξει τα οικονομικά του δεν πάνε καλά αλλά και εγώ δε του λέω να πάμε στις Αλπεις. Εκεί που του λέω τουλάχιστον δε θα πληρώνουμε σπίτι. Και εκτός από αυτό του λέω θα κανονίσω εγώ τα οικονομικά και πάλι "φέεεεεεεεεεεεεεεεετα". Τι να κάνω. Εγώ δεν ήμουν έτσι και εχω καντατήσει να κάθομαι σπίτι, να μην πηγαίνω πουθενά και το κακό είναι ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει η μουχλα και φοβάμαι..... ;)

Το ξέρω ότι έχετε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε αλλά κορίτσια μου περνάει από το μυαλό μου ο χωρισμός και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

ρώτα τη λεπτομέρειες! Με ενδιαφέρει!!! Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με μένα! Εκτός αν πρόκειται για μένα.. Μπορεί να είμαστε γνωστές και δεν το ξέρουμε :eek:.. Λες;

δεν νομιζω να μενεις Ηρακλειο Κρητη??

την ρωτησα πως αν εγινε ξαφνικα και μου ειπε οτι απλα πηγε τουαλετα και εκει το διαπίστωσε.........εχουμε τον ιδιο γιατρο με την κοπελα αυτη.......πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ!

Patousitsas καταρχας μη το δένεις ότι το τεστ ήταν σωστό. Εγώ τη δεύτερη φορά είχα δυο τεστ αρνητικά με καθυστέρηση(σελφ κλιαρ) και ήμουν έγκυος. Και εντάξυ η χοριακή τελικά ήταν χαμηλή αλλά η εγκυμοσύνη προχώρησε αρκετά.

Αν πάλι το τεστ είναι σωστό, μην απογοητεύεσαι........είναι θέμα δυο - τριών μηνών....;)

Διαφημίσεις

Martha μου καταρχήν να είσαι ψύχραιμη και να σκεφτείς το όλο θέμα πάρα πολύ σοβαρά. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι καμία απόφασή μας δεν πρέπει να λαμβάνεται εν θερμώ, πόσο μάλλον οι αποφάσεις που αφορούν την ίδια μας τη ζωή! Επειδή εσύ και μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις τι είναι σωστό για σένα, πιστεύω ότι και η απόφαση που τελικά θα πάρεις θα είναι η σωστή:wink: Εμείς θα είμαστε δίπλα σου;)

IchNp3.png

Αυτό μου λέει και η κολλητούλα μου patousitsas να μην παρω έτσι αποφάσεις αλλά αυτές τις μέρες τα σκεφτομουν και συνειδητοποιησα ότι είναι πολλά μικρά πραγματάκια που με ενοχλούσαν απο παλιά αλλά τα προσπερνούσα. Δυστυχώς αυτό το έχω παρει από τον πατέρα μου: Ανέχομαι, ανέχομαι, ανέχομαι ώσπου ξαφνικά ξεσπάω μία και καλή!(δε θα το πιστέψετε, με το που έγραψα αυτό με πήρε τηλ ο πατέρας μου)

Και έτσι λειτοργώ σε όλους τους τομείς και στη δουλειά μου ακόμα!

Κορίτσια δεν ξέρω, είναι πολλά που σκέφτομαι. Πάω μέχρι τον μπαμπά μου που με θέλει και θα μπω πάλι αργότερα!!!

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου!

Καλή μου Tounts είμαι τόσο απογοητευμένη τώρα που ειλικρινά δε μπορώ να ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι:-(. Θα το ξεπεράσω όμως γιατί θέλω να είμαι ήρεμη για τις νέες προσπάθειες:rolleyes:. Είναι και όλα αυτά τα "συμπτώματα" που θες δε θες σε κάνουν να ελπίζεις ότι το πέτυχες τελικά το πολυπόθητο και που κάνουν την απογόητευση μεγαλύτερη!

Σε καταλαβαίνω.. Δεν είναι εύκολο.. Αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει! Αυτό να σκέφτεσαι και να ζεις την κάθε μέρα σε όλο της το μεγαλείο. Όταν επικεντρωνόμαστε σε αυτά που δεν έχουμε, ξεχνάμε αυτά που έχουμε!

Όταν πέρασα το στάδιο της θλίψης μετά από την αποβολή, συνειδητοποίησα πόσα πράγματα έχω καταφέρει μέχρι εδώ που πάντα αγχωνόμουν μέχρι να γίνουν. (Να σπουδάσω, τι να σπουδάσω, πού να σπουδάσω, να βρω δουλειά, τι δουλειά, να ερωευτώ, ποιον να ερωτευτώ, πότε θα ερωτευτώ, να φτιάξω σπίτι, πώς να φτιάξω σπίτι, να παντρευτώ και πάει λέγοντας... )Ας κάνουμε μια παύση να χαρούμε ό,τι έχουμε μέχρι εδώ και θα έρθει και το μπομπιράκι.... Και μετά θα αγχωνόμαστε που αρρώστησε, που δεν θέλει να πάει σχολείο, που.. που... που...

Έτσι δεν είναι;

Κορίτσια καλημέρα!

Σήμερα είμαι αρρωστούλα και δεν πήγα για δουλειά!

Κορίτσιαααααααααααααααα, δεν είμαι πολύ καλά και προσωρινά αφήνω τα ταξίδια στην Καβάλα και δεν ξέρω μέχρι πότε. Παρ όλο που έχουμε μπει στη διαδικασί για μωράκι πάνω απο΄ένα χρόνο, με τον καλό μου μένουμε μαζί τέσσιρις μήνες. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τελικά αν μπορώ να μείνω με αυτόν τον άνθρωπο για όλη μου τη ζωή. Θα μου πείτε τώρα το καταλαβες;;;; και θα έχετε και δίκιο, αλλά ναι δεν ξέρω τι ΄΄εχω πάθει. Δεν είναι σοβαρα τα προβλήματα, ούτε βγαίνει, ούτε γκομενίζει (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) ΑΛΛΑ εί΄ναι ανεύθυνος, δε βοηθάει πουθενά, μπαίνει στο σπίτι κάθεται στον ΗΥ,κοιμάται και θέλει σεξ. Αυτή είναι η ζωή του. Για να πάμε ένα ταξίδι(που εγώ πεθαίνω για ταξίδια) το κάνει με με το ζόρι και φυσικά ποτε δεν το κανονίζουμε καιρό πριν. Όλο μου λέει θα δουμε όταν έρθει η ώρα(μια μέρα πριν δηλαδη). Και εντάξει τα οικονομικά του δεν πάνε καλά αλλά και εγώ δε του λέω να πάμε στις Αλπεις. Εκεί που του λέω τουλάχιστον δε θα πληρώνουμε σπίτι. Και εκτός από αυτό του λέω θα κανονίσω εγώ τα οικονομικά και πάλι "φέεεεεεεεεεεεεεεεετα". Τι να κάνω. Εγώ δεν ήμουν έτσι και εχω καντατήσει να κάθομαι σπίτι, να μην πηγαίνω πουθενά και το κακό είναι ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει η μουχλα και φοβάμαι..... ;)

Το ξέρω ότι έχετε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε αλλά κορίτσια μου περνάει από το μυαλό μου ο χωρισμός και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Αχ! Μια από τα ίδια.. Τα έχω φάει με το κουτάλι!

Έκανα τα πάντα. Φωνές, απειλές, γλυκήτητα..τίποτα!

Μόλις άρχισα να βγαίνω μόνη μου και να κανονίζω ταξίδια με φίλες, ταρακουνήθηκε! Τώρα έχει αλλάξει 180 μοίρες...αλλά δεν ήταν εύκολο..

Συμβουλή: Πάλεψέ το με σύστημα και προς Θεού μη μουχλιάζεις μαζί του. Η ευτυχία μας, είναι προπαντός δική μας υπόθεση.

δεν νομιζω να μενεις Ηρακλειο Κρητη??

την ρωτησα πως αν εγινε ξαφνικα και μου ειπε οτι απλα πηγε τουαλετα και εκει το διαπίστωσε.........εχουμε τον ιδιο γιατρο με την κοπελα αυτη.......πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ!

όχι..Αθήνα μένω.. Απλώς με ενδιαφέρει αν της είπε ο γιατρός ότι φταίει κάποιο μικρόβιο.. Τέλος πάντων τι της είπε ο γιατρός θέλω να μάθω..

Έτσι μου ρχεται να σπουδάσω ιατρική ρε γαμώτο.. Δε βγάζω άκρη...

Κι εμένα πάντως έτσι ξαφνικά έσπασαν. Απλώς είδα μια βλέννα ροζ 2 ώρες νωρίτερα (που διάβασα εκ των υστέρων στο ίντερνετ ότι μπορεί να είναι ένδειξη επερχόμενου τοκετού)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...