Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κι εγω μαζι σου...μερα την αποξεση σκεφτομαι διαφορετικα τα πραγματα,τα αξιολογω διαφορετικα!!!!!!!!!!

...

εγώ πάντως έτσι τα σκεφτόμουν και από πριν... ;) τουλάχιστον όσο αφορά τα τραπεζώματα, τις δουλειές του σπιτιού, τα πεθερικά...

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ξαναμπηκα για λιγο γιατι σκεφτομουν την μαμα4 δεν ξαναεμφανιστηκε απο την μερα που ητα να παει στο γιατρο εχετε κανενα νεο της?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εγώ πάντως έτσι τα σκεφτόμουν και από πριν... ;) τουλάχιστον όσο αφορά τα τραπεζώματα, τις δουλειές του σπιτιού, τα πεθερικά...

και τι καλα που εκανες.......;)

εγω τωρα συνειδητοποιω πως καποια πραγματα για τα οποια τρελαινομαστε δεν εχουν και τοση αξια για να χαλαμε τη ζαχαρενια μας....

βλεπω πως ετσι περναω καλυτερα!!!!!!!

τουντς ξεχεριαστηκα με το τενις...αστα να πανε...ποναωωω...(τι τα θελω κι εγω η αγυμναστη...)

1a0fd6e0b8.png

ρε κοριτσια ξαναμπηκα για λιγο γιατι σκεφτομουν την μαμα4 δεν ξαναεμφανιστηκε απο την μερα που ητα να παει στο γιατρο εχετε κανενα νεο της?

δεν εχουμε νεα της καθολου απο τοτε....

ας ελπισουμε οτι δυσκολευεται με το καινουργιο ιντερνετ.......

ετοιμη εσυ??;)

1a0fd6e0b8.png

ναιιιιι περιμενω την κυριακη φτου φτου να μην ερθει αλλα με δυο προσπαθειες δεν εχω πολλες ελπιδες αλλα εχω χιχιχιχι εσυ?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

και τι καλα που εκανες.......;)

εγω τωρα συνειδητοποιω πως καποια πραγματα για τα οποια τρελαινομαστε δεν εχουν και τοση αξια για να χαλαμε τη ζαχαρενια μας....

βλεπω πως ετσι περναω καλυτερα!!!!!!!

τουντς ξεχεριαστηκα με το τενις...αστα να πανε...ποναωωω...(τι τα θελω κι εγω η αγυμναστη...)

Το κακό με το τένις είναι ότι ενώ κάτω κορμό γυμνάζει τέλεια (λόγω πήγαιν έλα) Ο άνω κορμός, γυμνάζεται κατά το ήμιση..Είχα μια συνάδελφο προπονήτρια και ήταν το ένα της χέρι γυμνασμένο, το άλλο πλαδαρό και το μαύρισμά της ξεκινούσε από την κάλτσα και πάνω.. ΜΙα ομορφιά ήταν!! Εκείνη όμως χτύπαγε καθημερινά 8ωρα στο γήπεδο.. Στο τέλος τα παράτησε και έγινε κομμώτρια :confused:

δυστυχώς :-(

νινακι πρεπει να κλεισω δεν εχω κανει ακομα μπανιο μην παω κ αμπανιριστη στο γιατρο τα λεμε αυριοοοο φιλακιααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μακαρι ποτε δεν ξερεις....;););)

εγω απο τον αλλο μηνα αρχιζω προσπαθειες....!

προβληματιζομαι ομως και κανω δευτερες σκεψεις....τυπου μηπως να το αφηναμε για αργοτερα....!γιατι οσο ο Μαης ηταν μακρυα αδημονουσα και τωρα που κοντοζυγωνει δειλιαζω??

1a0fd6e0b8.png

μακαρι ποτε δεν ξερεις....;););)

εγω απο τον αλλο μηνα αρχιζω προσπαθειες....!

προβληματιζομαι ομως και κανω δευτερες σκεψεις....τυπου μηπως να το αφηναμε για αργοτερα....!γιατι οσο ο Μαης ηταν μακρυα αδημονουσα και τωρα που κοντοζυγωνει δειλιαζω??

γιατί ξέρεις ότι θα σε φάει το άγχος.. Εγώ λέω να ξεκινήσεις, αλλά χωρίς να μετράς μέρες και όταν είσαι έτοιμη για πιο εντατικές προσπάθειες, βλέπεις! Δεν ξέρεις.. Μπορεί και να έρθει εντωμεταξύ.. ;)

Διαφημίσεις

Το κακό με το τένις είναι ότι ενώ κάτω κορμό γυμνάζει τέλεια (λόγω πήγαιν έλα) Ο άνω κορμός, γυμνάζεται κατά το ήμιση..Είχα μια συνάδελφο προπονήτρια και ήταν το ένα της χέρι γυμνασμένο, το άλλο πλαδαρό και το μαύρισμά της ξεκινούσε από την κάλτσα και πάνω.. ΜΙα ομορφιά ήταν!! Εκείνη όμως χτύπαγε καθημερινά 8ωρα στο γήπεδο.. Στο τέλος τα παράτησε και έγινε κομμώτρια :confused:

δυστυχώς :-(

μη μου λες τετοιααααα.......

λες ξαφνικα να γινω κατα το ημιση γραμμωμενη και να'χω θεμα???:confused:

ενταξει εγω για μια ωριτσα παω γιατι μετα τα παιζω....το καλο ειναι πως ιδρωνω οποτε θα χασω τιποτα δε μπορει...ασε που αρχισα και το κουακερ το πρωι στο οποιο εχω αναποθεσει πολλες ελπιδες......αχ αχ

1a0fd6e0b8.png

κ γω νινακι αλλα δεν θα το βαλω κατω οτι εχει πει ο θεος αν ειναι να μου το δωσει θα μου το δωσει αν οχι κατι θα ξερει καλιτερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...