Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

καλα αν εχεις ηδη πολλες βλαστοκυστες και δεν εχεις κανει ετ, μην προκαταβαλεις. ειδικα αν ειναι κ καλες, ολα καλα θα πανε. κι εφοσον δεν εχει θεμα και το σπερμα, αυτο σημαινει οτι μια χαρα λειτουργησαν και τα ωαρια σου και το σπερμα. δεν εχει να σε αγχωνει κατι, εφοσον εφτασες ως εδω. το πριν ειναι το ζητημα. εγω παντως που εκανα και γυμναστικη εντατικα (και ζορικα πραγματα, δεν πηγαινα δηλαδη για ενα τζοκινγκ), ποτε δεν ειδα διαφορα. δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο στο ΣΠΩ. 

Ναι ναι, δεν έχω κάνει ετ ακόμη. Ξεκίνησα χθες duphaston για να μου έρθει περίοδος, γιατί ξεφεύγει πάλι το πράγμα, μπας και ξεκινήσουμε επιτέλους προετοιμασία. Οπότε, θα δούμε και στην πράξη τι γίνεται!

Απλά κάποια στιγμή μου είχε πει μια γυναικολόγος να δοκιμάσω με γυμναστική. Ίσως είναι πιο σημαντικό το φυσιολογικό βάρος βέβαια.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν φοβαμαι απλα αγχωθηκα

Άντε καλέ... Πες ότι πας σε μπογιατζή.. Σιγά! (που μου ρθε ο μπογιατζής δεν ξέρω... :rolleyes:)

Κορίτσια πήρα και επισήμως το αποτέλεσμα της 2ης χοριακής. Είναι 564!!!

Αχχχ!! Τι μου θύμισες... 564 είχα κι εγώ κάποτε... !!

Αλλά εσένα θα ναι τυχερό!!!! Στο υπογράφω!!!!!!:D

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ανδριάνα μου να μην αγχωνεσε όλα θα πάνε καλά!!!

Δες ποσες εγκυομσυνες ανακοινωθηκαν!!!

Σε λίγο θα ερθει και η σειρά μας!!!!

και όλα θα πάνε καλά!!! σε όλα τα κοριτσια!!!!

Μετα την βροχη ερχετε το ουρανιο τόξο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λέω να μου δώσω μια τιμητική άδεια για σήμερα!! (Ή μήπως να την ονομάσω αιμοδοτική, πράγμα που ισχύει κιόλας???)

Εύχομαι η χαρά να μείνει, το άγχος δεν σταματάει ποτέ!!! Σας αφήνω για τώρα, ίσως μπω αργότερα!! Φιλιά!!!!!!!!!!

Α, πριν φύγω, να σας πω πως το ανακοίνωσα στον άντρα μου??

Με είχε πάρει τηλέφωνο συγχισμένος με τη δουλειά και του στέλνω μην:

"Μωρό μου, πες τους να μη σε πρήζουν και πολύ, γιατί εγκυμονείς!! Και θα είναι και αλήθεια, καθώς έκανα τεστ και βγήκε θετικό!! Είμαστε ή όχι σάρκα μία??? Έτσι είπε και ο παπάς και ήταν και όλοι τους παρόντες!!"

Φιλιά!!

ytBLp2.png

Α, πριν φύγω, να σας πω πως το ανακοίνωσα στον άντρα μου??

Με είχε πάρει τηλέφωνο συγχισμένος με τη δουλειά και του στέλνω μην:

"Μωρό μου, πες τους να μη σε πρήζουν και πολύ, γιατί εγκυμονείς!! Και θα είναι και αλήθεια, καθώς έκανα τεστ και βγήκε θετικό!! Είμαστε ή όχι σάρκα μία??? Έτσι είπε και ο παπάς και ήταν και όλοι τους παρόντες!!"

Φιλιά!!

και ακόμα είναι όρθιος; Μπράβο σκαρί!!!! Γερό άντρα πήρες όμως!!!! :D

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ εγω κ τις δυο φορες ημουν τοσο ταραγμενη που τον πηρα κ του ειπα αντρεααα εκανα τεστ κ ειναι θετικο

κ η ατακα του

υσηχασε θα ζησεις νομιζε οτι του εκανα πλακα τηνδευτερη δε δεν το πιστευε πως ημουν γιατι ειχαμε πολυ λιγες επαφες κ μου ελεγε αποκλειεται να εισαι μωρη μη γκαστρωθηκες με καναν αλον χαχαχαχα τεστ dna αλος πασχαλης με βρηκε χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ετσι σε θέλω!!!!!!!!!

εγω κοριτσια ειδικα μετα την αποξεση εχω αναθεωρησει πολλα απο αυτα τα πραγματα!

και στην γιορτη του αντρα μου εξω βγηκαμε με κατι φιλους!

Κι εγω μαζι σου...μερα την αποξεση σκεφτομαι διαφορετικα τα πραγματα,τα αξιολογω διαφορετικα!!!!!!!!!!

Adnihor να ζησουν τα παιδια και παντα χαμογελα ευχομαι.Μην αγχωνεσαι για το απογευμα,ισα ισα που θα χεις μια δευτερη γνωμη που θα σε κανει να νιωθεις πιο ασφαλης........!

Μαγδα μου εγω ξεκιναω τα ταξιδια απο μεσα Μαίου και βλεπουμε...

Τουντς,Vasdeli ειστε καλα??

ιπποκαμπακι μια βδομαδα εμεινε...δυσκολη μεν αλλα θα περασει!!!!!!σκεψου το μετααααααααα...........

1a0fd6e0b8.png

χαχαχαχαχ εγω κ τις δυο φορες ημουν τοσο ταραγμενη που τον πηρα κ του ειπα αντρεααα εκανα τεστ κ ειναι θετικο

κ η ατακα του

υσηχασε θα ζησεις νομιζε οτι του εκανα πλακα τηνδευτερη δε δεν το πιστευε πως ημουν γιατι ειχαμε πολυ λιγες επαφες κ μου ελεγε αποκλειεται να εισαι μωρη μη γκαστρωθηκες με καναν αλον χαχαχαχα τεστ dna αλος πασχαλης με βρηκε χαχαχα

εμ γι αυτό το Νοέμβριο κάνετε γλέντια.. Ίδιο όνομα έχετε εεε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...