Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ο μακης ειναι διακοπες στην θεσσαλονικη ειπαμε!!!!!

νιωθω πως θα κανω 9 μηνες να τον δω χαχαχα(θα θελα)!!!!!

ιπποκαμπακι εσενα θα ναι παραπανω αφου ποσα ειπαμε πως εχουμε 3 η 4?

3 μωρουλια ,νιωθω κατι τσιμπηματα στην κοιλια,την προηγουμενη φορα ειχα τσιμπηματα στην μητρα,λετε να δουλευουν τα μαναρια μου?:P:p ή ειναι και απο τα φαρμακα γιατι τα παιρνω και με τις χουφτες.:(:(

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας πω οτι ο αντρούλης μου έχει κρεοπωλείο!!!

ε τότε θα έχει και έτοιμα ρολά! Κοπάνα ένα στο φούρνο με πατάτες και εντάξει!

Εμείς χθες φάγαμε ρολό κοτόπουλο με πιπεριές στο φούρνο.. (οι πατάτες απαγορεύονται.. είπαμε..)

3 μωρουλια ,νιωθω κατι τσιμπηματα στην κοιλια,την προηγουμενη φορα ειχα τσιμπηματα στην μητρα,λετε να δουλευουν τα μαναρια μου?:P:p ή ειναι και απο τα φαρμακα γιατι τα παιρνω και με τις χουφτες.:(:(

τα ζουζουνάκια σου είναι καλέ;)

θα δεις σε 1 εβδομάδα!!1

Διαφημίσεις

ε τότε θα έχει και έτοιμα ρολά! Κοπάνα ένα στο φούρνο με πατάτες και εντάξει!

Εμείς χθες φάγαμε ρολό κοτόπουλο με πιπεριές στο φούρνο.. (οι πατάτες απαγορεύονται.. είπαμε..)

τέλειο και για τους υπολοιπους 11 τι είπαμε? χα χα χα!!!

τα μαναρακια σου ειναι καλε!!!!!!!

αχ αντε μια βδομαδα εμεινε!!!!!!!!

με ουζο κρεας????

δεν πολυ ταιριαζει αλλα υπαρχουν λυσεις!!

εγω σε αυτην την περιπτωση (εμεις εδω εχουμε την ρακι) θα επαιρνα ετοιμα απο σουπερ μαρκετ κεφτεδακια που απλα θελουν ζεσταμα, πατατες θα εβαζα στο φουρνο (σιγα μην τηγανησω) ή θα επαιρνα ετοιμες προτηγανισμενες (!) αγγουρακια και ντοματουλα ,αυγα βραστα ή ομελετα , γαριδες βραστες (ψηνονται γρηγορα) παντζαρια ετοιμα και αυτα βρασμενα ,ελιτσες , φετα ή γραβιερα ή και τα δυο ,παριζακι, τυροπιτακια ή χορτοπιτακια, ε αυτα!

καλε,μας ανοιξες την ορεξη,εχουμε και εγκυο γυναικα (την αμαρυλλις εννοω),

αγγελα εαν θελεις κανε μια καρμποναρα στο φουρνο κοψ'την μικρα κομματακια , παρε και ποικιλια τυριων και αλλαντικων,ρωσικη,τζατζικη,κ.α.,ε,με ολα αυτα χορτασαμε και εμεις ,εσεις δεν θα χορτασετε!!!:tongue::tongue:,εσυ αποφασιζεις και γρηγορα γιατι με το μπουρου-μπουρου δεν θα κανεις τιποτα στο τελος.φιλια!!

Διαφημίσεις

χαχαχα ατζελα τα ιδια τραβας με μενα 110 ο δικος μου κ ευτηχως που δεν κανει διαιτα μην χασει κανα γραμμαριο κ μας λειψει μετα χαχαχαχα

ιπποκαμπακι τα μωρα ειναι βρε μια βδομαδουλα εμεινε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

...

Αμαρυλλίς!!!!! γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Τα ευχαριστήθηκα πολύ τα τύμπανα!!!!!

πιατίνια ήτανε; Πώς τα άκουσα εγώ για τύμπανα; Μούμπλε μούμπλε!!! :-)

Τύμπανα ήταν στην αρχή, άφησα τα ξυλάκια τους και έπιασα μετά τα πιατίνια (το ταντά!!) Για το μωρό αυτό και φιλαρμονική θα διευθύνω!!

Βρε Angela μου, είσαι στην πηγή και ψάχνεις για μεζεδάκια??????? Πες του ανθρώπου να φέρει πανσετούλες, λουκανικάκια, ρολά όπως ορθότατα είπαν οι προλαλήσασες, και δώστου την ικανοποίηση να αποδείξει στους φίλους του τί καλός γνώστης των κρεάτων είναι ......... και τί καλός ψήστης!!!;)

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...