Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ενημέρωση: Η ζυγαριά σήμερα έδειξε 67,4.. Τα ίδια Παντελάκη μου.. (και τελικά παγωτό δεν έφαγα.. Ίσα που έριξα την ιδέα.. Έφαγα όμως κουβερτούρα με γέμιση πορτοκάλι... αμαρτία είναι κι αυτό.. :wink: )

ελα μωρε τουντσακι λεπτομερειες ειναι αυτες!

τι 67 τι 57 αρκει να νιωθουμε εμεις καλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι αμαρτια γουρουνια ειναιχαχαχαχαχ ασορτι τσαντα δεν μου εδωσαν λες να με κοροιδεψαν??/

Σίγουρα σε κορόιδεψαν!!! ...

Κι εμένα έτσι μου κάνουν συνέχεια.. .. Με βλέπουν ροζ με στριφτή ουρά και με κοροιδεύουν.. :-(

ελα μωρε τουντσακι λεπτομερειες ειναι αυτες!

τι 67 τι 57 αρκει να νιωθουμε εμεις καλα!!!!!!!

έλα ντε.. Δίκιο έχεις...

Άσε που σκέφτομαι μήπως το σύμπαν θέλει να μου πει να παίξω κανένα λόττο.. Όλο στα ίδια νούμερα τριγυρίζω... Λες;

έλα ντε.. Δίκιο έχεις...

Άσε που σκέφτομαι μήπως το σύμπαν θέλει να μου πει να παίξω κανένα λόττο.. Όλο στα ίδια νούμερα τριγυρίζω... Λες;

εγω θα τα ειχα παιξει ηδη!!!!!!!

εγω ουτε καν ζυγιζομαι!!

εχω την ψυχολογια στο πατωμα να κανω και διατα δεν λεει!!!

Διαφημίσεις

Vasdeli μπορεί να δεις τους καπνούς που βγάζω αυτην τη στιγμή κοντά είμαστε!!!

έχει ωραιότατα έτοιμα πράγματα για ουζάκι.. Πιπεριές φλωρίνης σε βάζο, θαλασσινά έτοιμα μαγειρεμένα, κονσέρβες, ελιές, τυράκι, σαλάτες κομμένες, παξιμάδια... Μια χαρά θα τα καταφέρεις. Και με τόσους καπνούς, θα τα κάνεις και καπνιστά!!! Τέλεια!!!!:)

η αδελφη μου που εχει το εκκλησακι της Αγ.Παρασκευης στο σπιτι της

(το εχει φτιαξει αφιερωμενο στην Χαρη της) κανει παντα τραπεζι!

αυτο που μπορεις να κανεις για να μην κουραστεις παντως ειναι να παρεις ΕΤΟΙΜΑ!!

να καταλαβει και ο αντρας (στελτον να τα παρει κιολας) οτι αυτες οι αποφασεις παιρνονται απο κοινου!!!!!!

καλή η ιδέα σου αλλα 10 χρόνια παντρεμένη δεν εχω πάρει έτοιμα τώρα θα του το κάνω? εξάλλου ντρέπομαι που θα είναι και τα πεθερικά μου

καλή η ιδέα σου αλλα 10 χρόνια παντρεμένη δεν εχω πάρει έτοιμα τώρα θα του το κάνω? εξάλλου ντρέπομαι που θα είναι και τα πεθερικά μου

χαχα!!!ντρεπεσαι??στην Κερκυρα λεμε οποιος ντρεπετε κακα ζει!!

Διαφημίσεις

Ήρθα και γω!

Στέλνω σε όλες σας τις πιο γλυκές μου καλησπέρες!

Αποτέλεσμα χοριακής του Σαββάτου....(ήχος από τύμπανα) .....ταντά (ήχος από πιατίνια)...... 200!

Σήμερα το πρωί έκανα την επαναληπτική και περιμένω αποτελέσματα.......

ytBLp2.png

καλημερα vasdelaki!!!

πάνω που είπαμε να ξεκινήσουμε κανένα μπανάκι ο καιρός μας τα χάλασε!!!

Adnihoraki το έχω ξανα ακούσει για την ζώνη απο τη φίλη μου!!! της την είχαν δανίσει και εκείνης, και έπιασε! το ίδιο εύχομαι και σε εσένα! Α!! και μόλις πάρεις το μπεμπάκι σπιτι σου στείλε την και σε μένα έτσι?;)

Εγώ κοριτσάκια έχω πολλές τσατίλες τώρα:mad: είχα κανονήσει ευχέλαιο στο σπίτι και σήμερα ο αντρούλης μου μου είπε οτι το είπε σε μερικούς ακόμα για να ετοιμάσω ένα ουζάκι μετά!!!:shock:

Θα έχω το ευχέλαιο θα έχω και να ετοιμάσω φαγητά! έξαλλη έχω γίνει:mad:

ελα μωρε,μην του χαλας χατιρι,και εσυ κανε κανενα μεζε πρεπει να κανεις φαγητα!!!:idea::idea:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...