Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

NOMIΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 'Η ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΟΥΜΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ Η ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ?ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

στις 6/2 περιμενω το αργοτερο!

τεσπα υπομονη θα αφησω να περασουν 2-3 μερες και αν δεν ερθουν παω την Δευτερα για χοριακη!

Διαφημίσεις

στις 6/2 περιμενω το αργοτερο!

τεσπα υπομονη θα αφησω να περασουν 2-3 μερες και αν δεν ερθουν παω την Δευτερα για χοριακη!

Sorry,katalava la8os.....

Prospa8hse na hremhseis giati an telika den eisai egkuos h apogohteysh 8a einai megalh.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 37,1 ΜΕ 37.2 ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΣΧΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΗΛ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,,,, ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??

έχει δίκιο η mama4 αλλά επειδή κι εγώ την εβδομάδα που περίμενα να αδιαθετήσω και τελικά ήμουν έγκυος.. έβαζα κάθε μέρα θερμόμετρο και ήμουν γύρω στο 37 +.. νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για εγκυμοσύνη... Άλλα συμπτώματα έχεις;

Εγώ είχα πρησμένο στήθος και πονάκια χαμηλά στην κοιλιά που έλεγα ότι ήταν επειδή περίμενα περίοδο, συχνουρία που έλεγα ότι οφειλόταν στο άγχος ή στα πολλά νερά που έπινα, αυξημένη τάση για φαγητό που έλεγα ότι οφειλόταν στη λαιμαργία μου :rolleyes: ... Αυτά!

Καλησπέρα σε όλες σας. Επιτρέψτε μου να συστηθώ. Είμαι η περήφανη μαμά μιας μικρής 3,5 χρονών που ενσαρκώνει ό,τι είχα ποτέ μου ονειρευτεί. Και που μου ήρθε τόσο εύκολα, που ούτε είχα ποτέ διανοηθεί ότι η επόμενη εγκυμοσύνη θα αργούσε, ή θα ερχόταν και θα έφευγε τόσο σύντομα. Και συνοψίζω: Σεπτέμβριος 2009 βιοχημική, Οκτώβριος 2009 σύλληψη και σουπερ χοριακές, Νοέμβριος 2009 παλλινδρόμηση στην 8η εβδομάδα - απόξεση. Ξέρω πως υπάρχουν και χειρότερα, αλλά για μένα αυτό ήταν μέχρι τώρα το χειρότερο. Σας βρήκα τυχαία μέσα στις μαύρες μου και σας παρακολουθούσα από καιρού εις καιρόν. Τώρα νιώθω έτοιμη να το μοιραστώ, να βοηθήσω και να βοηθηθώ.

ytBLp2.png

Καλησπέρα σε όλες σας. Επιτρέψτε μου να συστηθώ. Είμαι η περήφανη μαμά μιας μικρής 3,5 χρονών που ενσαρκώνει ό,τι είχα ποτέ μου ονειρευτεί. Και που μου ήρθε τόσο εύκολα, που ούτε είχα ποτέ διανοηθεί ότι η επόμενη εγκυμοσύνη θα αργούσε, ή θα ερχόταν και θα έφευγε τόσο σύντομα. Και συνοψίζω: Σεπτέμβριος 2009 βιοχημική, Οκτώβριος 2009 σύλληψη και σουπερ χοριακές, Νοέμβριος 2009 παλλινδρόμηση στην 8η εβδομάδα - απόξεση. Ξέρω πως υπάρχουν και χειρότερα, αλλά για μένα αυτό ήταν μέχρι τώρα το χειρότερο. Σας βρήκα τυχαία μέσα στις μαύρες μου και σας παρακολουθούσα από καιρού εις καιρόν. Τώρα νιώθω έτοιμη να το μοιραστώ, να βοηθήσω και να βοηθηθώ.

Καλώς ήρθες Amaryllis.. Καταλαβαίνουμε όλες πως νιώθεις.. Καλά έκανες και ήρθες στην παρέα μας.. Θα σε πάμε και βόλτες με το πούλμαν να ξεχαστείς.. Θα δεις! Όλα θα πάνε καλά!!!

Διαφημίσεις

Ακριβώς επειδή καταλαβαίνετε ήρθα. Και ακριβώς επειδή η κοινή εμπειρία είναι ο κοινός παρανομαστής μας. Αλλά και επειδή εδώ συναντά κανείς μια ειλικρινή συμπαράσταση και μοιράζεται την κοινή ελπίδα. Αυτή, δεν την έχω χάσει!! (Ευτυχώς)

ytBLp2.png

Ακριβώς επειδή καταλαβαίνετε ήρθα. Και ακριβώς επειδή η κοινή εμπειρία είναι ο κοινός παρανομαστής μας. Αλλά και επειδή εδώ συναντά κανείς μια ειλικρινή συμπαράσταση και μοιράζεται την κοινή ελπίδα. Αυτή, δεν την έχω χάσει!! (Ευτυχώς)

Αλίμονο! Σιγά μη χάσεις την ελπίδα! Έχεις ήδη ένα κοριτσάκι και φαντάζομαι ότι είσαι και πολύ νέα ακόμα.. Θα παλέψεις, θα νικήσεις και μετά θα θυμάσαι τις περιπέτειές σου αυτές και θα χαμογελάς... Θα δεις!!!

εγω κουραστηκα να ακουω τον καθενα να λεει την γνωμη του γιατο τι συνεβει κ ειχα αυτες τις δυο αποβολες δεν ξερετε τι εχω ακουσει ως ωρας ,τους εχω γραψει ολλους κ εχω πιστη οτι ο θεος θα με αξιωσει γρηγορα να γινω μανα το εχω αφησει στα χερια του.δεν ξερω αν ειναι παρανοια του μυαλου μου αλλα εχω πολυ καλη θετικη ενεργεια οτι ολα θα πανε καλα κ γρηγορα μαλιστα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλή μου tounts, δεν είμαι και κοριτσούδι, αισίως στα 36. Αλλά δεν πτοούμαι!! Τώρα όλο αυτό το βλέπω ως μια -πικρή και επώδυνη ψυχικά- δοκιμασία που μου έδειξε και τις αντοχές μου και το μέγεθος της επιθυμίας μου για ένα νέο μωράκι!!

Όσο για τους άλλους adnihor μου, εμένα λίγο με νοιάζει τι λένε. Πλέον με ενδιαφέρει να πάνε όλα καλά, ας μην είναι και γρήγορα (που ποιός λέει όχι βέβαια!!)

ytBLp2.png

amaryllis καλωήρθες!

το μονο σίγουρο ειναι οτι μονο όποιος έχει βιώσει τέτοιες έπώδυνες καταστάσεις μπορει να σε καταλάβει!όπως έπίσης και την επιθυμία για μια εγκυμοσύνη!!

ελπίζω και ευχομαι σύντομα να χαρίσεις στο παιδάκι σου ενα αδελφάκι!!!

adnihor καλα κάνεις και δεν δίνεις σημασία και οσο αναφορά την πίστη κανέναν δεν έβλαψε να πιστευει!!και εγω ειμαι της ίδιας νοοτροπιας!!

οσο αναφορα για την θερμοκρασια εβαλα παλι το μεσημερι 2 φορες και ηταν 37.2.....

ας περιμενουμε ομως γιατι εχω την αισθηση οτι αυτο τον μήνα θα πάρω το πουλμαν για Καβαλα!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!

1.ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ - ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΦΑΛΟ!!!

2.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!!!

3. ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!

4.ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!

5.ΕΧΩ ΑΕΡΙΑ

6.ΑΟΣΜΑ ΑΣΠΡΑ ΠΥΧΤΑ ΥΓΡΑ

ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

δεν ξερω αν τα κανει το μαυλο αλλα αυτα ειναι καραμπινατα συμπτωματα!!!!!!

ποτε περιμενεις??

πρεπει παιδια να ακουσω εγκυμοσυνη σημερα οπωςδηποτε!!!!!!!

μια γνωστη μου το εχασε 5 μηνων της εσπασαν τα νερα..........σημερα το εμαθα.......μαζι θα γεννουσαμε.........:( :(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

MARIAEFI MOY ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

AMARYLLIS ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΝΟ ΣΟΥ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙΣ Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ''ΕΚΔΡΟΜΕΣ''!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!

1.ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ - ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΦΑΛΟ!!!

2.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!!!

3. ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!

4.ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!

5.ΕΧΩ ΑΕΡΙΑ

6.ΑΟΣΜΑ ΑΣΠΡΑ ΠΥΧΤΑ ΥΓΡΑ

ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΙΒΟΥΜΕ!!!

κοριτσια καλημερα καλως ηρθες amaryllis,μακαρι να μην ερχοσουνα,σου ευχομαι να φυγεις γρηγορα απο αυτο το θεμα,οπως και σε ολες μας.μαλλον αυριο θα εχω γονιμες (γμτ,δεν εχω και κανενα συμπτωμα)και λεω να αγορασω τεστ ωορηξιας,βασικα εμενα με καιει στις 16 φεβρουαριου που περιμενω την 2η περιοδο και ξεκιναω αντιστροφη μετρηση για την θεραπεια.πλησιαζει ο καιρος και αγχωνομαι οτι δεν θα τα καταφερω,και φτου και απ'την αρχη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...