Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, arivou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχει δοκιμάσει καμία το πρωτόκολλο ήπιας διέγερσης και αν έχει αποδώσει?έκανα πριν δύο μήνες πρωτόκολλο με πλήρη διέγερση αλλά το αποτέλεσμα ήταν δύο ωάρια που βάλαμε κιόλας αλλά δεν πέτυχε οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό τώρα!

Καλημέρα! Και εγώ είχα κάνει φουλ διέγερση και δεν πήραμε καν ωάριο,ενώ στην ήπια τα πήγαμε πολύ καλά. Με femara & orgalutran πήραμε την πρώτη φορά δέκα ωάρια και τη δεύτερη(μετά από τρία χρόνια) τρία.Καλη επιτυχία 🥰 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλε οι φωτο χαχαχα

μου εφεραν μια ζωνη απο το αγιο ορος να την φοραω απο τωρα μεχρι να μεινω εγκυος κ γεννησω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες κορίτσια!

Έπεσε δουλειά στο γραφείο γιαυτό δεν μπήκα πιο πριν...

Ιπποκαμπάκι, κάνε λίγο υπομονή ακόμη, μια βδομαδούλα έμεινε!

Mariaefi μου, ελπίζω να είσαι καλά, κι εμείς πήγαμε εκκλησία χθες και πράγματι ένιωσα πολύ καλύτερα!

Μάγδα, τι έγινε τελικά; πήγες στον γιατρό σου;

Τουντς, πώς πάει η μετακόμιση; Σιγή ιχθύος...πού είσαι παιδί μου;

Νικάκι, το κουάκερ είναι καταπληκτικό. Το κάνω στην κόρη μου με γάλα και λίγο μέλι για βραδυνό και πραγματικά βοηθά στο εντεράκι και είναι και χορταστικό...Αν το θες αλμυρό μπορείς να βάλεις αλάτι ή λίγο τυράκι....μούρλια, είναι!

Αδριανή, περιμένουμε το συγκλονιστικό!!!!

Ιόλη, τι νέα;

Δήμητρα, πώς είσαι;Λίγο καλύτερα;

Κατερίνα, τι κάνεις καλή μου;

Αngela, τι κάνεις γειτόνισσα;

Καλημέρα, Βασδέλι μου, κανένα νέο. Χθες έπρεπε να ξεκινήσω τα τεστ ωορρηξίας και το ξέχασα. Θα τα ξεκινήσω σήμερα αλλά δεν έχω και καμια ιδιαίτερη όρεξη ούτε για τεστ ούτε για σεξ:D:D:D

καλημερα vasdelaki!!!

πάνω που είπαμε να ξεκινήσουμε κανένα μπανάκι ο καιρός μας τα χάλασε!!!

Adnihoraki το έχω ξανα ακούσει για την ζώνη απο τη φίλη μου!!! της την είχαν δανίσει και εκείνης, και έπιασε! το ίδιο εύχομαι και σε εσένα! Α!! και μόλις πάρεις το μπεμπάκι σπιτι σου στείλε την και σε μένα έτσι?;)

Εγώ κοριτσάκια έχω πολλές τσατίλες τώρα:mad: είχα κανονήσει ευχέλαιο στο σπίτι και σήμερα ο αντρούλης μου μου είπε οτι το είπε σε μερικούς ακόμα για να ετοιμάσω ένα ουζάκι μετά!!!:shock:

Θα έχω το ευχέλαιο θα έχω και να ετοιμάσω φαγητά! έξαλλη έχω γίνει:mad:

εννοειται ατζελα μου αν δεν εχεις ηδη κανει παιδι μεχρι τοτε

μεχρι να μεινω εγκυος κ να ερθει η ωρα να γεννησω ελπιζω να κοντευεις κ συ

νιωθω πολυ περιεργα που την φοραω αλλα μπορεις να ρωτησεις την φιλη σου την φοραγε προτου μηνει εγκυος η αφοτου εμεινε?εμενα μου ειπαν να την φοραω απο τωρα αλλα οταν ερχομαι σε επαφη πρεπει να την βγαζω?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

νιωθω πολυ περιεργα που την φοραω αλλα μπορεις να ρωτησεις την φιλη σου την φοραγε προτου μηνει εγκυος η αφοτου εμεινε?εμενα μου ειπαν να την φοραω απο τωρα αλλα οταν ερχομαι σε επαφη πρεπει να την βγαζω?

χα χα χα χα :-) Σου δώσαν και ασορτί τσάντα; χι χι χι χι

Και όταν η κοιλιά σου θα γίνει τούμπανο και η ζώνη θα σφίγγει τι θα κάνεις; Θα την πας στον τσαγκάρη να σου ανοίξει τρύπες; χι χι χι χι χι ...

Πολύ γέλασα!! :-) Να σαι καλά!!!

Διαφημίσεις

την φορούσε για να μείνει έγκυος!! και μετά απο δύο μήνες ήρθε το αγοράκι της:-P όσο για το αν πρέπει να τη βγάζεις την ώρα της επαφής δεν έχω ρωτήσει!!!

θα περάσει λίγο ο καιρός γιατί το Σάββατο έχασε τη μαμά της απο ανίατη ασθένεια και θα τη ρωτήσω!!!!

κατα τη διάρκεια της εγκυμοσήνης την έβγαλε!!!

ενημέρωση: Η ζυγαριά σήμερα έδειξε 67,4.. Τα ίδια Παντελάκη μου.. (και τελικά παγωτό δεν έφαγα.. Ίσα που έριξα την ιδέα.. Έφαγα όμως κουβερτούρα με γέμιση πορτοκάλι... αμαρτία είναι κι αυτό.. :wink: )

οχι δεν ειναι αμαρτια γουρουνια ειναιχαχαχαχαχ ασορτι τσαντα δεν μου εδωσαν λες να με κοροιδεψαν??/

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ενημέρωση: Η ζυγαριά σήμερα έδειξε 67,4.. Τα ίδια Παντελάκη μου.. (και τελικά παγωτό δεν έφαγα.. Ίσα που έριξα την ιδέα.. Έφαγα όμως κουβερτούρα με γέμιση πορτοκάλι... αμαρτία είναι κι αυτό.. :wink: )

εγώ πάντως το παγωτάκι μου το τσάκισα και πρωϊ-πρωϊ μάλιστα:D

Διαφημίσεις

ασε την κακομοιρα την ζυγαρια δεν την λυπασε????χαχαχαχαχαχα

εγω τωρα που εχω φαει τις τελευταιες μερες δεν ζυγιζομαι καθολου σεβομαι το μηχανημα δεν θελω να του πεταξω τα ελατηρια εξω χαχχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα, Βασδέλι μου, κανένα νέο. Χθες έπρεπε να ξεκινήσω τα τεστ ωορρηξίας και το ξέχασα. Θα τα ξεκινήσω σήμερα αλλά δεν έχω και καμια ιδιαίτερη όρεξη ούτε για τεστ ούτε για σεξ:D:D:D

Φάση είναι και θα περάσει Ιολάκι μου! Προτείνω να ξεχάσεις το πρώτο και να ασχοληθείς με το δεύτερο!;)

καλημερα vasdelaki!!!

πάνω που είπαμε να ξεκινήσουμε κανένα μπανάκι ο καιρός μας τα χάλασε!!!

Adnihoraki το έχω ξανα ακούσει για την ζώνη απο τη φίλη μου!!! της την είχαν δανίσει και εκείνης, και έπιασε! το ίδιο εύχομαι και σε εσένα! Α!! και μόλις πάρεις το μπεμπάκι σπιτι σου στείλε την και σε μένα έτσι?;)

Εγώ κοριτσάκια έχω πολλές τσατίλες τώρα:mad: είχα κανονήσει ευχέλαιο στο σπίτι και σήμερα ο αντρούλης μου μου είπε οτι το είπε σε μερικούς ακόμα για να ετοιμάσω ένα ουζάκι μετά!!!:shock:

Θα έχω το ευχέλαιο θα έχω και να ετοιμάσω φαγητά! έξαλλη έχω γίνει:mad:

Καλά, ε! Θα είχα γίνει τούρμπο στη θέση σου...Εγώ να έχω τον καημό μου, και να ετοιμάζω και ουζάκι;;;ΈΛΕΟΣ!:shock::mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Φάση είναι και θα περάσει Ιολάκι μου! Προτείνω να ξεχάσεις το πρώτο και να ασχοληθείς με το δεύτερο!;)

Καλά, ε! Θα είχα γίνει τούρμπο στη θέση σου...Εγώ να έχω τον καημό μου, και να ετοιμάζω και ουζάκι;;;ΈΛΕΟΣ!:shock::mad:

η αδελφη μου που εχει το εκκλησακι της Αγ.Παρασκευης στο σπιτι της

(το εχει φτιαξει αφιερωμενο στην Χαρη της) κανει παντα τραπεζι!

αυτο που μπορεις να κανεις για να μην κουραστεις παντως ειναι να παρεις ΕΤΟΙΜΑ!!

να καταλαβει και ο αντρας (στελτον να τα παρει κιολας) οτι αυτες οι αποφασεις παιρνονται απο κοινου!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...