Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Νάτα λοιπόν τα σαλιγκαράκια!!! Ένα ένα τσουπ..εμφανίστηκαν!!

Ναι! ναι! για σας το λέω.. :wink:

Αλλά τώρα θα φύγω εγώ.. Αρχίζει το ράδιο αρβύλα!!! :-)

Μάγδα χθες η ζυγαριά έλεγε 67,4. Σήμερα 66,4.. Θέλω άλλα 7 κιλά να χάσω, οπότε σε 7 μέρες θα είμαι οκ! Έτσι δεν πάει; :-)

Διαφημίσεις

Νάτα λοιπόν τα σαλιγκαράκια!!! Ένα ένα τσουπ..εμφανίστηκαν!!

Ναι! ναι! για σας το λέω.. :wink:

Αλλά τώρα θα φύγω εγώ.. Αρχίζει το ράδιο αρβύλα!!! :-)

Μάγδα χθες η ζυγαριά έλεγε 67,4. Σήμερα 66,4.. Θέλω άλλα 7 κιλά να χάσω, οπότε σε 7 μέρες θα είμαι οκ! Έτσι δεν πάει; :-)

ναι κοριτσάκι ακριβώς έτσι:shock:

τουντσάκι και εγώ το ίδιο βλέπω!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να πάρεις πρώτα και μετά σε κανά 9μηνο, τα χάνεις όλα μαζί!! :-)
ααααα δεν σας είπα! Έβγαλα έρπη!! Ακούς patousitsas? Ακούω να λες!!!

tounts μου μείνανε από την πρώτη γέννα!!:wink: Έλεγα θα τα χάσω μια και καλή όλα χα χα χα χα χα!!!!

Σήμερα είδα και εγώ κάτι σαν έρπη στο άνω χείλος....Από άγχος λέει ο δερματολόγος...

Α!ξέχασα να ευχηθώ σε όλες ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Amaryllis, συγχαρητήρια κοπέλα μου, με το καλό, να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Τουντς, ξεκόλλησε επιτέλους η ζυγαριά. Όταν ξεκολλάει και χάνονται κανά δυο κιλά, μετά τα υπόλοιπα χάνονται πιο εύκολα. Εμένα η δική μου ζυγαριά έχει κολλήσει στα 58,5 εδώ και μήνες αλλά με τόσες σοκολάτες που έφαγα το χειμώνα πάλι καλά, τώρα τις έχω κόψει εδώ και δυο βδομάδες αλλά δεν χάνω, μήπως να τις ξαναρχίσω?:D:D:D

Κρίστυ, όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, έχω πολύ καλό προαίσθημα.

πατουσίτσας, πότε είναι να πας στο γιατρό?

βασδέλι, τι κάνεις? Έχει καλό καιρό αυτές τις μέρες, σε κόβω να πηγαίνεις καμιά θάλασσα το Σ/Κ. Εγώ χθες βράδυ έβλεπα σε ένα έργο τη θάλασσα και τη λαχτάρισα. Άντε να έρθει το καλοκαιράκι να ξεσκάσουμε λίγο.

Αδριανή, έχεις ξεκινήσει προσπάθειες? Αν θυμάμαι καλά, τελείωσες με τις εξετάσεις.

μαριαέφη, καλά κάνεις και τα βγάζεις από μέσα σου, εδώ εμείς γι' αυτό το λόγο βρισκόμαστε, για να λέμε όλα όσα μας απασχολούν, είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα.

Άντζελα, βγήκες καμιά βολτίτσα έξω? Να βγαίνεις κούκλα μου να αλλάζεις λίγο παραστάσεις.

Εγώ, νιώθω πολύ κουρασμένη από την εβδομάδα που μας πέρασε. Κουράστηκα περισσότερο ψυχολογικά και λιγότερα σωματικά, αν και χθες είχα πάρα πολλή δουλειά και το απόγευμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Κοιμήθηκα το μεσημέρι και το απόγευμα ήμουν σα ζόμπι. Μετά αισθανόμουν πάλι ερείπιο και ξάπλωσα, δεν είχε κάτι καλό η τηλεόραση και είδα μέσω ίντερνετ τρία επεισόδια της σειράς "Ο 3ος νόμος". Μετά ξεράθηκα πάλι στον ύπνο και μόλις ξύπνησα. Τώρα πρέπει να κάνω δουλειές και βαριέμαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...