Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα κοριτσουδια

εχθες μιλησα με μια γνωστη και μου ειπε να σταματησω τις μαλ.. για να μην ξαναεχω παλλινδρομηση.τετοια παραπληροφορηση που υπαρχει με κανει εξαλλη.μαλ...,μαλλον εννοει επειδη πηγαινα στην δουλεια (οικογενειακη επιχειρηση,οτι ωρα θελω παω,οτι ωρα γυρναω,καθομαι),και επειδη οδηγω.νομιζουν οτι η παλλινδρομηση γινεται λογω κακης ποιοτητας ζωης.icon5.gif

Έπρεπε να της πεις να σταματήσει εκείνη τις μαλ... που λέει..

Άμα πια!!!

Κι εμένα η ξαδέρφη μου, που στην εγκυμοσύνη της πήγαινε στη δουλειά, εκδρομές στο εξωτερικό ακόμα και στα μπουζούκια.. μόλις έμαθε ότι έσπασαν τα νερά μου και το χασα με ρώτησε: "Μήπως έκανες κάτι και κουράστηκες;"

Έλεος!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Μα τέτοια πέραση η... Καβάλα:tongue:! Ο δήμαρχος πρέπει να μας ευγνωμονεί για τη διαφήμιση που κάνουμε στην πόλη του:lol:! Παρεπιπτόντως τα κουραμπιεδάκια είναι όντως σούπερ!! Έφερε μία συνάδελφος προχθές στο γραφείο και τσάκισα 2-3:rolleyes:!

Tounts έρχομαι στο πούλμαν για εισπράκτορας:lol:!!

IchNp3.png

Έπρεπε να της πεις να σταματήσει εκείνη τις μαλ... που λέει..

Άμα πια!!!

Κι εμένα η ξαδέρφη μου, που στην εγκυμοσύνη της πήγαινε στη δουλειά, εκδρομές στο εξωτερικό ακόμα και στα μπουζούκια.. μόλις έμαθε ότι έσπασαν τα νερά μου και το χασα με ρώτησε: "Μήπως έκανες κάτι και κουράστηκες;"

Έλεος!

δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αλλο ειναι η αποβολη και αλλο η παλινδρομηση,φουσκωνουν και τα μυαλα της μανας μου και της πεθερας και μου φερονται σαν αναπηρη.μονο γιο-γιο που δεν θα φερνουνε.και επειδη οι φιλες μου ειναι σχεδον ολες εγκυες και καθονται στο σπιτι,αυτες προσεχαν και τα κρατησαν ενω εσυ....και κατι τετοιες βλακειες.

Βρε κορίτσια, πραγματικά θυμώνω όταν ακούω ότι κάθεστε και ασχολείστε με ό,τι βλακεία μπορεί να λέει ο καθένας για το συγκεκριμένο θέμα!:confused: Μην ακούτε κανέναν, σας το ξαναλέω!!!! Τέτοιου είδους σχόλια πρέπει από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν!

IchNp3.png

δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αλλο ειναι η αποβολη και αλλο η παλινδρομηση,φουσκωνουν και τα μυαλα της μανας μου και της πεθερας και μου φερονται σαν αναπηρη.μονο γιο-γιο που δεν θα φερνουνε.και επειδη οι φιλες μου ειναι σχεδον ολες εγκυες και καθονται στο σπιτι,αυτες προσεχαν και τα κρατησαν ενω εσυ....και κατι τετοιες βλακειες.

Ούτε η αποβολή ούτε η παλλινδρόμηση εξαρτάται από μας. Απλούστατα αν κάτι δεν πάει καλά στην κύηση, ο οργανισμός αντιδρά.

Η μαμά μου ανέβαινε σε μηχανάκι, δούλευε, έκανε τις δουλειές του σπιτιού, πέρασε ένα βαρύ πένθος (έχασε τον μπαμπά της) και πήγε πρώτη φορά στη ζωή της στο γυναικολόγο όταν ήταν 4μιση μηνών έγκυος.

Και σίγουρα θα ξέρετε πολλές περιπτώσεις που γυμνάζονται, που ταξιδεύουν, που δουλεύουν, που οδηγούν...Αλίμονο..

Εγώ πάντως στην επόμενη εγκυμοσύνη θα οδηγώ τα πούλμαν της επιχείρησης! Τι έτσι θα σας αφήσω;

Θα βοηθάει βέβαια και η εισπράκτωρ patousitsas!

Επεξεργάστηκαν by tounts

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, πραγματικά θυμώνω όταν ακούω ότι κάθεστε και ασχολείστε με ό,τι βλακεία μπορεί να λέει ο καθένας για το συγκεκριμένο θέμα!:confused: Μην ακούτε κανέναν, σας το ξαναλέω!!!! Τέτοιου είδους σχόλια πρέπει από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ!

Εγώ πάντως στην επόμενη εγκυμοσύνη θα οδηγώ τα πούλμαν της επιχείρησης! Τι έτσι θα σας αφήσω;

Θα βοηθάει βέβαια και η εισπράκτωρ patousitsas!

ΝΑ ΜΠΩ Κ ΕΓΩ ΞΕΝΑΓΟΣ??ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!

το εχω ριξει στην εργασοθεραπεια..........

φιλια σε όλες και καλο ταξίδι στην Καβάλα και εγω ενα εισητηριο απο βδομαδα παρακαλώ η κράτηση!!

γεια σας κοριτσια!!

το εχω ριξει στην εργασοθεραπεια..........

φιλια σε όλες και καλο ταξίδι στην Καβάλα και εγω ενα εισητηριο απο βδομαδα παρακαλώ η κράτηση!!

ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ...

ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 37,1 ΜΕ 37.2 ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΣΧΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΗΛ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,,,, ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 37,1 ΜΕ 37.2 ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΣΧΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΗΛ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,,,, ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??

NOMIΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 'Η ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΟΥΜΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ Η ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ?ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

σημερα πολυ μαυριλα.........

θελω να παω σπιτι και να κοιμηθω.........

Panta etsi ginetai....otan adiathetw!

kouragio, aurio 8a eisai polu kalutera....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...