Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
      λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Σ' ευχαριστω πολυ πολυ για τα λογια σου..ξέρω τον αγωνα σου κ αυτο μονο αρκει για να βρω το κουραγιο να σου ευχηθω Κατια μ!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τι να σας πω!εχασα πασα ιδεα γιατο ατομο σας

δεν με λες κ τζουλια

κ σιγουρα δεν κανω τιποτα περισσοτερο απο οτι κ σεις

Το βλέμμα του δύστυχου Μάκη άλλα μας λέει..:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

τι να σας πω!εχασα πασα ιδεα γιατο ατομο σας

δεν με λες κ τζουλια

κ σιγουρα δεν κανω τιποτα περισσοτερο απο οτι κ σεις

χαχαχα!!!!!!

δεν ξερω ο Μακης αλλα μας λεει!!χαχα!!

χταποδι ειναι κ ας κοιταει χταποδι ειν κ ας βλεπει χαχαχα

μπηκα σε ενα σαιτ για τις γονιμες κ βρηκα οτι την μερα που εκανα ελευθερα ηταν γονιμη αλλα εγω εχω απο την 17 που εχω πονακια ωορηξιας μεχρι κ σημερα τι να πω αμα ειναι αναποδος ο ανθρωπος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χταποδι ειναι κ ας κοιταει χταποδι ειν κ ας βλεπει χαχαχα

μπηκα σε ενα σαιτ για τις γονιμες κ βρηκα οτι την μερα που εκανα ελευθερα ηταν γονιμη αλλα εγω εχω απο την 17 που εχω πονακια ωορηξιας μεχρι κ σημερα τι να πω αμα ειναι αναποδος ο ανθρωπος

χαχα!!!!!

οι γονιμες ειναι περιεργο πραγμα τελικα!

κοιτα ποτε δεν ξερεις μπορει να εχεις πραγματικα κατι πολυ ευχαριστο σε 8 μηνες!!

μακαρι μαριαεφη αλλα δεν με θεωρω κ τοσο τυχερη με μονο μια επαφη να μεινω ειπαμε!!!!απο τον επομενο μηνα δεν θα τον αφησω να παρει ανασα τον αντρα μου εκει να δεις μετα πως θα ειναι ο μακης

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μακαρι μαριαεφη αλλα δεν με θεωρω κ τοσο τυχερη με μονο μια επαφη να μεινω ειπαμε!!!!απο τον επομενο μηνα δεν θα τον αφησω να παρει ανασα τον αντρα μου εκει να δεις μετα πως θα ειναι ο μακης

χαχα!!!!

να τον στειλεις διακοπες τον Μακη!!

και οσο αναφορα για το μια φορα επιμενω ποτε δεν ξερεις!!!!χαχα!!

καλημερα κοριτσια! Χθες το βραδυ ειχα ροζ υγρα στο σκουπισμα και εχω πανικοβληθει!!!! Ειχα και πονο στην κοιλια και πηρα μπουσκοπαν και μου περασε.

Πηρα τον γιατρο πρωι πρωι αλλα δεν μου ειπε κατι ιδιαιτερο αφου θα παω αυριο να με δει.

Τι να ειναι παλι αυτο??Λετε να ειναι σημαδι οτι δεν θα παει καλα?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημερα κοριτσια! Χθες το βραδυ ειχα ροζ υγρα στο σκουπισμα και εχω πανικοβληθει!!!! Ειχα και πονο στην κοιλια και πηρα μπουσκοπαν και μου περασε.

Πηρα τον γιατρο πρωι πρωι αλλα δεν μου ειπε κατι ιδιαιτερο αφου θα παω αυριο να με δει.

γιατι δεν πας σημερα να σου φυγει η ιδεα???

περνεις utrogestan?ειδες ξανα αιμα ή οχι?

Α! αυτό μην το λες! Η πρώτη εγκυμοσύνη μου ήρθε με δύο μόνο επαφές (9η και 11η μέρα αν θυμάμαι καλά)! Συμφωνώ πάντως ότι οι υποτιθέμενες γόνιμες είναι μεγάλο μπέρδεμα!! αυτό που κατάλαβα είναι ότι όσο πιο σύντομα μέσα στον κύκλο ξεκινάς να έχεις επαφές τόσο πιο μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας έχεις!!;) Κι αυτό το μέρα πάρα μέρα για μύθο το κόβω!!;)

IchNp3.png

διπολικη καταθλιψη ειναι οταν ο ανθρωπος αυτος θελει τη μια μερα να ειναι μονος του ξαπλωμενος να μην κανει τιποτα και την αλλη μερα μπορει να βγαινει και να τον πιανει μανια πχ αγορων.Η μαμα μου ειχε αγορασει μια φορα 30 ζευγαρια παπουτσια τα οποια μετα χαριζε.!!!!!!

αυτο δεν συνεβει απο την μια στιγμη στην αλλη βεβαια.Η μαμα μου περασε πολλα και δεν αντεξε η ψυχολογια της.Τωρα μετα απο 4 χρονια βρηκαμε την σωστη αγωγη και παει καλα!!ευτυχως!

Eύχομαι να συνεχίσει πάντα καλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν ψυχραιμία!! Δηλαδή πώς το δικαιολόγησε? Δε σου είπε να πάρεις κάτι?:confused:

IchNp3.png

δεν ξαναειδα μονο χθες το βραδυ. Και ροζ οχι καθαρο αιμα.

Παιρνω 2 χαπια κολπικα το βραδυ.

Ετσι οπως μου το ειπε ντραπηκα, και αυριο που θα παω παλι πιεσα καταστασεις γιατι ηθελε να με δει στην 7η εβδομαδα και εγω απο τον φοβο μου ηθελα πιο νωρις. Μην με περασει και για τρελη. Ασε που αυτος δεν ακουστηκε να ανησυχει.

χαχα!!!!!

οι γονιμες ειναι περιεργο πραγμα τελικα!

κοιτα ποτε δεν ξερεις μπορει να εχεις πραγματικα κατι πολυ ευχαριστο σε 8 μηνες!!

Πράγματι, οι γόνιμες είναι περίεργο πράγμα...νομίζω ότι τελικά δεν πρέπει να μετράμε...

Christy28 ξεκουράσου....όλα να πάνε καλά και θα πάνε! Δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό αφού τα πονάκια σου σταμάτησαν όπως λες...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καταρχήν ψυχραιμία!! Δηλαδή πώς το δικαιολόγησε? Δε σου είπε να πάρεις κάτι?:confused:

παιρνω ηδη ουτροτσεσταν 2 το βραδυ κολπικα. Δεν φανηκε να ανησυχει, μονο για ψυχολογικους λογους μου ειπε αν θελω να παω σημερα. τον ρωτησα αν πρεπει να προσεχω, να μεινω ξαπλα κτλ και μου ειπε οχι, δεν χρειαζεται.

Εντωμεταξυ χθες δεν κουραστηκα και ιδιαιτερα. Μονο ζοριστηκα στην προσπαθεια μου να ενεργηθω λογο δυσκοιλιοτητας (συγνωμη για την περιγραφη), εαν και μου ειπε οτι ειναι ασχετο εγω πιστευω οτι απο το ζορι μου το επαθα (ετσι μαλλον θελω να πιστευω)

παιρνω ηδη ουτροτσεσταν 2 το βραδυ κολπικα. Δεν φανηκε να ανησυχει, μονο για ψυχολογικους λογους μου ειπε αν θελω να παω σημερα. τον ρωτησα αν πρεπει να προσεχω, να μεινω ξαπλα κτλ και μου ειπε οχι, δεν χρειαζεται.

Εντωμεταξυ χθες δεν κουραστηκα και ιδιαιτερα. Μονο ζοριστηκα στην προσπαθεια μου να ενεργηθω λογο δυσκοιλιοτητας (συγνωμη για την περιγραφη), εαν και μου ειπε οτι ειναι ασχετο εγω πιστευω οτι απο το ζορι μου το επαθα (ετσι μαλλον θελω να πιστευω)

Ηρέμησε τώρα!! Αφού εκείνος δε θορυβήθηκε δε θα είναι κάτι! Πάντως αν νιώθεις ότι θέλεις να πας σήμερα στο γιατρό, να το κάνεις!! Σιγά να μην ντραπείς!!! Η καρδούλα από την 6η εβδομάδα δεν ακούγεται? Εγώ τουλάχιστον αυτό ξέρω και ακριβώς τότε μου είπε ο δικός μου γιατρός να ξαναπάω (για την ακρίβεια τη Δευτέρα που θα με ξαναδεί θα είναι 6 και 2 ημερών)!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...