Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

@Angel83 μόλις μου ρθε πολυ καλα λογια εχω ακουσει για το γητα γιωργο αν δεν κανω λαθος ,ψαξτο μηπως και 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χμμμ φυτευω λουλουδια συνεχεια!!

ξερεις μπας και ερθει η Ανοιξη......!!!!!!!!!

vasdeli πλακα πλακα ειχε ερθει και η μαμα μου για Πασχα(πασχει απο διπολικη καταθλιψη αλλα το εχει περιορισει με τα φαρμακα και ειναι Δοξα Τον Θεο πολυ καλα) και συνηδητοποιησα πολλα πραγματα.....!!!!!!!!!

και το εχω ριξει στην τρελη!

Με γεια το avatar!

Τι σημαίνει διπολική κατάθλιψη;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

και εσυ??!!

ε δεν το πιστευω αυτο!!!!!!!

καλα το εχω πει και θα το ξαναπω καρμικη σχεση!!

μια φορα τον εβλεπα στο ονειρο μου και φωναζα ΣΑΚΚΗΗΗΗΗ και ο αντρας μου (που ξερει βεβαια οτι Σακης για μενα ειναι μονο ο Ρουβας) με ξυπναει και του λεω αντε μου χαλασες το ονειρο!χαχα!!

να δεις την Εφη να φωναζει Σακη μεσα στο σουπερ μαρκετ γιατι ειδε τις trident που διαφημιζει ο Σακης!

Ο δικός μου πάλι ξέρει ότι σ'αυτή τη σχέση είμαστε τελικά 3 :mrgreen::tongue:!!!!!

καλημερα κοριτσια μπηκα για πολυ λιγο θα ξανα συνδεθω απο το χωριο

ιπποκαμπακι καλος τα δεχτηκες σε 14 μερες θα εχουμε πανυγηρια αλλα οχι σαμπανιες ειναι παρεξηγημενες

δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα ολο κ καποια μενει εγκυος τωρα τελευταια μπορει λεμε μπορει να ειμαι κ γω χιχιχι!!!

προχθες ειχα μια ελευθερη επαφη μια μονο αλλα που ξερεις

επρεπε να περιμενω κ τις αλλες εξετασεις για αυτοανοσα που ακομα δεν εχω κανει

αλλα να σας πω την αληθεια μου δεν φταιω εγω ο αντρας μου επραξε χωρις να ρωτησει μην με βρισετε

Μακάρι να ήταν και η τυχερή!!!;)

IchNp3.png

ρουβιτσες ολου του κοσμου ενωθειτε χαχαχ

εγω δεν ειμαι ρουβιτσα εγω τρελαινομαι για χατζηγιαννη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα τι να σου πω οταν εβγαζα τα ματια μου τον ειχα κλειστο τον υπολογιστη

δεν νομιζω να ειδε κατι χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Με γεια το avatar!

Τι σημαίνει διπολική κατάθλιψη;

διπολικη καταθλιψη ειναι οταν ο ανθρωπος αυτος θελει τη μια μερα να ειναι μονος του ξαπλωμενος να μην κανει τιποτα και την αλλη μερα μπορει να βγαινει και να τον πιανει μανια πχ αγορων.Η μαμα μου ειχε αγορασει μια φορα 30 ζευγαρια παπουτσια τα οποια μετα χαριζε.!!!!!!

αυτο δεν συνεβει απο την μια στιγμη στην αλλη βεβαια.Η μαμα μου περασε πολλα και δεν αντεξε η ψυχολογια της.Τωρα μετα απο 4 χρονια βρηκαμε την σωστη αγωγη και παει καλα!!ευτυχως!

Η μαμα μου περασε πολλα και δεν αντεξε η ψυχολογια της.Τωρα μετα απο 4 χρονια βρηκαμε την σωστη αγωγη και παει καλα!!ευτυχως!

Και μακάρι έτσι να συνεχίσει καλή μου:rolleyes:!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Και μακάρι έτσι να συνεχίσει καλή μου:rolleyes:!!

πατουσιτσα μου ξερεις εσυ πανω κατω τι εχουμε περασει και οποτε με νιωθεις!

σε ευχαριστω πολυ πολυ!!

απλα για αυτο το εχω ριξει στην τρελη και ειδικα τον τελευταιο καιρο γιατι ξερω τι σημαινει καταθλιψη και ποσο πολυ δυσκολη περιπτωση ειναι!

τι να σας πω!εχασα πασα ιδεα γιατο ατομο σας

δεν με λες κ τζουλια

κ σιγουρα δεν κανω τιποτα περισσοτερο απο οτι κ σεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

απλα για αυτο το εχω ριξει στην τρελη και ειδικα τον τελευταιο καιρο γιατι ξερω τι σημαινει καταθλιψη και ποσο πολυ δυσκολη περιπτωση ειναι!

Ξέρω..... και μάλιστα πάρα πολύ καλά...:?

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...