Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Angel83 είπε:

Τον έχω χρόνια κ πριν με παρακολουθούσε ο μπαμπάς του, είναι πολύ καλός κ του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έπεσα στην περίπτωση τώρα... Μέσω γνωστών το πάω τώρα... Μαζεύω γνώμες.... 

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

να'μαι και εγω,καλημερα.παροτι τριτη και 13 για μενα ειναι πολυ ωραια η μερα.ο πρωτος στοχος πετυχε,τα εμβρυα απο τα 3 τα 2 ηταν 100% δηλ.οπως παγωσαν τοσο ξεπαγωσαν (8 κυτταρων),δεν αλλοιωθηκαν,και το 3ο 50% αλλοιωθηκε δηλ.απο 8 εγινε 4 κυτταρων αλλα μπορει και να φερει εγκυμοσυνη.εμεις τα βαλαμε ολα και τα 3 και ο θεος βοηθος.το αλλο σωληνακι με τα 3 τα αφησαμε παγωμενα δεν χρειαστηκε,η γιατρος ηταν ικανοποιημενη με τα κατεψυγμενα.super ειναι λεει.παμε για τριδυμααααα!!!!!τωρα περιμενω 2 δευτερες για να μαθω αποτελεσματα,με εχουν ''μπουκωσει'' στα φαρμακα γιατι ο οργ/σμος δεχτηκε ξενα σωματα και για να εμφυτευθουν σωστα παιρνω 6 utrogenstan (2+2+2) κοπλικα,4 divina απο το στομα,1 felicine απο το στομα.τα εχω φωτο αν μπορεσω να το αλαξω με το avatar (ετσι λεγεται???)θα σας τα δειξω.θα μπω αργοτερα,παω να ξαπλωσω παλι.ηρεμια και χαλαρα σαν να ειμαι σε ξενοδοχειο λεει η γιατρος.

να'μαι και εγω,καλημερα.παροτι τριτη και 13 για μενα ειναι πολυ ωραια η μερα.ο πρωτος στοχος πετυχε,τα εμβρυα απο τα 3 τα 2 ηταν 100% δηλ.οπως παγωσαν τοσο ξεπαγωσαν (8 κυτταρων),δεν αλλοιωθηκαν,και το 3ο 50% αλλοιωθηκε δηλ.απο 8 εγινε 4 κυτταρων αλλα μπορει και να φερει εγκυμοσυνη.εμεις τα βαλαμε ολα και τα 3 και ο θεος βοηθος.το αλλο σωληνακι με τα 3 τα αφησαμε παγωμενα δεν χρειαστηκε,η γιατρος ηταν ικανοποιημενη με τα κατεψυγμενα.super ειναι λεει.παμε για τριδυμααααα!!!!!τωρα περιμενω 2 δευτερες για να μαθω αποτελεσματα,με εχουν ''μπουκωσει'' στα φαρμακα γιατι ο οργ/σμος δεχτηκε ξενα σωματα και για να εμφυτευθουν σωστα παιρνω 6 utrogenstan (2+2+2) κοπλικα,4 divina απο το στομα,1 felicine απο το στομα.τα εχω φωτο αν μπορεσω να το αλαξω με το avatar (ετσι λεγεται???)θα σας τα δειξω.θα μπω αργοτερα,παω να ξαπλωσω παλι.ηρεμια και χαλαρα σαν να ειμαι σε ξενοδοχειο λεει η γιατρος.

Μπραβο κουκλα μυου!αντε με ενα σμπαρο 3 τρυγονια!!

ολα θα πανε καλα να μην κουραζεσε καθολου και υπομονη 2 βδομαδουλες!

θα δεις που σε λιγους μηνες θα κρατας τα παιδακια σου αγκαλια!!!!!!

ιπποκαμπάκι χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα σου!!!!!!:-D:grin::-D

εύχομαι του χρόνου να σε αγκαλίάζουν 6 χεράκια!!!!!

όσο για τα φαρμακάκια όταν τα παίρνεις για καλό σκοπό να μην τα σκέπτεσια;)

άντε ξάπλα τώρα για να πιάσουν!!!!

:-D:grin::-D

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Κάτσε να ξεκουραστείς και να....επωάσεις! Και μια χοριάκη τεράστια σε 2 βδομάδες...:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!:P

Ιπποκαμπάκι καλή επιτυχία!!!! Προβλεπω σε δύο βδομάδες να έχουμε σούπερ νέα από τα 3 ιπποκαμπάκια σου!!:P

"Όλα καλά" λοιπόν που λέει και ο.........Σάκηηηηηηηηηςςςςςςςςςς!!!:tongue: (είμαι και τρελή ρουβίτσα πανάθεμά με :mrgreen::tongue:!)

IchNp3.png

Έλα mariaefaki μου, τι κάνεις; Πώς πάνε τα κέφια;:D

χμμμ φυτευω λουλουδια συνεχεια!!

ξερεις μπας και ερθει η Ανοιξη......!!!!!!!!!

vasdeli πλακα πλακα ειχε ερθει και η μαμα μου για Πασχα(πασχει απο διπολικη καταθλιψη αλλα το εχει περιορισει με τα φαρμακα και ειναι Δοξα Τον Θεο πολυ καλα) και συνηδητοποιησα πολλα πραγματα.....!!!!!!!!!

και το εχω ριξει στην τρελη!

Καλημέρα κορίτσια!:P

Ιπποκαμπάκι καλή επιτυχία!!!! Προβλεπω σε δύο βδομάδες να έχουμε σούπερ νέα από τα 3 ιπποκαμπάκια σου!!:P

"Όλα καλά" λοιπόν που λέει και ο.........Σάκηηηηηηηηηςςςςςςςςςς!!!:tongue: (είμαι και τρελή ρουβίτσα πανάθεμά με :mrgreen::tongue:!)

και εσυ??!!

ε δεν το πιστευω αυτο!!!!!!!

καλα το εχω πει και θα το ξαναπω καρμικη σχεση!!

μια φορα τον εβλεπα στο ονειρο μου και φωναζα ΣΑΚΚΗΗΗΗΗ και ο αντρας μου (που ξερει βεβαια οτι Σακης για μενα ειναι μονο ο Ρουβας) με ξυπναει και του λεω αντε μου χαλασες το ονειρο!χαχα!!

να δεις την Εφη να φωναζει Σακη μεσα στο σουπερ μαρκετ γιατι ειδε τις trident που διαφημιζει ο Σακης!

καλημερα κοριτσια μπηκα για πολυ λιγο θα ξανα συνδεθω απο το χωριο

ιπποκαμπακι καλος τα δεχτηκες σε 14 μερες θα εχουμε πανυγηρια αλλα οχι σαμπανιες ειναι παρεξηγημενες

δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα ολο κ καποια μενει εγκυος τωρα τελευταια μπορει λεμε μπορει να ειμαι κ γω χιχιχι!!!

προχθες ειχα μια ελευθερη επαφη μια μονο αλλα που ξερεις

επρεπε να περιμενω κ τις αλλες εξετασεις για αυτοανοσα που ακομα δεν εχω κανει

αλλα να σας πω την αληθεια μου δεν φταιω εγω ο αντρας μου επραξε χωρις να ρωτησει μην με βρισετε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...