Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Δεν εχω αλλες εξετασεις, εχω μαζεψει ολοκληρο ντοσιε!

Μου φαινεται βουνο παλι απο την αρχη : το αγχος της συλληψης, η αναμονη μεχρι να ακουσεις καρδια, το κρυφτουλι με τους συγγενεις και φιλους για να μην καταλαβουν την εγκυμοσυνη, η αναμονη μεχρι να το ξανακουσω και μετα η πληρης απογοητευση, το χειρουργειο και εγω σε διαλυση.....

Σε ευχαριστω πολυ! Θα γεμισω μπαταριες και οταν θα ειμαι ετοιμη θα ξεκινησω σιγουρα "εκδρομες".

Ευχομαι κι σε σενα να ερθει γρηγορα το ονειρο εαν δεν εχει ερθει ηδη.

Τι μου θυμισες;;;; Ακριβως ετσι αισθανομουν!!!! Μετα απο τρεις αποβολες εχω δυο μπουμπουκακια με 15 μηνες διαφορά.

Διαφημίσεις

Τι μου θυμισες;;;; Ακριβως ετσι αισθανομουν!!!! Μετα απο τρεις αποβολες εχω δυο μπουμπουκακια με 15 μηνες διαφορά.

Να τα χαιρεσαι!!!!

Βρηκες τι μπορει να προκαλεσε τις αποβολες ή θεωρηθηκαν τυχαιο γεγονος?

Μακαρι μετα απο καιρο να δινω και εγω ελπιδες σε αλλες κοπελες οπως εδωσες εσυ σε μενα. Σε ευχαριστω

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αχ κοριτσακι μου δεν ξέρεις τι κουράγιο μας δινεις...και εγω τρεις αποβολες εχω και μαλιστα η τελευταια αυτο το μηνα...το θεμα ειναι ότι οι εξετασεις ειναι καθαρες και οι γιατροι λεν τυχαια γεγονοτα....

Εσυ ειχες καποιο προβλημα ή ηταν θεμα χρωματοσωματικων ανωμαλιων του εμβρυου όπως μου λεν.....

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο περνω τα πανω μου αν μαθαίνω απο κοπελες με ιδιο ιστορικο ότι καταφεραν να αποκτησουν παιδακι..:lol::lol::lol:

Ευχαριστουμε που μας δινεις κουραγιο....

Καλημερα στα υπολλοιπα κοριτσάκια..ευχομαι να εχετε μια υπεροχη μέρα:wink:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κορίτσια, καλησπέρα.

Έκανα το πρωί την υστεροσκόπηση. Γενικά η μήτρα μου είναι σε καλή κατάσταση, μόνο που βρήκαν ένα μικρό διάφραγμα και το αφαίρεσαν. Ας ελπίσουμε ότι ήταν αυτός ο λόγος των παλλίνδρομων.

Όταν με ξύπνησαν μετά το χειρουργείο, δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Με τα χίλια ζόρια κρατούσα τα μάτια μου ανοιχτά. Κάποια στιγμή μου είπαν να σηκωθω να καθίσω σε μια καρέκλα, μήπως συνέλθω, αλλά με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα, ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ όρθια. Μετά με πολύ κόπο ντύθηκα, πήγα στο αυτοκίνητο, κοιμήθηκα λιγάκια, μετά φτάσαμε σπίτι και κοιμήθηκα κατευθείαν, μετά σηκώθηκα για λίγο κι έφαγα, γιατί ήμουν νηστική από χθες το μεσημέρι, μετά ξανά ύπνο, ξανασηκώθηκα για λίγο και μετά ξανά ύπνο.

Τώρα είμαι καλά, έχω συνέλθει εντελώς.

καλημερα,ιολη μου ολα πηγαν καλα ,λιγο ταλαιπωρηθηκες με την ναρκωση,ειναι και αναλογα με τον οργανισμο,τουλαχιστον να ηταν αυτο το προβλημα.περαστικα!!και καλη αρχη

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!!ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΟΚ!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ Κ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ-Κ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ''ΕΚΔΡΟΜΗ''ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ Κ ΑΥΤΟ!!!ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!!ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΟΚ!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ Κ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ-Κ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ''ΕΚΔΡΟΜΗ''ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ Κ ΑΥΤΟ!!!ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Μπράβο σας κορίτσι μου!! Αισιοδοξία να έχεις τώρα και όλα θα πάνε καλά!!:-P

IchNp3.png

Ναι ναι!! Να μας φέρεις και κουραμπιέδες από τον Χρυσανθίδη!!!

..Λίγο έξω από την Καβάλα είναι ο κύριος Χρυσανθίδης.. Κάνει καταπληκτικούς κουραμπιέδες.. Μα γιατί γελάτε ;)

Να τα χαιρεσαι!!!!

Βρηκες τι μπορει να προκαλεσε τις αποβολες ή θεωρηθηκαν τυχαιο γεγονος?

Μακαρι μετα απο καιρο να δινω και εγω ελπιδες σε αλλες κοπελες οπως εδωσες εσυ σε μενα. Σε ευχαριστω

ΜΙα καλή μου φίλη προσπαθούσε 7 χρόνια να μείνει έγκυος αλλά τίποτα. Έκανε σπερματέγχυση και έμεινε έγκυος 2 φορές αλλά απέβαλλε και τις δύο. Έκανε όλες τις εξετάσεις του κόσμου και δεν βρήκε τίποτα. Ένα μήνα μετά την 2η απόξεση ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και μάλιστα με φυσικό τρόπο. Η μόνη φορά που είχε έρθει σε επαφή με τον άντρα της ήταν λίγο πριν την περίοδο επειδή τους είχε πει ο γιατρός να προσέχουν για ένα τρίμηνο..

Γέννησε ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι και ποτέ δεν έμαθε το γιατί έπρεπε να τα περάσει όλα αυτά...

Ναι ναι!! Να μας φέρεις και κουραμπιέδες από τον Χρυσανθίδη!!!

..Λίγο έξω από την Καβάλα είναι ο κύριος Χρυσανθίδης.. Κάνει καταπληκτικούς κουραμπιέδες.. Μα γιατί γελάτε ;)

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!:D

ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΟΚ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

αχ!!!κ μενα οταν μου εδωσε το οκ μετα την πρωτη αποβολη ενιωθα λες κ ειχα μεινει ηδη ωραια αισθηση κ εμεινα μετα απο 2 μηνες τωρα που εκανα αποξεση παλι πρεπει να περιμενω 3 κυκλους κ δεν το αντεχω αυτο ασχημο πραγμα η αναμονη

mama4 το καλοκαιρι ηλιοθεραπεια με κοιλιες φουσκα θα κανουμε ε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ!!!κ μενα οταν μου εδωσε το οκ μετα την πρωτη αποβολη ενιωθα λες κ ειχα μεινει ηδη ωραια αισθηση κ εμεινα μετα απο 2 μηνες τωρα που εκανα αποξεση παλι πρεπει να περιμενω 3 κυκλους κ δεν το αντεχω αυτο ασχημο πραγμα η αναμονη

mama4 το καλοκαιρι ηλιοθεραπεια με κοιλιες φουσκα θα κανουμε ε?

NAI ADNIHOR MOY!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΜΟΝΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΔΩ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!

κοριτσια αρνητικο το τεστ παμε για αλλα............

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ.......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!

Κοριτσάκια, τι κάνετε?

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Πέρασα λίγο περίεργα προχθές με τη νάρκωση αλλά σήμερα είμαι πολύ καλά. Πήγα και στη δουλειά.

Αναμένω κι εγώ το ΟΚ από το γιατρό μου, για να ξεκινήσω τις εκδρομές στην Καβάλα!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...